![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Quote:
BLOND I-AM ZIS IERI SA MOARA MAMA ZICI CA AM VENIT LA NORVEGIENI IN CASA :)))CE BLOND E TEXU=)))))) |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ia vezi vere poza asta sa moara GAINILE TALE SI ALE MELE :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ASTA E POZA FACUTA IN ORASU LU NENEA ALA CAMATARU CU VANOS AURIU LA GAT :))) DE DADEA NOROC CU STANGA =))) :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
Ce ochelari ai sa moara mama:):):):):)
Bine ai revenit printre noi:):):):) Scz de off |
Ia povesteste niste peripetii din Norvegia.... ca e trist forumu:):)
|
Quote:
dar am venit sa ii tin companie lui boby ...si el obosit dupa o noapte de tabinet...:)...:rolleyes2 aa...si il mai impingeam pe ady viteza ca ii intrase electromotorul si radiatorul in stop cardiac......:lol: |
dimineatza in petrom nebunu cu ochelarii la ochi si manca inghetat cu toate ca era mare frig.a si nu mai radeti de ochelarii lui,cu ei a cucerit o gagica la Mc drive
|
Am zis eu ca nu imi plac ochelarii?:) Sunt chiar ok...lui sa ii placa
|
TEX-ule....iote ce am gasit aiurea pe YT.......:lol::lol:
https://www.youtube.com/watch?v=x9pQz...layer_embedded |
tare:))) videoclipu :)) .cand am vrut sa te desfac m-i s-a rupt cheia'n contact:))
|
Quote:
|
Firar tu al naibii de Bemveu :))))) aww imi bei totii baniii ardetias gumelee .... Au firar sa fii de bemveu :))) =))))) doamne ce melodie jakale cmf ala mik :) [taxiul]:))
EDIT: dimineatea pe la 3 alearga jakalu pe la I legalee mai bemveu bemveu :)) |
Quote:
|
Quote:
cred ca o sa am multe absente la legale anul asta...:???: nu mai sint dinero.....ii mananca fimiu....:lol: ma bag in grupa cu grasutzu......:lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning