![]() |
Re: Need for Speed: Pro Street
Ati reusit cumva sa treceti de 403km/h? Pt ca viteza e limitata...:rolleyes2
Cu Pagani Zonda atingeam 403 km/h in viteza a 5-a si nici nu mai avea rost sa ii dau a 6-a. |
404 cu viperu... mai mult nu mai stia..
|
Am si eu o intrebare. Ce ar trebui sa-mi schimb la calculator pentru a-mi merge pro street-ul bine. Am urmatoarea configuratie: Intel Pentium D Dual Core, 1GB RAM, placa video GeForce 6200 Turbo Cache (TM) si windows XP
|
[OFF-TOPIC] documentati-va si voi dupa siteuri....exista google/yahoo care va poate ajuta cu ce vreti voi sa stiti, numai umpleti topicu asta de intrebari dastea...damn pe ce lume traim:???: .
|
cum fak sa ma ridik si yo pe 2 roti l whellie?am un mustang shelby de 680 cp e bun?
|
la drag baga in viteza si numai pleca din limitare de pe N.
|
nu mergeeeeeeeeee.cere cd/dvd-ul original.ce naiba sa-i fac?
|
sa il cumperi!
|
pai asta o sa fac,sa-l pot juca si la munca :)
|
Quote:
Depinde pe ce mod joci....Casual, Racer sau King, eu joc pe king e ceva mai greu dar te obisnuesti, modul Casual e pt. incepatori te ajuta sa tii linia cea mai buna a traselui si franeaza, Racer te ajuta sa franezi in curbe situatii naspa... si King faci totul singur. |
am scos 6.5 cel mai bun timp la drag cu o supra .. care da mai mult ? :))
va zic eu masinile ideale daca inca nu le-ati aflat voi insiva ... drag supra grip evo x speed porsche 911 gt2 drift mazda rx7 placut surprins am fost de bossul de la grip care chiar a fost problematic. |
va jucati asa mult gunoiul asta de joc? :lol:
|
Quote:
|
desi threadul a cam murit, va rog sa ramaneti on-topic ;)
|
am o intrebare: joc de 2 zile am dominat toate cle 4 trasee de la etapa 1 si tot imi spune ca etapa a 2-a e blocata. de ce? o fi jocul bulit? sau mai trebuie sa umblu pe undeva? si ar mai fi ceva: cum pot sa flosesc masina pe care o am in garaj? ca vad ca tot golful ala mi-l da. mersi pt raspunsuri.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:14. |
- Copyright 2026 4Tuning