![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
3 Attachment(s)
Quote:
si ceva de la mine foarte foarte simplu |
reme ,mai adauga niste umbre la cauciucuri ca arata urat asa ,sfatul meu ,in rest e ok,bft
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Dacia Logan facelift
|
merge, dar vezi ca prelungirile la bara fata si prag sunt intro culoare diferita ,mai trebuiau ajustate un pic
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Dacia Sandero 2 - Cabrio Concept Modificarile sunt multiple |
Quote:
|
revenire in forta cu o lucrare super buna! Mie imi place doar ca pragul ala nu prea ma incanta :D
|
Quote:
ce imi place: 1 conversia la cabrio si respectiv coupe 2 jantele 3 pragul acela care nu ii place lui Reme 4 culoarea integrala a masinii ce nu imi place: 1 pielea aceea de pe capota ( pe langa faptul ca nu imi place deloc, dar asta e o chestiune de gust) e prea mare textura de piele, trebuia mai mica:D 2 reflexiile laterale nu prea se pupa cu fundalul... 3 avand in vedere ca am lucrat si eu pe fundalul acela, consider ca trebuia mai umbrit botul masinii.. si mai luminat spatele cam asta am avut de comentat.. sper sa nu fii exagerat cu ceva, oricum o lucrare cum de mult nu am mai vazut pe aici Keep up the good work, Fear! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ti-a iesit super calumea Coupe'ul, Manson!
O intrebare am :rolleyes2 De ce ai lasat-o in 4 usi? Sa inteleg ca ideea este de suicide doors, dar.. in viziunea mea nu da prea bine pe Logan 2 :D .. ____________________ Revin si eu dupa ceva timp cu un Volkswagen Golf Mk3 :D |
Ti-a iesit bine! Bravo! Imi place rezultatul!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:00. |
|
- Copyright 2026 4Tuning