Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

kraven_4_all 23-03-07 10:23

Re: Diverse discutii

lasa mha...noi sa fim sanatoshi`..k mi`oi lua si yo permisu`...

RZV_1_XDD 23-03-07 11:59

Quote:

Originally Posted by tng (Post 812813)
Aualeuuu... n -am avut timp sa intru azi.Vorbe`n vant !!!

In primul rand Pozele si anuntu e incadrat f bine aici.Nu am vrut sa se faca tam tam .. asa ca nu l-am pus la bazar, am vrut sa fie mai discrect... dar m-am gasit si eu cu cine sa vorbesc despre discretie ! Skama ...
Nu am facut treaba asta ... ptr ca sa primesc o plimbare asa cum ai zis tu Skama !

Cat de mult te-a schimbat skama,ce te-au sucit banii ... ai uitat cand vindeai cartofi la ... :evil:
Te-ai ajuns acuma... ai Vectra, ce plt ... ai uitat de unde ai plecat.

Sincer ... m-am saturat de jignirile si reprosurile tale.Chiar ma bucur ca parasesti zona asta.Chiar te rog ....

mai bine sa vinzi cartofi in selgros sau in piata decat sa stai toata ziua sa te plimbe altii cu masina, poate din vanzarea cartofilor aia o aparea o dacie personala ceva. Nu vreau sa te jignesc vere, dar plm, nu te mai lua de faptul ca altii muncesc cand tu stai acasa pe banii parintilor

bogdan_wrc 23-03-07 12:33

bauy..hai mai bine sa radem de asta

https://forum.4tuning.ro/61-provocari/36572-logan-1-4-stock-vs-masina-pana-120cp.html

PH86MIN 23-03-07 12:38

iar e ratatul ala cu loganul lui???auzi u 210 cu un logan stock =))..kre mai mult de 180 nu vrea....mai are si 26 d ani,sa ii fie rusine :))))

tng 23-03-07 13:38

Quote:

Originally Posted by RZV_1_XDD (Post 813534)
mai bine sa vinzi cartofi in selgros sau in piata decat sa stai toata ziua sa te plimbe altii cu masina, poate din vanzarea cartofilor aia o aparea o dacie personala ceva. Nu vreau sa te jignesc vere, dar plm, nu te mai lua de faptul ca altii muncesc cand tu stai acasa pe banii parintilor

nu am nimic impotriva.fiecare lucreaza unde vrea si unde poate.nu ma intereseaza.ma refeream ca A UITAT DE UNDE A PLECAT .. mai ales de cand are masina nu mai poate de el.

nu-l mai pupati in c*r atata ca sa va mai plimbe cu masina ;)

ca sa nu ziceti ca eu sunt ala care cauta raca ... uitati-va si voi putzin, la posturile lu` skama... pe forumu mare ... in diverse topicuri(o sa caut lincuri sa va dau ca sunt destule) ... jigneste lumea

markA 23-03-07 14:00

Quote:

Originally Posted by tng (Post 813751)
nu am nimic impotriva.fiecare lucreaza unde vrea si unde poate.nu ma intereseaza.ma refeream ca A UITAT DE UNDE A PLECAT .. mai ales de cand are masina nu mai poate de el.

ca sa nu ziceti ca eu sunt ala care cauta raca ... uitati-va si voi putzin, la posturile lu` skama... pe forumu mare ... in diverse topicuri(o sa caut lincuri sa va dau ca sunt destule) ... jigneste lumea

ai dreptate tng.

si eu am renuntat a mai posta aici din cauza unora.

RZV_1_XDD 23-03-07 14:17

Quote:

Originally Posted by tng (Post 813751)

hai ca acum m-ai enervat, tu vorbesti ma de pupat in ... , ma frate, eu am masina, nu pup pe nimeni nicaieri ,tu uiti cand te milogeai de aml sa iti dea nova o tura, stai toata ziua la altii in masina, numai sti ce sa faci sa te dea o tura si comentezi de mine ma? vezi-ti de abonamentul ala pe 30 pe care il ai si scuteste-ma, eu i-am luat apararea fiindca mi-e prieten nu ca are masina sau ca nu are, eram prieten cu el si cand ''vindea cartofi'' si mergea pe jos ma lingaule, hai du-te si ia un Happy Meal ceva si da-i lu' aml, poate te duce acasa ca ploua

tng 23-03-07 14:24

vad ca te ataci. vezi sa nu te enervezi prea tare ca iti apar cosuri pe fatza ;)

am zis de faza cu pupatu ca stiu ca asa ziceti voi mereu de mine. nu are rost sa ma agit.
eu ies cu lumea mai mult in week`end(2 zile si alea seara ... nu toata ziua cum spui tu)...vad o oarecare oftica pe tine ?!
nu am facut nici un favor nimanui ca sa ma dea vreo tura sau mai stiu eu ce.
AML mi-a fost coleg 4 ani si prieten .. ti se parea normal sa ma indepartez de el cand ati avut voi "mica cearta"?

Si vezi cu jignirile alea... ;)

RZV_1_XDD 23-03-07 14:39

Quote:

Originally Posted by tng (Post 813880)
vad ca te ataci. vezi sa nu te enervezi prea tare ca iti apar cosuri pe fatza ;)

am zis de faza cu pupatu ca stiu ca asa ziceti voi mereu de mine. nu are rost sa ma agit.
eu ies cu lumea mai mult in week`end(2 zile si alea seara ... nu toata ziua cum spui tu)...vad o oarecare oftica pe tine ?!
nu am facut nici un favor nimanui ca sa ma dea vreo tura sau mai stiu eu ce.
AML mi-a fost coleg 4 ani si prieten .. ti se parea normal sa ma indepartez de el cand ati avut voi "mica cearta"?

Si vezi cu jignirile alea... ;)

inseamna ca si tu ai uitat de unde ai plecat, vezi ca mai erau si altii la cris cand ii cumparai lu' aml un hamburger sa iti dea masina si nu zic sa te indepartezi tu de el ca m-am certat io cu el, faceti ce vreti, dar nu mai comenta de altii, intai uita-te in oglinda si dupa vorbeste, aa si stai linistit ca nu ma oftic fiindca nu ma plimba 7 masini intr-un wekeend, hai ca n-are rost sa ne mai certam, cu asta am incheiat

tng 23-03-07 14:47

Nu mi-a dat mey masina sa ma plimb in schimbul unui hamburger de la Criss. eventual am mai dat eu asa sub forma de cinste.
In afara de DONu nu prea obisnuiesc sa merg cu altii... si pe el il intreb de fiecare data daca `se poate` .De unde ai scos 7 masini? :D
Cum adica am uitat de unde am plecat?Daca stau sa ma gandesc... nu m-am schimbat cu nimic de cand ne stim.
In fine ...

DONU' 23-03-07 15:25

Ce mahalaua draq e aici mah?
Poate va ia mama lu' proces verbal acuma!
Terminatzi odata cu reproshurile ca pana la urma si la capat sunteti niste tampitzi ca va luatzi la cearta din nimic. Cearta asta a inceput de la postul cu Vectra aia frumoasa, ca m-am ciondanit eu un pic cu Skama.
Apropos, eu vorbesc cu Skama, nu suntem shucaritzi unul pe altul.
Si va mai spun ceva.
E treaba fiecaruia de unde a plecat, cu cine umbla si ce face.
Daca unul n-are posibilitati sa-si ia acum masina nu trebuie sa faceti misto ca ii cere altuia masina o tura, chit ca plateste sau ca-i face cinste.
Atunci cand esti pasionat de masini esti in stare sa dai si haina de pe tine numai ca sa te plimbi nitel. Unii din voi nu stiti ce e aia pasiune ptr masini fiindca oricum existati degeaba si in comunitatea asta. Multi din acest forum si ma refer in special la Ploiesti v-ati facut user ca sa nu ziceti ca n-aveti si postati numai de dragul de a posta. Nu stiu cati din voi ati luat permisul si n-ati avut masina o vreme. Eu am mai multi tovarasi in aceasta situatie si stiu ca e nasol.
V-am mai zis eu, pe forumul asta e ca pe chat. Ar trebui sa va vedeti de copilaria voastra si sa terminati cu posturile astea inutile care nu duc decat la scandal si barfa, ura intre membrii cluburilor si comunitatii si care nu fac decat sa duca Ploiestiul in mijlocul Circului.

kraven_4_all 23-03-07 15:43

si pozele alea nu mi le dai si mie bon??...

DONU' 23-03-07 15:52

Exact ce spuneam!
Aici e CHAT sau FORUM???
Bag P U L A in el!!!
Ho mah ca ti le pun pe email pana maine. Promit!
Incercati sa nu mai faceti atat dialog pe forum de genul:
- Ce faci bah, mai traiesti?
- Da mah, am mai intrat si eu ca nu am mai fost de mult pe forum...

Aadryan 23-03-07 22:40

Ia uitati cat de mult pot sa debiteze unii de pe forum. Domnul "Logan14Power" afirma urmatoarele:D

Bai ce slabi sunteti!! voi nu stiti sa mergeti fratilor adevarat cu masina !!
Pai eu cu loganu meu de 1.4 STOCK scot sub 8secunde pana la 100km/h CRONOMETRAT frate,nu asa la vrajeala, iar la viteza maxima i-am dat 210 (4 in masina cu bagaje full si mai aveam pedala .. ohoo)

Sa nu mai zic ca i-am dat praf unui Passat 1.8t pe bucuresti-pitesti. S-a tinut baiatul pana pe la 140-150 asa de mine, dar apoi l-am lasat in urma... ohooo .. vai de capul lui.

Loganul e chiar o masina tare sa stiti

DONule vezi ca ai rivali seriosi, eu zic sa-ti pui un cip ceva ca nu mai e de trait cu astia:lol:

feryboy 23-03-07 22:43

Baiatu cu Loganu ar treb sa se ia cu cel cu dacia 1310 cu motor de M3 :-)
si dupa aia sa se trezeasca amandoi

PH86MIN 23-03-07 22:46

am dat sa intru si s a inchis topicul =)).....bn k a observat cineva k ala facea caterink :D

Aadryan 23-03-07 22:48

Si eu tind sa cred ca facea caterink, dar poti sa stii ce este in capul omului? In gluma spune ce avea el de gand sa afirme pe aici:D

PH86MIN 23-03-07 22:59

cred k in capul aluia era prostie ;).....ori si a facut cont la caterink,ce spune el despre masina aia e racheta,acum nu zic k si eu am tot logan d 1.4 dar sa scoti 8 sec e tampenie,knd el scoate cam 13,5 in foaie si 14 am scos eu :D

Aadryan 23-03-07 23:07

Pai da mah dar tu nu ai avut bagaje full in masina:D ale contribuiau la o aerodinamica mai buna a masinii, iar oamenii faceau avans(HaHa).Cati nebuni:D

tre 23-03-07 23:26

statistic vorbind din ce-am vazut pe strada astia cu logan 1,4 is cei mai schumacheri dintre toti, mai tari chiar decat cei cu 1,6. cei cu 1,6 16v deja sunt oameni avizati, stiu ce au supt capota. :D

PH86MIN 23-03-07 23:29

adik ce vrei sa zici treule?? :)))

Aadryan 23-03-07 23:30

Cred ca au auzit la acest individ cat de tare este Loganul si acum vor si ei sa vada. Pana acum nu auzisera pareri de la experti:D

tre 24-03-07 00:01

MIN nu te ataca, am zis ca de regula cand vedeam un cate logan nervos prin trafic de cele mai multe ori era 1,4 mpi.

PH86MIN 24-03-07 00:06

nu ma atac man,stai linistit,am glumit si eu,k eu am tot d 1.4 :))

Gratzian 25-03-07 04:02

MasterK:
baiat bun tng, de nu te-a banat pana acum...
si tu te iei de el...
rusine
asa ca te banez eu

TNG:
te rog sa fii mai ferm, ok?

Gratzian 25-03-07 04:21

dragilor, va respectati unu pe altul, sau va reinstalati mircu, ok?

platon911 25-03-07 15:06

imi merge forumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....dup a 4 zile................yepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. ....am bagat proxy sper sa tina :)

momo 26-03-07 09:53

scuze ca schimb subiectul asa brusc, dar am nevoie de niste pareri in legatura cu niste memorie ram. la calculatorul meu am o memorie de 256 care lucreaza la 333mhz. o pot schimba cu una de 512, de exemplu, dar care lucreaza la 400?

tre 26-03-07 09:59

daca e acelasi tip de memorie da.

kraven_4_all 26-03-07 10:01

vezi ce zice si plak de baza...intreab`o pe ce frecventza are ram`u:)

Khalis 26-03-07 11:20

da poti... daca e cam acelasi tip de RAM (ma refer numar de pini, chestii pur fizice).... noua memorie poate sa aiba orice frecventa...va rula la frecventa maxima pe care o suporta placa ta de baza (deci, probabil, la 333)...

PH86MIN 26-03-07 11:31

dak te hotarasti sa folosesti si un modul d 333 si unul d 400 cea cu 400 Mhz o sa ti mearga automat pe 333...vad k suntem multi "automatisti si informaticieni":twisted:

Khalis 26-03-07 11:33

da.... :lol: automatica rulzzz.... :lol: ca sa ma exprim asa.... :twisted:

tre 26-03-07 12:16

hautomatistul e un fel de 3 in 1 asa, spre deosebire de informatician. :)

Aadryan 26-03-07 12:22

Quote:

Originally Posted by tre (Post 818297)
hautomatistul e un fel de 3 in 1 asa, spre deosebire de informatician. :)

Da mah.......stie cate putin din toate dar nu stie niciuna in totalitate bine:evil: :D

=====>>Statistica Si Informatica Economica RULLZ<<====

momo 26-03-07 12:35

:) gata mersi frumos...

platon911 26-03-07 14:06

ce legatura au pinii?!?! oricum toate au 168 pini!!!

feryboy 26-03-07 14:33

Se poate sa difere distanta dintre prezoane la pini...sau si mai rau sa fie prea mari si sa iti atinga coolerul pe viraje

platon911 26-03-07 14:48

intr-adevar s-ar putea sa imi atinga de plak video cand iau curbele la Nfs :)

tre 26-03-07 15:16

adrian teoretic da, dar practic hautomatistul lucreaza cu principii, idei, chestii d-astia. :D :D

All times are GMT +2. The time now is 08:29.

- Copyright 2026 4Tuning