![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
- la jante care sunt prea luminate, mai scoate-i un pic din luminozitate din brightness si contrast si cred ca va da mai bine - la vinyl - poate un pic opacitatea la vreo 65% sau chiar mai mare pe la 70-75%. la cat ai pus opacitatea? - la carbon - merge umblat pt ca nu pare acel carbon real, vezi tutorial la carbon, tutorial pus de t1grul e foarte bun - la priza de aer - destul de bine, imi place cum a iesit, pare reala ;) - la eleron - ai uitat sa faci continuarea prin geam si e un pic cam blurry, foloseste elemente de rez mai mare decat rez pozei tale si vor da mult mai bine pe masinai, mai clar - la bara - acolo unde ai scos numarul de inmatriculare se vad niste urma ciudate, ireale, mai bine nu il scoteai ;) in rest e oki....GABI? |
Reme,opacitatea ii intre 60-70% nu mai stiu exact la cat,carbonu stiu ca ii cam ireal,mam luat dupa tutorialul de la digimonds...o sa incerc sa fac dupa tutorialul pus de t1gru...sper ca o sa iasa mai bine,in rest mersi pentru observatii am sa le corectez
|
4 Attachment(s)
hmm.....comentati putin astea? :)
|
maf - civic - mistoaca masina, pare reala, de unde ai luat jantele? vreau si eu, in afara de grila eu nu am ce sa spun, e cam neclara si zic ca ar emrge alta ;) in ce priveste A3-ul nu ma bag ;)
|
audi ... mie unu nu-mi lace deloc pragu ala ... intre "liniile" din masca se mai vad cateva brate sustinatoare (la masca originala) ... trebuia sa mai lucrezi la reflexiile dp aripa spate ...
civic ... prin geamuri ink se vede fostu background ... plasa din masca e cam mare ... selectii strambe pe langa spoileru fata ... |
2 Attachment(s)
un honda civic...
|
patriotu nu se vede ...crede-ma ;) nu se vede cel nou dar nici cel vechi .... plasele is constient k le fac aiurea asa k ma las d ele ......ceri cam multe cu liniile intre barele alea d la grill :) ......... under vt......... e faina.....negrul ala totushi.....ar trebui sa reflexte un albastru ;)
|
imi place f mult a3`u ala .tine`o tot asa maf
|
2 Attachment(s)
hmmmmm...sa mai pun si eu ceva...nu prea stiu ce sa ii mai fac,probabil ca o sa mai fac ceva la capota,daca imi iese.......
|
Pufy : umbra masinii trebuia mai accentuata , si farurile sunt ireale ... adik nu sunt :) in rest e misto ;)
|
misto ideea dar mie nu prea imi place cum ai asezat masina in background si ai facut decat un far..pe celalalt l-ai uitat, roata spate dak era iesita putin in afara era mai bine si bara spate ai uitato si se vede cam urat...imi place interiorul :O bafta in cont ;)
|
2 Attachment(s)
Daca aveam putzintel timp mai mult la Scion pt poll km asta iesea :???:
Comentatzi va rog :arrow: |
Fratzilor la masina lui pufy nu vedetzi ca ii facuta ca o aerisire in locul unde era farul ! deci nu a uitat ca sa il puna.....fitzi si voi mai atentzi putzin ;)
:idea: p.s. : pufy eu nu vad nici o greseala tzia iesit ff bine masina ! numai bine |
masina intr-adevar pare putin mai ciudat asezata in bg....probabil o sa il schimb...in schimb nu nu era nevoie sa ii fac si celalt far,nu ca l-as fi uitat,dar nu are 2 admisii de aer...in ceea ce priveste bara spate ,asa am dorit sa o las,asa au masinile de Super gt ...uite niste poze care te vor face sa intelegi mai bine
http://www.exvitermini.com/pics2507/s34bfl.jpg https://img145.imageshack.us/img145/1...an200sxmg8.jpg mersi de comanteriu simai astept si altele.... |
Quote:
Pufy ... superb ... ai grija la interioru ala de HB ... e singura greseala ... bafta .... |
4 Attachment(s)
comentati ........
|
Am stiut ca masinile ce le pun io sunt de neobservat.......sau nu suntetzi interesatzi sa imi zicetzi ce am gresit........bun.....:cry: :cry: :cry2: :cry2: :cry2:
|
2 Attachment(s)
am incercat si eu ceva.....sper sa placa makr putin si as vrea sa mi se mai dea ceva idei....
am vrut sa incerc ceva mai ciudat...mai tot ce e legat de masina e brush...si jantele |
Quote:
BRAVO ! BRAVO ! BRAVO ! Parerea mea... cea mai tare masina pe care am vazut-o in toata istoria VT a 4tuning-ului ! |
2 Attachment(s)
Barum ... culoare ireala ... plasa in unele locuri are umbre ciudate ... prea accentuate ... jantele fara reflexii ... pe "pamant" se vad fostele jante ... pleoapele nu mi se par identice ...
Manson ... e greu sa faci jante brush ... mai bine incepi cu un prag, un spoiler ... si dupa aia ... intre spoileru fata si roata se vede o pata alba ... vezi k in oglinzi ti se reflecta palmieri :D:D ... Pun si eu o lucrare ... coments plz .... |
2 Attachment(s)
TTurcielago :lol:
|
Gabi , janta de spate mi se pare putin cam plata :-? , si mai mergea tunata ... anyway it looks god this way ...
|
2 Attachment(s)
pls comment
|
Gabi ... pe langa ce a spus leul si prelungirea ripii din spate mi se pare cam stramba ...
L33L00 ... arata bine ... dar ar fi fost mai bine sa o faci mai deschisa la culoare sa vedem modificarile ... pana acu nu vad nici o greseala ... bravo ... |
Quote:
|
2 Attachment(s)
comentati si la mine ;) brush cica :rolleyes2
|
shantzu ... prin geamu din spate ai decupat tu acolo unde se vede vechiu background, dar trebuia sa-l aduci pe cel nou la o culoare cat de apropiata de cea a alunetei (dak intelegi ce vreau sa zik) ... mai exact se vede nasol noul background prin luneta ... la baza picioarelor eleronului de obicei e o "talpa" de sustinere ... kit-u arata bine ...
|
2 Attachment(s)
salut am pus masina si aici sper sa nu se supere vreun moderator da chiar vreau sa imi zica cineva dc mi se intampla chestii aia la toate masinile dupa ce le modific putin si le salvez diferit de original. Sper sa vedeti diferentele pe fundal
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
am mai facut si io o masina...astept pareri...
|
hitman454 ... prea putine modificari si pe deasupra au aparut si "patratelele" alea in background ....
*-_Speed_-* ... nu l-am luat dp nici o masina ... e brush ... (bine poate ti se pare cunoscut pt ca e inspirat din spoileru uneia reale) ... DJ-ul ... o janta are o culoare cealalta alta culoare ... aerisirile alea laterale sunt ireale ... |
jantele asa le-am luat nu am schimbat nmk la culori... ;)
|
patriotu nush daca ai citit bine da io am pus poza ca sa imi zica cineva de ce imi apar patratelele alea pe fundal si am salvato la rezolutie mai mare
|
2 Attachment(s)
Citroen C2 .... masinuta mea deo viatza ... :D :D :D
|
2 Attachment(s)
ce zicetzi...m-am descurcat cu brush`ul ma masca???:D:Dsi alte pareri...??
|
nice leul arata bine da ai neoane ireale
|
big ballz---->brushul de la mascae bun bv...dar selectia pt angel eye e aiurea ...rotile park sunt de carutza....mai mareste latimea cauciucului spate si fatza si logo ul ala cu ac tuning ...e aiurea ..trebuia mai inclinat...greseli mar nu prea vad ...in rest e oke totul
|
2 Attachment(s)
:arrow: :rolleyes2
|
2 Attachment(s)
promit ca nu mai pun altele pana invatz in adobe sau altceva....dar sa nu uitati sa o comentati si pe asta 8)
|
2 Attachment(s)
sorry mai o data :oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
|
- Copyright 2026 4Tuning