Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

ZyZ 08-03-08 16:13

Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi

Ma bucur ca v-a iesit frumoasa intalnirea. Bravo Razvane, bravo Cristi.

bakal 08-03-08 18:20

multam radule...poate de acum inainte o sa fie si mai bine

da pe tine nu te-am vazut aseara, cand ne-am intalnit cu baietii, xex, vlad, pomputza, cuf, ciprian.............

ZyZ 08-03-08 18:50

Da, pai...o sa discutam mai multe face 2 face. Nu era nimeni din conducerea clubului acolo. Nu stiu daca s-a observat, dar n-a fost o intamplare.

mritzcu 08-03-08 21:21

hei
eu sunt nou si incva nu stiu cum sa pun o poza aici
help
pls
:)

AXEL_SS 08-03-08 22:27

Quote:

Originally Posted by mritzcu (Post 1410399)
hei
eu sunt nou si incva nu stiu cum sa pun o poza aici
help
pls
:)

Dupa ce dai post ai acolo manage attachments. Dai acolo si upload:lol:

Sleepy_85 08-03-08 23:56

Salut, stie cineva un service bun de electronice unde pot sa repar un LCD, ca mi-am udat monitoru de la PC si au inceput sa-mi dispara pixeli si linii de pe ecran, si l-am lasat la uscat 2 sapt da nu m-a ajutat deloc. :(.Scuze de off. Multam

D3m0N 09-03-08 12:29

Quote:

Originally Posted by Sleepy_85 (Post 1410721)
Salut, stie cineva un service bun de electronice unde pot sa repar un LCD, ca mi-am udat monitoru de la PC si au inceput sa-mi dispara pixeli si linii de pe ecran, si l-am lasat la uscat 2 sapt da nu m-a ajutat deloc. :(.Scuze de off. Multam

Vezi in pacurari langa petrom e acolo un mag numa cu din astea... si am inteles ca are si service:-?

bmwh548 09-03-08 17:01

7 Attachment(s)
Nu stiu daca aici e locul potrivit pentru intrebarea mea dar...here goes: stiti vreun magazin sau vreun meserias care sa poata repara difuzoare? E vorba de un difuzor Clarion coaxial. Pe el scrie 160/80TW. Se pare ca are 80w...nu stiu de care (din codul de mai sus cred ca 80w RMS si 160w PMPO). Perechea lui functioneaza perfect, insa la asta "agata" bobina. As vrea sa il restaurez pentru ca imi place mult sunetul de care e capabil cel in stare buna (e un sunet cald si placut). Atasez si niste poze cu ele.
Edit: pozele sunt facute langa un Sony de 10cm pentru a arata cat de cat dimensiunile old school ale celor Clarion ~15cm (si pentru a umili putin Sony...recunosc).

Spirit 10-03-08 10:59

Masina pentru incepatori

Pe acest topic se poate vorbi despre :

- care si ce masina si-a mai luat vreunul
- despre intalniri
- despre ce probleme intampinati si cine are rezolvare
- unde se pot gasii produse ( xenon , muzica , etc )
- ce s-a mai intamplat in oras ;) ( viata de noapte )
- ... ( completati cu ce vreti dar nu sariti calul ;) )

Am unit thread-urile care nu s-au parut ca se pot incadra aici intr-unul singur , drept urmare spor la chatuit ;)

Salut, sunt nou pe la voi si abia mi-am luat permisul, intrebarea era: Care e masina cu care ar trebui sa incepi soferia: Dacia 1310, Golf I-II, Tico/Matiz, Cielo sau altele mai noi gen Audi, VW, Mertz etc... Cred ca aveti mai multa experienta si poate ma ajutati!

CRyS` 10-03-08 11:19

Re: Masina pentru incepatori

Daca as fi in locul tau mi`as alege o Fiesta TDCi, un Polo TDI sau o Corsa DTI ... toate diesel, micute si extrem de utile in traficul haotic din Iasi.

bmwh548 10-03-08 19:25

Sincer cred ca Dacia te poate invata multe :-P desi am facut scoala pe Matiz. Alege o masina mai mica pentru a nu avea probleme in parcarile supraaglomerate. Sau daca ai intr-adevar curaj ia o Dacie...dar sa fie in stare buna, altfel vei avea nevoie si de ceva cunostinte de mecanica.

bakal 10-03-08 22:36

cea mai buna masina pt un incepator este una usor de intretinut, care sa coste tabla ieftin daca o botesti, sa nu te rupa la facut plinul sau la schimbat vro piesa, si sa aiba o mecanica relativ simpla....

daca te dau banii afara din casa, sau esti pe acolo.... orice masina e buna, pt ca iti permiti sa o repari si sa o intretii....

si in ca ceva....masina tre sa-ti placa tie, nu altora

Spirit 11-03-08 11:08

Mersi de sfaturi, evident ca o sa imi iau ceva care sa imi placa mie, oscilez intre o dacie 1310/un golf I-II/corsa/astra poate, oricum banii nu ma dau afara din casa ;), asa ca o sa incerc sa iau la cel mai bun raport calitate/pret ;). Dar voi pe ce masini ati inceput:?:

CRyS` 11-03-08 11:36

Pe una din anii 1900 toamna :)

bakal 11-03-08 11:54

eu am inceput pe un matiz.....si masinuta aia mi-a placut la nebunie, chiar daca eram doar incepator....primii mei 20000 de km i-am facut cu el...buna masina...

mergi pe varianta golf

All times are GMT +2. The time now is 02:47.

- Copyright 2026 4Tuning