![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
As dori si eu o parere sincera.
(Nu am mai facut vt de vreo 2-3 ani) Stiu ca mai am greseli.Eram prea somnoros :). |
Quote:
-geamurile sunt negre,nicidecum folie -jantele sunt prea in interior parerea mea -umbra de la roti e prea "neagra" trebuia mai transparenta -culoarea este ireala si prea aprinsa Lucruri care imi plac(pt un incepator): -jantele, in special culoarea lor -farurile -pleoapele PS: daca stiai ca ai greseli,de ce nu ai incercat sa le repari inainte de a urca poza aici? |
1 Attachment(s)
si de la mine noul logan,dupa o pauza de vt..
|
5 Attachment(s)
La multi ani si un an nou fericit, colegi!
Incep anul cu ultimele 5 lucrari din 2012! Pareri? |
2 Attachment(s)
Dupa ani si ani , ma voi intoarce :lol::lol::lol:
|
are u still alive?
let me guess...corel draw vectorizat? |
Quote:
Si da I am still alive and well |
2 Attachment(s)
@ no limits design: imi place foarte tare lucrarea!
Eu am inceput un stil nou, cel putin pt mine, care imi place f mult, pt ca imi da posibilitatea sa lucrez mai mult si mai rapid. Pareri? |
Quote:
|
Multumesc la fel! Voi avea in vedere sfatul tau de acum inainte!
|
nld de cand nu am mai vazut o postare de-a ta pe aici.. de cand am eu cont cred:)) Genial BMW-ul!
Poate treci si pe la mine:oops: |
nld, treaba buna ca de obicei, ce sa zic, toti facem pauze. Imi place grav masina :D
|
2 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri.Unul din motivele pentru care nu am mai postat aici e ca e destul de mort forumul asta.Eu inca imi aduc aminte de perioada de aur in care postam o lucrare si dadeam refresh sa vad ce zice lumea.Mi-ar place sa vad din nou asta, si o sa incep eu sa postez aici in speranta ca vor reveni si altii din cei vechi si ca ii voi motiva pe cei care sunt la inceput.So .. un alt vector in Corel Draw dar de data asta nu foarte detaliat pentru ca mi-am pierdut rabdarea pe parcurs.
P.S.: Si in acelasi timp am o rugaminte pentru cei care apreciaza munca mea si pentru cei care ma cunosc de ani de zile, mai exact sa ma ajutati cu un like la pagina de facebook iar eu promit ca o sa vedeti chestii interesante din partea mea in al vostru news feed.Multumesc si spor tuturor care inca lucreaza. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning