![]() |
Re: Chat
Quote:
195/65/15, de iarna |
http://www.citynews.ro/cluj/din-oras...tionale-61849/
"Acest proiect are ca unic scop cresterea sigurantei circulatiei. Proiectul presupune crearea unei retele de telecomunicatii la nivelul municipiului care sa transmita imaginile catre dispeceratul Serviciului de Siguranta Circulatiei din Primaria Cluj-Napoca. Camerele vor fi montate in asa fel incat sa poata fi vizualizat numarul de inmaticulare al masinilor din trafic pentru cazul in care nu se respecta anumite reguli de circulatie", a declarat Aprostu. |
pai parca in stirea trecuta ziceau ca nu pot fi folosite imaginile in instanta, deci au doar rol informativ :D
|
Cine stie ceva despre tipii care pun folie de pe dorobantilor 17 ? Se pricep ?
|
da. mi-am pus pe masina acum 2 ani si nici o problema nu am intampinat. nu s-au decolorat deloc si nici probleme cu politia nu am avut.
|
da sunt omologate asa?
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=F7H8q3OrGkY |
ce fum o scos din roti cand o franat:|
|
da, sunt. ca au certificat de omologare r.a.r.
daca vrei sa-ti pui si pe gemurile din fata nu iti dau certificat de-ala decat la folie cu transparenta de 70%, care de-abia se observa pe geam. eu am 50% si nu s-a legat nimeni de mine. |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=RB2LDZZvH-Q |
la inceput si la min 3:20 -> pana la sfarsit ii cel mai tare :))
|
Quote:
hahahahhahaha, dupa ce cade pe spate, parca e o broasca testoasa care nu mai are sanse de revenire pe picioare :lol::lol: |
Quote:
Tu care esti din CST? ca cunosc mai multi si nu-mi dau seama dupa nick... |
andrei
|
Quote:
|
Care aduce masini din Germania ?
|
Ce masina te-ar interesa?
|
una mica ... conteaza ce masina ii ?
|
nu deloc...
|
|
ma...pentru un laptop acer care-i de la naspa in jos, nu merita sa mai strangi 1800 de voturi
|
noah bine stai linistit ca nu castig nimic si daca as strange numa am vrut sa vad cam cate voturi pot aduna! am citit regulament si tre sda ramai in top 2 saptamani si plm! api zi tu merita:))))
|
Quote:
Decat sa stranga voturile si sa il castige, mai bine sa dea banii pe el? |
LEXION stai linistit ca eu oricum nu cred in concursu asa da is foarte curios daca castiga cineva!!
|
un tester pentru fiat , unde gasesc prin cluj ? si ceva preturi ... mersi
|
50 lei - tip top pe muncii
|
40 lei la mecanicul meu:lol:
|
mersi mult :) ;)
|
pt mitsubishi in afara de reprezentanta nu stiti de un tester? daca tot veni vorba
|
care stie ce s-o implantat cu magazinu needfortuning de pe dorobantilor,pe unde s-a mutat,sau care au mai ramas prin Cj??
|
Quote:
|
au fost sterse threadurile cu chestia de weekendu asta? sau ce s-a intamplat? nu mai e nici urma de eveniment
|
Poi daca nu e 4tuning implicat, ce te astepti ?:))
|
Quote:
|
o sa incerc... decat sa dau 700 de euro pe un debitmetru si sa nu fie el de vina...
|
Pune careva chip pe un Subaru Forester? 2.0 benzina 150 cp
Daca da cati bani? si ce parametrii se schimba(consum, cai, nm etc) merci anticipat |
Vedeti ca so pus politia cu radaru de vreo doua zile pe varianta manastur - zorilor pe urcare in fata la autonik.
Sa no muscati si voi , ca io am muscato :sad: |
cumva ar vrea sa urce lumea pe acolo cu 50?
|
Ar vrea, era sa o musc si eu intr-o zi!
|
aia-i subtire...
care ma ajuta cu un sfat/informatie? am mers acuma seara cu bmw-ul la o vulcanizare sa-mi schimb anvelopele de vara cu alea de iarna. nici macar un prezon nu a clintit! au incercat baietii cu toate variantele. au batut in prezoane, au folosit pistol pneumatic pt camioane, cheie in cruce + teava etc. numai incalzite cu autogenul mai lipsea. CUM/UNDE NAIBA SA-MI DESTRANG PREZOANELE ALEA INCAPATANATE? |
| All times are GMT +2. The time now is 03:19. |
- Copyright 2026 4Tuning