Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - taxiul meu (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/104358-e30-taxiul-meu.html)

Marian_nebunu 28-01-11 23:50

Re: E30 - taxiul meu

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 4030897)
daca ne luam 4-5 sabii....3-4 pistoale....mergem si pe la mizil...nu-i problema..ahhh....si cu rezervorul plin.....sa ne mai oprim direct la focsani:lol::lol:...temerel...tu te incadrezi bine printre ei....da' io ce plm fac...ca sunt mai blond asa de fel:lol::lol:

SI TEXU E LA FEL CA TINE....

BLOND I-AM ZIS IERI SA MOARA MAMA ZICI CA AM VENIT LA NORVEGIENI IN CASA :)))CE BLOND E TEXU=))))))

D_a_N_i 29-01-11 00:02

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4030542)
Daca tot am intrat pe tura de noapte :omfg:dupa zilele( in care am stat banat,multumesc cu aceasta ocazie moderatorului sau adminului respectiv ca m-a banat:bat: pt simplu fapt ca m-am luat de un psihopat:blahblah: care nu stie sa scrie decat un cuvant "chiulasa")...ma rog sa revenim la oile noastre....Defapt la GAINILE NOASTRE JAKALE =))) si sa iti dedic cu toata prietenia mea din suflet , tot respectu meu pentru tine ;) si tot ce meriti tu de la mine ,o melodie de la fratele tau Marean pa Persoana fizica :

Urca-te in masina mea :drunk:,cu nr de Prahova sa vezi ca si un baiat ca mine:joy: stie sa dea cercuri bine !!! :drunk:
Imi place asa cum esti :joy: cu prieteni de la Bucuresti :joy: si ai sa ajungi sa le "BUBUIESTI" de la Bucuresti pana la Ploiesti :drunk: :drunk:

https://www.youtube.com/watch?v=wSRgMuRUnSo

PA SISTEM FRATELE MEEEEEEEEEEU :tetter: :tetter: :tetter: PENTRU TINE SI TOTI BAIETII Din Prahova ;) MAI MULT CA SIGUR TOTI DIN PRAHOVA ITI VIZITEAZA TOPICUL !!!

nebune de la mine ai mel pentru tine ti-am trimiso ieri ca tu esti cu nr de PH prin bucuresti,si cand ajungi in ploiesti te ratacesti

liviu tex 29-01-11 00:19

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4030913)
SI TEXU E LA FEL CA TINE....

BLOND I-AM ZIS IERI SA MOARA MAMA ZICI CA AM VENIT LA NORVEGIENI IN CASA :)))CE BLOND E TEXU=))))))

te-ai uitat la subrat nebunaticule!!!:lol::lol:

Marian_nebunu 29-01-11 13:05

1 Attachment(s)
Ia vezi vere poza asta sa moara GAINILE TALE SI ALE MELE :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ASTA E POZA FACUTA IN ORASU LU NENEA ALA CAMATARU CU VANOS AURIU LA GAT :))) DE DADEA NOROC CU STANGA =)))

:lol: :lol: :lol:

Maniak22 29-01-11 13:27

1 Attachment(s)
Ce ochelari ai sa moara mama:):):):):)
Bine ai revenit printre noi:):):):)
Scz de off

Maniak22 29-01-11 13:32

Ia povesteste niste peripetii din Norvegia.... ca e trist forumu:):)

jakal 29-01-11 19:22

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4031554)
Ia vezi vere poza asta sa moara GAINILE TALE SI ALE MELE

da..legale la pitesti....cam naspa atunci.....obosit dupa o noapte de munca...plus ca nu ma dadeam....si "medelin" la fel e 'nacajit' ca si el era spectator.....:D

dar am venit sa ii tin companie lui boby ...si el obosit dupa o noapte de tabinet...:)...:rolleyes2

aa...si il mai impingeam pe ady viteza ca ii intrase electromotorul si radiatorul in stop cardiac......:lol:

D_a_N_i 29-01-11 19:40

dimineatza in petrom nebunu cu ochelarii la ochi si manca inghetat cu toate ca era mare frig.a si nu mai radeti de ochelarii lui,cu ei a cucerit o gagica la Mc drive

Maniak22 29-01-11 21:35

Am zis eu ca nu imi plac ochelarii?:) Sunt chiar ok...lui sa ii placa

jakal 30-01-11 14:27

TEX-ule....iote ce am gasit aiurea pe YT.......:lol::lol:

https://www.youtube.com/watch?v=x9pQz...layer_embedded

lopezz 30-01-11 16:29

tare:))) videoclipu :)) .cand am vrut sa te desfac m-i s-a rupt cheia'n contact:))

ady_viteza 30-01-11 16:32

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4032508)
da..legale la pitesti....cam naspa atunci.....obosit dupa o noapte de munca...plus ca nu ma dadeam....si "medelin" la fel e 'nacajit' ca si el era spectator.....:D

dar am venit sa ii tin companie lui boby ...si el obosit dupa o noapte de tabinet...:)...:rolleyes2

aa...si il mai impingeam pe ady viteza ca ii intrase electromotorul si radiatorul in stop cardiac......:lol:

Am ramas dator de cinste la toata echipa de la Pitesti:D...abia astept sa vina caldura sa incepem iar distractia:D

KrYpToN 30-01-11 22:18

Firar tu al naibii de Bemveu :))))) aww imi bei totii baniii ardetias gumelee .... Au firar sa fii de bemveu :))) =))))) doamne ce melodie jakale cmf ala mik :) [taxiul]:))
EDIT: dimineatea pe la 3 alearga jakalu pe la I legalee mai bemveu bemveu :))

Vulturica2004 02-02-11 00:10

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4032508)

da frate necajit...dar revenim forta anu asta ...2.5Mpower de Campina :D

jakal 02-02-11 04:58

Quote:

Originally Posted by Vulturica2004 (Post 4044081)
da frate necajit...dar revenim forta anu asta ...2.5Mpower de Campina :D

bravo...bravo...si eu revin in fortza cu acelasi 2,5 12v M power stock...:D
cred ca o sa am multe absente la legale anul asta...:???:
nu mai sint dinero.....ii mananca fimiu....:lol:

ma bag in grupa cu grasutzu......:lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 19:11.

- Copyright 2026 4Tuning