![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete - BR 98 NIG
Nu stii cumva de unde as putea sa imi iau si eu asa ceva ?
Sunt prea faine si as vrea si eu o pereche ! |
Quote:
Sunt RSL Cult ca model, ale mele sunt 8J cu ET15 si pe spate 9J cu ET10! |
Ce mai trebuie sa ii faci daciei de ai desfacut-o? thinichigerie? Poti detalia?
|
Quote:
Inlocuire pod pedalier, refacut pasaje spate(pentru a incapea noile jante), mutat gura umplere rezervor pe aripa stanga spate, intarit lonjeroanele si toate detaliile pe care nu am avut posibilitatea sa le fac cand am lucrat masina in 2008...:rolleyes2 |
2 Attachment(s)
Si mos Nicolaie i-a adus un cadou la Dacie
|
Quote:
Azi am luat de la garaj coaja de bord si consola centrala si le-am dus acasa la mine, bordul pentru a fi desfacut si curatat bine, iar consola centrala va suferii cateva modificari...:rolleyes2 Anul viitor trebuie sa fie gata Dacia, ca mi-e mila de ea sa o tot vad desfacuta asa...:rolleyes2 |
Atunci spor la treaba
|
De cand asteptam sa aud asta. Ma bucur :D! Succese! :)
|
Salut Bogdan! Ai mai mesterit ceva pe la batrana, in ultima vreme? Chiar imi este dor de ea. Astept raspuns, toate cele bune.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Nu credeam ca am sa scriu asta vreodata, DAR, azi masina a plecat de la mine...:sad:
Am sa raman cu parerea de rau ca nu am apucat sa o fac asa cum o vizualizez zi si noapte..ar fi iesit o grozavie de Dacie, poate voi gasii pe cineva care sa-mi faca vreodata un desen cu ea asa cum o am eu in minte, ca sa vedeti si voi ce-mi doream...:rolleyes2 Asta e..vremurile s-au schimbat, varsta s-a schimbat, prioritatile s-au schimbat..la un momentdat in viata trebuie sa te mai gandesti si la cea de langa tine, cum ii este, ce-si doreste si ea..si nu numai la ce-mi doresc eu..nebunia mea trebuia cumva sa inceteze cu doua masini de pasiune..va ramane numai una de acum incolo...:rolleyes2 Sa o stapaneasca sanatos noul proprietar si sa o tina cat de bine va putea, masina a ramas in Braila:-) |
multumesc Bogdan ,si multumesc baietilor -jamaica yul si sandu ca au stat in ploaie sa o aducem acasa!
|
BMW - DACIA - scor 1-0
Autohtona a pierdut meciul... Sperăm ca noul proprietar să evolueze cu lucrările şi s-o vedem pe străzi cāt mai curānd. P.S. Este bine că Bogdan a realizat că nu poate continua două proiecte, două maşini clasice, maşini care cer investiţii considerabile şi a lăsat un alt pasionat să-şi īndeplinească visul. |
Imi pare rau de masina asta ca de masina mea, dar te inteleg, si sincer te felicit pentru tot ce-ai facut pana acum la ea.
Nu stiu daca e cel mai profesionist sau cel mai spectaculos proiect, dar din punctul meu de vedere e cea mai frumoasa si mai competa reconstructie si modificare a unei Dacia 1300 vazuta vreodata. |
Il faci sa boceasca.
|
Quote:
|
Multumesc Aleks.
Se poate inchide topicul, masina va fi stock la noul proprietar, macar am sa o mai vad:-) |
Quote:
De unde pana unde? Il cunosc pe Bogdan, impartasim aceeasi pasiune, l-am apreciat si-nca-l apreciez pentru daruirea si pasiunea ce l-au motivat candva sa faca o masina deosebita. Nu, mai sus chiar cred la propriu ca l-ai emotionat prin postarea aia, l-ai lovit la punctu' slab. Adica-mi inchipui prin ce trece, a muncit enorm, iar acum totu' s-a dus pe cateva mii de lei. Ma pun in locul lui, ma imaginez pe mine facandu-mi bucati tigaia in care volumul de munca investit a fost cel mai probabil mai mic. Ori la el e cu atat mai rau. Nicio ironie, va asigur! Bogdan, lipseste conserva da' raman amintirile si experienta frumoasa. Toate bune pe mai departe! |
Speram s-o tina si noul proprietar cat mai bine si cat mai din scurt, si, dupa cum cere Bogdan, topicul se inchide.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning