Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/22728-discutii-povesti-noutati-zona-hd-deva.html)

F.R.Sonic 06-05-10 17:12

Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA

7 Attachment(s)
Noul Opel Meriva
Imi place la nebunie deschiderea usilor din spate:D

adrian78bmw 06-05-10 17:27

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 3339054)
Noul Opel Meriva
Imi place la nebunie deschiderea usilor din spate:D

suicide doors :D

F.R.Sonic 06-05-10 17:33

da da da ;)

Creative256 06-05-10 18:00

Acum doi ani cand am luat eu buburuza nu puteau sa faca astia modele asa faine... si Citroenurile acuma Opelul asta :-D superba faza cu usile!

F.R.Sonic 06-05-10 18:19

1 Attachment(s)
pai cred ca printre primele masini mai accesibile care au adoptat aceste suicide doors au fost cei de la mazda cu rx8 da' bine rx8-u e un fel de coupe mai degraba pe cand meriva e un fel de monovolum minivan, multi-purpose vehicle/MPV :) (+ au mai fost alea mai clasice)

sNap7 06-05-10 18:27

Honda Element, aceleasi usi.

adrian78bmw 06-05-10 18:31

Toyota FJ Cruiser Ford F-150 SuperCab MINI Clubman Saturn Ion Quad Coupe

deval 06-05-10 20:11

hi :-P ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat sau ceva de genu ?:D
Imi atinge alternatoru in suportu de la bara stabilizatoare ce as putea face ?
va rog ajutatima :)

fratzika 08-05-10 23:02

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 3339240)
Toyota FJ Cruiser Ford F-150 SuperCab MINI Clubman Saturn Ion Quad Coupe

majoritatea truck-urilor crew-cab au acest sistem.Dar pe RX8 l-am vazut eu personal cred ca prima data...

SpYk3 14-05-10 13:53

a facut cineva recent drumul catre Bistrita Nasaud?Este ceva restrictie de circulatie,sau circulatie ingreunata pe undeva?:?:

adrian78bmw 14-05-10 15:03

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 3359543)
a facut cineva recent drumul catre Bistrita Nasaud?Este ceva restrictie de circulatie,sau circulatie ingreunata pe undeva?:?:

http://www.cnadnr.ro:6060/itn/drumuri.asp

SpYk3 14-05-10 15:28

ERROR ! nu-mi deschide pagina

Kedy 14-05-10 16:02

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 3359734)
ERROR ! nu-mi deschide pagina

mai incearca la mine merge

ondin 22-05-10 15:16

Quote:

Originally Posted by deval (Post 3339545)
hi :-P ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat sau ceva de genu ?:D
Imi atinge alternatoru in suportu de la bara stabilizatoare ce as putea face ?
va rog ajutatima :)

Trebuie sa il reglezi putin mai sus, doar nu a aparut din senin acolo jos, desfaci putin si il muti mai sus si gata.

aly99mtw 25-05-10 12:06

RIVALII CARE BAT PALMA
Concernul BMW īşi propune să īnregistreze economii de 4 miliarde de euro pānă īn 2012, īn urma unui parteneriat cu Mercedes Benz. Īnainte ca fanii celor două mărci să īnceapă un nou război, să vedem mai īn detaliu despre ce este vorba.

Īntr-un interviu desfăşurat la Munchen, Herbert Diess, directorul de achiziţii BMW, a declarat că BMW şi Mercedes au demarat īn urmă cu cāteva luni discuţii referitor la un parteneriat.

Acest parteneriat ar trebui să ajute;) ambele companii să īşi scadă cheltuielile cu 100 de milioane euro pe an, pānă īn 2012 , prin punerea īn comun a unor componente şi subansamble.:rolleyes2

Atenţie, vorbim despre lucruri care nu vor fi vizibile īn interiorul sau exteriorul maşinii, astfel īncāt modelele celor două mărci īşi vor păstra individualismul şi, de ce nu, imaginea de rivalitate:anger: acerbă. Ca mici exemple, BMW şi Mercedes vor apela la acelaşi furnizor pentru modulele de aer condiţionat sau pentru motoraşele geamurilor electrice, dar numărul componentelor puse īn comun va fi mai mare.

Rezultatele grupului BMW pe primul trimestru din 2010 au depăşit estimările analiştilor, profitul companiei cifrāndu-se la 324 milioane de euro, faţă de numai 246, cāt era preconizat.

Astfel, bavarezii īncearcă să găsească soluţii cāt mai eficiente pentru creşterea profitabilităţii şi pe viitor, mai ales că Audi şi-a anunţat ambiţiosul obiectiv de a deveni cel mai mare producător premium pānă īn 2015 - poziţie deţinută, deocamdată, de BMW.

Pe de altă parte, Mercedes intenţionează să atace foarte serios segmentul maşinilor electrice, graţie noului parteneriat cu Renault. Şi cei de la BMW au planuri mari, pānă īn 2013 dorind să aibă īn catalog cāteva modele cu propulsie electrică BMW şi Mini.

kidu87 25-05-10 16:51

Re: Userii 4tuning din Hunedoara

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 3388752)
salut si bine ai venit...frumos tare Passatul o mica intrebare cat consuma?nu iti lua 525tds e euro 2 mai pui ceva si iei 525 de 163 de cp mult mai economic si ma rapid euro 3

salut si bn v-am gasit poi la oras ajunge cred si la 12 afara 7-8 totusi sunt 150 de caluti acum depinde si de modul de condus dar in oras mai putin de 10 nu am scos niciodata oricat de frumos am condus .... ma uit sa-mi fac o ideee pt 525 de 163 calitate pret ms pt sfat

kidu87 25-05-10 23:52

Re: Userii 4tuning din Hunedoara

salut ... intrebare aveti vreo idee despre consum la 525 tds si la 525 d 163 cp urban extraurban sunt in dubi ms

vlad_VSV 26-05-10 02:32

Salut , am inteles ca in Deva sunt niste baieti care tapiteaza interioare auto cu piele , au lucrat pentru MOMO sau ceva de genu ! Mai exista ? Ma poate ajuta cineva cu ceva date de contact , un numar de telefon sau ceva user pe forum ! Multumesc anticipat !

mutzu 26-05-10 08:16

Quote:

Originally Posted by vlad_VSV (Post 3390190)
Salut , am inteles ca in Deva sunt niste baieti care tapiteaza interioare auto cu piele , au lucrat pentru MOMO sau ceva de genu ! Mai exista ? Ma poate ajuta cineva cu ceva date de contact , un numar de telefon sau ceva user pe forum ! Multumesc anticipat !

0721 110 332 Mircea Tapiţer :))

SpYk3 27-05-10 15:35

5 invitatii pe Xtremezone.ro care mai doreste ,care mai pofteste

mozolici_hd 27-05-10 19:26

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 3394334)
5 invitatii pe Xtremezone.ro care mai doreste ,care mai pofteste

Vreau si eu una8)

mitza_27tyc 28-05-10 08:06

si eu una daca mai ai, multumesc
[email protected]

ondin 28-05-10 08:51

Quote:

Originally Posted by aly99mtw (Post 3388043)
RIVALII CARE BAT PALMA
Concernul BMW īşi propune să īnregistreze economii de 4 miliarde de euro pānă īn 2012, īn urma unui parteneriat cu Mercedes Benz. Īnainte ca fanii celor două mărci să īnceapă un nou război, să vedem mai īn detaliu despre ce este vorba.

Īntr-un interviu desfăşurat la Munchen, Herbert Diess, directorul de achiziţii BMW, a declarat că BMW şi Mercedes au demarat īn urmă cu cāteva luni discuţii referitor la un parteneriat.

Acest parteneriat ar trebui să ajute;) ambele companii să īşi scadă cheltuielile cu 100 de milioane euro pe an, pānă īn 2012 , prin punerea īn comun a unor componente şi subansamble.:rolleyes2

Atenţie, vorbim despre lucruri care nu vor fi vizibile īn interiorul sau exteriorul maşinii, astfel īncāt modelele celor două mărci īşi vor păstra individualismul şi, de ce nu, imaginea de rivalitate:anger: acerbă. Ca mici exemple, BMW şi Mercedes vor apela la acelaşi furnizor pentru modulele de aer condiţionat sau pentru motoraşele geamurilor electrice, dar numărul componentelor puse īn comun va fi mai mare.

Rezultatele grupului BMW pe primul trimestru din 2010 au depăşit estimările analiştilor, profitul companiei cifrāndu-se la 324 milioane de euro, faţă de numai 246, cāt era preconizat.

Astfel, bavarezii īncearcă să găsească soluţii cāt mai eficiente pentru creşterea profitabilităţii şi pe viitor, mai ales că Audi şi-a anunţat ambiţiosul obiectiv de a deveni cel mai mare producător premium pānă īn 2015 - poziţie deţinută, deocamdată, de BMW.

Pe de altă parte, Mercedes intenţionează să atace foarte serios segmentul maşinilor electrice, graţie noului parteneriat cu Renault. Şi cei de la BMW au planuri mari, pānă īn 2013 dorind să aibă īn catalog cāteva modele cu propulsie electrică BMW şi Mini.

Rezulta ca celor de la BMW le este foarte frica de AUDI, din moment ce au dat mana cu Mercedes, ca sa nu piarda pozitia de mare producator premium.
Oricum Audi sunt prieteni acum cu Porsche, care cred ca este parca ceva mai premium decat BMW.
:)
Nu?

xxdadixx 28-05-10 19:41

Porsche de cand cu manelele de la VW e cam in rahat. Si la cursa de 24 de ore de la Nurburgring si-au luat-o si ei si supercarurile cu motor central aka audi R8 de la saracutu de M3 motor amplasat fata ca si logan-ul, automobil care isi imparte platforma cu masini break si diesel....
The next big audi :rolleyes2 adica noul A1 s-a dat peste cap la o prezentare de "dinamism" alaltaieri....
FAIL
http://www.nieuwsblad.be/Assets/Imag...80.jpg.270.jpg
http://www.worldcarfans.com/11005262...ead-in-belgium

Creative256 28-05-10 19:56

Atata rivalitate, make love not war! Sunt masini nemtesti cu multe clase peste autohtonele noastre si ale multor alte tari. Faza cu Audi, e driver error, dar nah acuma ce sa faci nu o dat bine pe film :rolleyes2.

*HD_85_GEL* 28-05-10 22:30

lasati povestile ... sa-i uram lui Frs sa aiba un drum linistit si sa ajunga cu bine in England ;) bafta multa Frs si sa te intorci inapoi asa cum iti doresti, din toate punctele de vedere :D

mozolici_hd 28-05-10 22:32

Vezi daca nu e pisica sa cada intodeauna in picioare :lol: S-a rasturnat saracul :lol:

Creative256 28-05-10 22:57

Quote:

Originally Posted by *HD_85_GEL* (Post 3397989)
lasati povestile ... sa-i uram lui Frs sa aiba un drum linistit si sa ajunga cu bine in England ;) bafta multa Frs si sa te intorci inapoi asa cum iti doresti, din toate punctele de vedere :D

Daca chiar pleaca sa ii uram! Drum cat mai lin, sa ai parte numa de bine si sa te intorci cand o fi mai bine si in .ro ;) (daca ramai acolo poate vin si eu peste 1-2 ani :-P)

ondin 29-05-10 00:29

Orice masina se rastoarna daca vrei sa faci cu ea ce se face de regula cu un skateboard.
:)
Bafta maxima FRS si distractie placuta pe acolo.
:boxing:

BaLaurzor 29-05-10 00:32

drum bun frs :D distractie placuta si bani multi ;)

mozolici_hd 29-05-10 10:37

Drum bun Frs si din partea mea:!:

SpYk3 29-05-10 11:41

frs drum bun,sa ne revedem cu bine si te rog sa nu vii si tu cu o masina cu volan pe dreapta ,doar daca vrei sa te bagi la drift cu vreo japoneza:lol:

sexu_2007 03-06-10 12:50

am revenit si eu pe forum dupa o mica pauza :-) ,am nevoie de un sfat. vreau sa imi modific evacuarea la masina sa anulez toba si sa fac cu iesire dubla. unde sa merg? imi trebuie pe cineva care sa lucre bine si sa stie ce face, poate stiti voi pe cineva,eu am tot cautat dar nu am gasit ...PS sa nu imi ziceti de ala de la cristur ca am fost si so dat lovit ,ca ii mult de munca ca nu se baga ca ii greu,ca o sa fie o groaza de bani etc.

BaLaurzor 03-06-10 15:08

Quote:

Originally Posted by sexu_2007 (Post 3412822)
am revenit si eu pe forum dupa o mica pauza :-) ,am nevoie de un sfat. vreau sa imi modific evacuarea la masina sa anulez toba si sa fac cu iesire dubla. unde sa merg? imi trebuie pe cineva care sa lucre bine si sa stie ce face, poate stiti voi pe cineva,eu am tot cautat dar nu am gasit ...PS sa nu imi ziceti de ala de la cristur ca am fost si so dat lovit ,ca ii mult de munca ca nu se baga ca ii greu,ca o sa fie o groaza de bani etc.

Stai calm ca ala de la cristur nu stiu daca stie ceva de lucru cu tobe , exact asa mi-a zis si mie cand i-am zis sa-mi traga teava pe mijloc . Du-te in hunedoara la ACR , e pe centura cum intri in oras inainte de locul unde se presupune ca se face mall in hunedoara , este un nenea tinichigiu acolo care mi-a facut si mie (defapt garajul lui e in curtea spate) , du-te , vorbeste cu el si sigur iti face numai sa ai teava si sa aiba pe unde

Marius3k 03-06-10 15:51

Recomand si eu tot acolo, stie mesterul ce face si nici nu lucra scump.

adrian78bmw 04-06-10 14:58

Mesteri Deva-Lugoj e tot praf?

SpYk3 04-06-10 19:27

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 3415957)
Mesteri Deva-Lugoj e tot praf?

acum doua saptamani tot asa era !

SpYk3 04-06-10 20:56

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 3416505)
acum doua saptamani tot asa era !

L.E. cica e in lucru pe la Cosava,nu mai e asa rau

Draagos 04-06-10 21:10

Stie cineva,pe cineva prin apropiere...deva ,tm? Care face cu folii ? culoare,negru mat ?

sexu_2007 05-06-10 09:35

Sandu de la deva,iti face ce vrei.

All times are GMT +2. The time now is 20:07.

- Copyright 2026 4Tuning