Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

NEo007 05-11-10 22:50

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Hello baieti, back in town dupa o saptamana in mirificul Bucuresti. Masina mea acolo nu a avut garaj si dupa cateva nopti in capitala arata de zici ca am fost cu ea in Iraq.

Calin, no problem, nu e nici o suparare, fiecare om are dreptul la opinie. In primul rand cand am luat masina, ma gandeam pfu...240 cai, nu o sa imi trebuiasca niciodata mai mult :) Am avut inainte un Polo, more show less go, numa galagia era de el si aspectul.
Dar cu timpul tot am simtit nevoia de mai mult si am ajuns la alte cifre si tot asa. Omul din firea lui isi doreste tot timpul tot mai mult. Cand am inceput sa modific masina, am dorit sa ramana fiabila, pentru care o folosesc zi de zi, chiar azi am implinit 53.000 km si 2 ani (14.000km a fost stock). Eu am facut masina doar pentru mine, pentru satisfactia mea. E masina cu care merg si vara si iarna, si la munte si la mare (atat timp cat merg pe drumuri bune). Cel mai bine ma simt cu ea pe circuit (unde merg de cel putin 2 ori pe vara) sau pe autostrazi in tari straine. Ai o satisfactie enorma cand vezi masini foarte scumpe si puternice (cu diferite steme pe capota) care nu se pot tine de tine pe autostrada. :)

Sincer, imi place sa vad liniute si drifturi, am fost si in Ungaria de o multime de ori, dar nu imi place sa particip.. Daca vroiam liniute, cu un buget mult mai mic cumparam o masina mai veche, bagam cativa bani in ea si puteam sa fac o racheta pt 400m si o duceam la concursuri pe platforma, cum fac baietii din Ungaria. Poate sti Audi S3-ul REVO cu MUU la numar, masina usurata cu peste 250kg care nu mai are nici un element de confort, facuta special pentru liniute. Eu nu o sa fac niciodata asa ceva, cel putin nu cu Cupra :)
Masina mea nu e facuta pentru liniute, eu nu o consider competitiva de pe loc si de aceea nu ma dau. Eu merg pe principiul nu stiu sa innot, nu joc polo. Nici eu nu stiu plecarile eficiente, dar nici ea nu e pt curse de pe loc. Daca era 4x4, aveam LSD, launch control, slickuri, etc. era altceva. Dar eu nu am modificat-o pe directia asta. :) La primavara cand o sa schimb ambreiajul si volanta, o sa fac o incercare la niste liniute cronometrate si doar atat la capitolul asta :)
Cu rolling start am dat cu mai multe persoane, printre care si Squid si va zice el deznodamantul daca va intereseaza.

Numai bine si bafta sambata, vin cateva masini tari din tara :)

Alin Puma 05-11-10 23:11

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Perfect adevarat Bebe

ar75gti 06-11-10 01:29

bebe....nu mai da explicatii nimanui,nu esti obligat sa o faci..tu stii ce masina ai si pentru ce ai aduso in stadiul asta....asa ca lasa lumea sa vorbeasca,ne le mai da importantza,pentru ca daca o faci,o sa continue discutia asta fara rost,la infinit...sa scrii pe forumuri e usor..;)...ti-am mai spus eu..las-o asa!..si sa-i vedem pe vorbareti pe piste!..bafta tuturor!!..:)

Costel-TBO 06-11-10 07:59

prima linie ii mai grea.....:lol:bine ii si la anu;)

degeaba te ascunzi dupa deget ca ai ceva sange de racer in tine;)
ne vedem duminica.

squid 06-11-10 10:28

Quote:

Originally Posted by NEo007 (Post 3788524)
Hello baieti, back in town dupa o saptamana in mirificul Bucuresti. Masina mea acolo nu a avut garaj si dupa cateva nopti in capitala arata de zici ca am fost cu ea in Iraq.

Calin, no problem, nu e nici o suparare, fiecare om are dreptul la opinie. In primul rand cand am luat masina, ma gandeam pfu...240 cai, nu o sa imi trebuiasca niciodata mai mult :) Am avut inainte un Polo, more show less go, numa galagia era de el si aspectul.
Dar cu timpul tot am simtit nevoia de mai mult si am ajuns la alte cifre si tot asa. Omul din firea lui isi doreste tot timpul tot mai mult. Cand am inceput sa modific masina, am dorit sa ramana fiabila, pentru care o folosesc zi de zi, chiar azi am implinit 53.000 km si 2 ani (14.000km a fost stock). Eu am facut masina doar pentru mine, pentru satisfactia mea. E masina cu care merg si vara si iarna, si la munte si la mare (atat timp cat merg pe drumuri bune). Cel mai bine ma simt cu ea pe circuit (unde merg de cel putin 2 ori pe vara) sau pe autostrazi in tari straine. Ai o satisfactie enorma cand vezi masini foarte scumpe si puternice (cu diferite steme pe capota) care nu se pot tine de tine pe autostrada. :)

Sincer, imi place sa vad liniute si drifturi, am fost si in Ungaria de o multime de ori, dar nu imi place sa particip.. Daca vroiam liniute, cu un buget mult mai mic cumparam o masina mai veche, bagam cativa bani in ea si puteam sa fac o racheta pt 400m si o duceam la concursuri pe platforma, cum fac baietii din Ungaria. Poate sti Audi S3-ul REVO cu MUU la numar, masina usurata cu peste 250kg care nu mai are nici un element de confort, facuta special pentru liniute. Eu nu o sa fac niciodata asa ceva, cel putin nu cu Cupra :)
Masina mea nu e facuta pentru liniute, eu nu o consider competitiva de pe loc si de aceea nu ma dau. Eu merg pe principiul nu stiu sa innot, nu joc polo. Nici eu nu stiu plecarile eficiente, dar nici ea nu e pt curse de pe loc. Daca era 4x4, aveam LSD, launch control, slickuri, etc. era altceva. Dar eu nu am modificat-o pe directia asta. :) La primavara cand o sa schimb ambreiajul si volanta, o sa fac o incercare la niste liniute cronometrate si doar atat la capitolul asta :)
Cu rolling start am dat cu mai multe persoane, printre care si Squid si va zice el deznodamantul daca va intereseaza.

Numai bine si bafta sambata, vin cateva masini tari din tara :)

ai fost la dyno?

ar80rau 06-11-10 10:40

@alex_ranger...dvd-ul ala nu avea cumva si telecomanda? cand ai timp da-mi un rasp. daca nu ne vedem maine pe aeroport.

NEo007 06-11-10 10:45

Squid..nu :( Ramane pentru Oradea, e pe ultima suta de metri hala cu dyno.
Iti tin pumnii maine :)

rangerxtr 06-11-10 18:31

nu are nici un fel de telecomanda

PinkProbeLady 06-11-10 23:15

Quote:

Originally Posted by NEo007 (Post 3789287)
Squid..nu :( Ramane pentru Oradea, e pe ultima suta de metri hala cu dyno.
Iti tin pumnii maine :)

Mergem deodata la Dyno? Merg si eu saptamana viitoare daca e gata.

NEo007 07-11-10 08:22

Da, sigur :-) nu stiu daca e gata chiar saptamana viitoare, dar va fi in scurt timp :-)

realmode 07-11-10 08:36

Quote:

Originally Posted by ar75gti (Post 3788735)
bebe....nu mai da explicatii nimanui,nu esti obligat sa o faci..tu stii ce masina ai si pentru ce ai aduso in stadiul asta....asa ca lasa lumea sa vorbeasca,ne le mai da importantza,pentru ca daca o faci,o sa continue discutia asta fara rost,la infinit...sa scrii pe forumuri e usor..;)...ti-am mai spus eu..las-o asa!..si sa-i vedem pe vorbareti pe piste!..bafta tuturor!!..:)

Se descurca bine BBE chiar si fara sfaturile tale ;) Omul vrea sa inteleaga lumea si mai bine pct lui de vedere, socializeaza.

ar80rau 07-11-10 18:22

felicitari la toata lumea care a participat azi si in special la aradeni :)...bv alex(sxy), LEX, ramo, sorin(nasol k nu ai reusit sa termini)...asteptam sa vina anu urmator sa vedem ce o sa mai fie...

PinkProbeLady 07-11-10 19:04

Quote:

Originally Posted by ar80rau (Post 3792542)
felicitari la toata lumea care a participat azi si in special la aradeni :)...bv alex(sxy), LEX, ramo, sorin(nasol k nu ai reusit sa termini)...asteptam sa vina anu urmator sa vedem ce o sa mai fie...

Multumim :D fain o fost!!!

ar75gti 07-11-10 19:18

felicitari aradenilor care au participat astazi..:)..si bafta pe viitor!(frumoasa cursa aia..sot-sotie..;),chiar daca sotzu' nu prea a fost "gentlemen" si a castigat)...si pr modul ala real: iar te bagi!..;),chiar daca nu am treaba cu tine..:)..hmm...p.s.-hpf-ul s-a dat??..ca nu "prea" l-am vazut p-acolo...ca zicea caa......felicitari tuturor!..

!41! 07-11-10 20:16

Respect tuturor care s-au dat azi.

E tare enervant sa stai pe margine sa auzi comentarii si rasete de la toti habarnistii.Cum zicea brummy la unu:" sa urce comantatorii la volan si sa stam noi pe margine sa- i comentam " :-)

UFO a fost bestie 8)

andy_wpo 07-11-10 20:19

Foarte enervant mai ales cand nu merge masina :D

!41! 07-11-10 20:23

Quote:

Originally Posted by andy_wpo (Post 3792955)
Foarte enervant mai ales cand nu merge masina :D

La ce te referi? La a mea ? :???:

andy_wpo 07-11-10 20:48

Nu la a mea :D renault 5 rosu turbo

!41! 07-11-10 20:50

mie mi-a placut cum mergea masina ta 8)

andy_wpo 07-11-10 20:54

Cand merea.Sa dus turbina,asta este,next time.Bine ca nu a fost mai rau,ca au patit altii lucruri mai grave,din pacate.Imi pare rau ca nu a mers macar odata la cat putea sa vad un timp

NEo007 07-11-10 22:21

Felicitari fete si baieti :) Ati mers bine toti, pacat de unele probleme mecanice :(

calinpetco 08-11-10 17:17

Quote:

Originally Posted by NorbyHPF (Post 3777660)
acuma o sa ai vedem pe aia care au masini in arad...nu numai numa gura ai de ei....8)8)8)

mda...

au fost unii de care n-a fost "gura" deloc si chiar au facut impresie frumoasa, FELICITARI!!! (se stiu ei care, nu ma apuc sa-i insir)

ralphmandl 08-11-10 17:33

a fost chiar reusit :x, daca nu ar fi avut nimeni probleme cu masina era chiar perfect:D

rangerxtr 08-11-10 21:41

ciao la toti !!!!!cine are numarul lui "vectra a" colegul nostru cu mazda rx-8!!!!

mrrocky89 10-11-10 00:26

44 Attachment(s)
pozze

mrrocky89 10-11-10 01:26

75 Attachment(s)
Drag R Arad

NorbyHPF 10-11-10 14:32

Quote:

Originally Posted by ar75gti (Post 3792739)
felicitari aradenilor care au participat astazi..:)..si bafta pe viitor!(frumoasa cursa aia..sot-sotie..;),chiar daca sotzu' nu prea a fost "gentlemen" si a castigat)...si pr modul ala real: iar te bagi!..;),chiar daca nu am treaba cu tine..:)..hmm...p.s.-hpf-ul s-a dat??..ca nu "prea" l-am vazut p-acolo...ca zicea caa......felicitari tuturor!..

vrei sa scotzi HPF-ul la un 400?ca nu prea inteleg de ce vorbesti de mine?daca nu am fost la aeroport inseamna ca mie varza masina sau ce?nu mia fost gata la timp,ce sa fac acuma sa ma omor?,ce vrei sa zici prin asta" :..hmm...p.s.-hpf-ul s-a dat??..ca nu "prea" l-am vazut p-acolo...ca zicea caa......"oricind sint dispus la un 400 de m cu oricine de pe forumul asta ,daca vrei sa ma scotzi anunta-ma,tu sau oricare altul....numai sti care e problema,cind dai liniutze cu unu,altu si ai faci...si apoi zice lumea"eu am auzit ca te-a facut"nu tzi tot una nu...asa ca nu mai vorbitzi in plm prosti daca nu stiti cum sta treaba cu adevarat...ca de vorbit toti stiti..da de dat...mai putzini va datzi...

NEo007 10-11-10 14:48

Asta asa e, si eu am auzit de la unii altii ca m-o facut nush cine. Comentatori din astia au fost si o sa fie tot timpul. Asa ca mai bine zic ca ma face toata lumea, am 150 cai si gata :lol:
De dat, e dreptul fiecaruia daca vrea sa se dea sau nu.
Ovi probabil ti-a zis alea pentru ca tu cateva pagini in urma ai facut niste comentari, in care ai zis sa vedem cine e tare in arad, nu numa gura de ei daca bine ti minte :)
Aveti vreme tot anul viitor sa mergeti la liniute ca o sa fie un sezon bogat in curse, daca nu in Romania, cel putin in Ungaria. Si atunci o sa aveti si masinile mai tari, si poate vin niste cupe si in Arad. :)

Pana una alta, peste cam 2 saptamani o sa fie gata dyno-ul din Oradea. Pana acum mergem vreo 2 masini, daca mai sunt si alti doritori putem merge impreuna toti. Nu stiu detalii de costuri inca.

realmode 10-11-10 14:53

Chestii de semantica la urma urmei.

NorbyHPF 10-11-10 14:57

Quote:

Originally Posted by ar75gti (Post 3779068)
bebe esti..(aproape) provocat!!...;)..sa nu pui botu'!..:))

de ce zici ca ca e bebe provocat?cine a avut treaba cu bebe?el e un baiat etraordinar,cu o masina extraordinara,care merge si arata foarte bine,a bagat multi bani in ea si se vede lucrul asta....eu am impresia ca tu te iei de mine,vrei sa te dai cu mine?sau ce?tot te iei atita de mine...iti mai zic o data,oricind ma dau cu oricine de pe forumul asta si nu numai,mai ales ca majoritatea nici nu stiu sa-si fluiere rotile de [pe forumul asta,asa ca.......

NorbyHPF 10-11-10 15:06

Quote:

Originally Posted by NEo007 (Post 3800932)
Asta asa e, si eu am auzit de la unii altii ca m-o facut nush cine. Comentatori din astia au fost si o sa fie tot timpul. Asa ca mai bine zic ca ma face toata lumea, am 150 cai si gata :lol:
De dat, e dreptul fiecaruia daca vrea sa se dea sau nu.
Ovi probabil ti-a zis alea pentru ca tu cateva pagini in urma ai facut niste comentari, in care ai zis sa vedem cine e tare in arad, nu numa gura de ei daca bine ti minte :)
Aveti vreme tot anul viitor sa mergeti la liniute ca o sa fie un sezon bogat in curse, daca nu in Romania, cel putin in Ungaria. Si atunci o sa aveti si masinile mai tari, si poate vin niste cupe si in Arad. :)

Pana una alta, peste cam 2 saptamani o sa fie gata dyno-ul din Oradea. Pana acum mergem vreo 2 masini, daca mai sunt si alti doritori putem merge impreuna toti. Nu stiu detalii de costuri inca.

pai da probabil ca am zis...si recunosc treaba asta...si am zis bine ce am zis:citi de pe forumul asta sau dat pe aeroport?nime....dar toti vorbesc ca ala e fraier ca are masina varza,ca nu stie sa conduca s.a .m.d....asa ca bebe tre sa imi dai dreptate...toti vorbesc dar nime nu face nimik...sa taca in plm atunci...

realmode 10-11-10 15:17

Norby, B3B3 & Saptezeci si cinci GTI aradean, toti aveti dreptate in felul vostru, orgoliile sunt prea mari.
Niciodata nu am inteles cine are de castigat la faza: "L-am facut, am masina mai tare" etcetera etcetera etcetera; In sinea lui fiecare isi apreciaza masina, rautatile altora ar trebui sa conteze catusi de putin.
Discutiile contradictorii sunt uneori obositoare, lipsite de concluzionari.
Voie buna

calinpetco 10-11-10 15:18

hahahah "voie buna"

vezi ca asta-i copyright la Ghita! :))

NEo007 10-11-10 15:25

Sunt niste prostii astea si oamenii tot timpul o sa comenteze si de bine si de rau, si din invidie si din admiratie.

Pana una alta nu lucreaza nimeni la un magazin de piese auto?
Am nevoie de niste bujii NGK BKR8EIX, am mai intrebat prin cateva locuri si nu au putut sa le aduca, nu stiu din ce motive.. Si nu m-as complica cu transportul din UK pt niste bujii.

NorbyHPF 10-11-10 15:30

Quote:

Originally Posted by realmode (Post 3801002)
Norby, B3B3 & Saptezeci si cinci GTI aradean, toti aveti dreptate in felul vostru, orgoliile sunt prea mari.
Niciodata nu am inteles cine are de castigat la faza: "L-am facut, am masina mai tare" etcetera etcetera etcetera; In sinea lui fiecare isi apreciaza masina, rautatile altora ar trebui sa conteze catusi de putin.
Voie buna

mah eu nu is curios de orgolii,dar sa nu vorbeasca nime de mine daca nu stie ce e cu masina mea...pina in momentul de fata nu am nici o infringere oficiala in arad asa ca....nu ma intereseaza alte lucruri...cine vrea sa ma scoata la 400 e bine venit oricind....

PinkProbeLady 10-11-10 15:31

Quote:

Originally Posted by NEo007 (Post 3801024)
Sunt niste prostii astea si oamenii tot timpul o sa comenteze si de bine si de rau, si din invidie si din admiratie.

Am nevoie de niste bujii NGK BKR8EIX, am mai intrebat prin cateva locuri si nu au putut sa le aduca, nu stiu din ce motive.. Si nu m-as complica cu transportul din UK pt niste bujii.

Bebe, le am eu acele buji ;), nu ai intrebat destul.

NEo007 10-11-10 15:37

Problema rezolvata :)
Multumesc Ramona :)

NorbyHPF 10-11-10 15:41

[QUOTE=NEo007;3801024]Sunt niste prostii astea si oamenii tot timpul o sa comenteze si de bine si de rau, si din invidie si din admiratie.

Am nevoie de niste bujii NGK BKR8EIX, am mai intrebat prin cateva locuri si nu au putut sa le aduca, nu stiu din ce motive.. Si nu m-as complica cu transportul din UK pt niste bujii.[/QUOT aveam si eu sa iti aduc....

calinpetco 10-11-10 16:04

Quote:

Originally Posted by NEo007 (Post 3801024)

pe poimaine ajungeau aci de la un prieten de la cluj, ~45lei/buc

ar75gti 11-11-10 02:52

Quote:

Originally Posted by realmode (Post 3801002)
Voie buna

aici ai dreptate realmode,tre sa recunosc..;)..in ceea ce-l priveste pe norbi:stai calm omule!..nu am nimik personal cu tine..:)..dc te ataci asa?..tu ai inceput toata discutia asta cu "cei care au masini tari si nu se dau"...etc,etc...eu doar am facut o completare la ziceai tu..adica ziceai de altii si tu n-ai aparut.nu aveam de unde sa stiu de problemele pe care le ai cu masina si sincer imi pare rau ca le ai,pt.ca vroiam sa te vad in "actiune"cu bolidul tau(stiu ce masina ai si ca e f puternica),din pacate nu toti avem posibilitati sa ni le "lucram" la fel cum ai facut tu.trecand peste toate astea,nu uita ca la fel ca si tine ,sunt si eu fan tuning auto si in loc sa ne certam p-aici,mai bine ne-am intalni odata si sa schimbam pareri despre masinile noastre...totusi sa nu uitam ca suntem pe un site de tuning,nu la lokal combat...:)...bafta tuturor!..si vorba lu' modu real:voie buna!..;)

All times are GMT +2. The time now is 05:54.

- Copyright 2026 4Tuning