![]() |
|
Re: AMG vs. M vs. RS
Aproximativ 7700 de posturi.. oare cate dintre ele chiar au un continut util si sunt demne de citit?
|
Quote:
Vezi ca eu pe langa ca sunt din provincie, sunt chiar moldovean ... imi vine sa ma ascund de lume .... :oops::rolleyes2 :lol: |
Quote:
Zi-mi tu ..ce e prost, aberant sau gresit in postul meu ? Demonstreaza-mi! Uite , eu ma uit pe site-ul BMW si nu vad nici un supercar de talia R8-ului sau SLS-ului. Singura masina sportiva care e oleaca mai rasarita e M6, dar aia nu-i supercar in veci ! |
n`are nici unu dintre voi catel? cu cat il bagati mai tare in seama cu atata ii mai agitat...lasati`l in pace sa se linisteasca...
|
Quote:
Eu cred ca te bucuri prematur. |
RS5 nu este mai rapid ca M3 ? Oare ? Cat despre S3, e destul de vechi, e normal ca ultimele aparitii sa fie mai rapide dar sa asteptam RS3. Oricum, TT-RS, R8, S3, RS6 sunt peste BMW-urile din clasa iar RS5 foarte probabil este peste M3.
|
Quote:
2 la mana, mi-ai zis de un R8 care isi ia bataie de la un Nissan, un Merc, un Porsche si un Corvette. Unde e bmw-ul in toata povestea asta? ( ca despre el vorbim ). |
Nice pissing contest.
|
Quote:
|
Quote:
S3 este destul de de vechi dar destul de puternic, TT-RS este chiar nou si aman2 destul de scumpe. RS3 sper sa fie o revelatie. R8 nu are inca echivalent la BMW si nici nu prea vad unul curand cu criza asta. RS6 este foarte nou in comparatie cu M5 iar suprematia lui in clasa a tinut foarte putin, adica pana la E63 AMG si cred ca M5 o sa fie peste peste aman2. Pana una alta Audi a detinut foarte putin timp suprematia in vre-o clasa in decursul anilor, iar acum in afara de TT-RS nu au nici un model de referinta. BMW in schimb a fost referinta multi ani atat cu M3 cat si cu M5 si Z-M, din '90 incoace Audi abea a scos si el capul cate un 1 an 2. Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.s. Ai grija cu postatul la volan ca e periculos ... si doar pt a mai face un post ... chiar nu merita ! :D P.s. Sa revin OT, cu un M mai special: BMW M3 GT Race Car (from Car and Driver) http://www.caranddriver.com/var/ezfl...cd_gallery.jpg VEHICLE TYPE: front-engine, rear-wheel-drive, 1-passenger, 2-door race car ESTIMATED PRICE AS TESTED: $800,000 ENGINE TYPE: DOHC 32-valve V-8, aluminum block and heads, port fuel injection Displacement: 244 cu in, 3999 cc Power (MFR’s claim): 470 bhp @ 8000 rpm Torque (MFR’s claim): 365 lb-ft @ 5500 rpm TRANSMISSION: 6-speed sequential manual DIMENSIONS: Wheelbase: 109.0 in Length: 185.6 in Width: 75.5 in Height: 52.5 in Curb weight: 2830 lb C/D TEST RESULTS: Zero to 60 mph: 3.1 sec Zero to 100 mph: 6.6 sec Zero to 150 mph: 16.6 sec Standing 1/4-Mile: 11.0 sec @ 129 mph Top speed (redline limited, MFR’s claim): 162 mph Braking, 70–0 mph: 174 ft Braking, 120–0 mph: 411 ft Roadholding, 300-ft-dia skidpad: 1.31 g |
Pana la urma v-ati hotarat cine copiaza pe cine???
:D Audi pe bmw sau audi pe bmw??? Vad ca merc a scos rivalul pentru rs6 mai repede,BMW are indigoul defect. Oare ce motor va avea??? :D UNLORD unde e restul de masina de la gt racecar ala??? Si de ce in poza aia vireaza doar cu o roata pe asfalt? |
1 Attachment(s)
Quote:
Indeed...Poza asta reprezinta probabil o reclama la motociclete,pentru ca dupa comportament imaginea ne spune ca masina este intr-un viraj foarte strans insa...rotile sunt perfect drepte....de unde tragem concluzia ca BMW a inventat masina care vireaza prin schimbarea centrului de greutate..... Ma rog ...comica oarecum situatia.....pentru fanii BMW desigur....si un mic feedback din 1990 * Year: 1990 * Make: Mercedes-Benz & Sauber * Model: C11 * Engine Location: Mid * Drive Type: Rear Wheel * Weight: 1995 lb | 904.9 kg * Engine Configuration: V * Cylinders: 8 * Aspiration/Induction: Twin-turbocharged * Displacement: 4973.00 cc | 303.5 cu in. | 5 L. * Horsepower: 950.00 hp (699.2 kW) * HP to Weight Ratio: 2.1 lb (0.95 kg) / hp * HP / Liter: 190.0 bhp / Liter * Gears: 6 * Transmission: Manual * Top Speed: 402 km/h (250 mph) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning