Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

87-bob 14-01-10 10:53

Re: Club ESPERO

salut,splash vezi ca e un centru de parbrize chiar la capat la tramvaiul32 in rahova putin mai in fata p stanga cand vii dinspre centru e mare si scrie cu rosu asa parbrize etc...acum depinde unde stai u...:D

^^Splash^^ 14-01-10 18:21

mersi baieti pt informatii.
mai am o intrebare . de vreo cateva zile , de cate ori intru pe forum mereu trebuie sa pun userul si parola chiar daca anterior am dat "remember me " . mai pateste cineva asa ? sau macar are idee de la ce ar putea fi ?

mike-fullspeed 14-01-10 20:49

Poate ne lamureste unul din modereatori ca si mie mi se intampla la fel :D
Si e enervant, pentru ca pe alte forumuri ma tine memorat!

ALEX_BZN 14-01-10 23:51

eu am zis ca e de la mine din calculator:)))..si eu patesc la fel..ma da la o pagina anterioara si tre sa ii dau remember mereu:|

senatel 15-01-10 08:45

4 Attachment(s)
sper sa va placa si espero al meu

mike-fullspeed 15-01-10 09:58

Frumos espero! Dar as avea cateca sfaturi pentru tine:
1 capota, plafon NEGRU.... De ce parasolar si eleron ALB??? Ar fii mult mai bine cu ele negre!
2 literele alea chinezesti nu isi au rostul pe masina ta, ca doar nu e chinezarie :D
3 tiplele ori le faci pe toate negre, ori decat galbenul de la semnalizari, ori le lasi stock!

In rest e OK, numai bara din spate parca e un pic cam mare. Mai bine lasai masina mai jos si bara mai mica daca tot vrei sa fie aproape de asfalt!

Bafta! baga si niste poze cu interiorul!

ALEX_BZN 15-01-10 10:48

e frumoasa dar ii sustin idee lui MIKE cu eleronu si parasaloaru....dar si cu chinezariile..in rest e f tare....sa o stapanesti sanatos fara incidente.

87-bob 15-01-10 11:34

bravo senatel e frumoasa masina zi ne si noua un pret asa cam cat au costat spoilerele?

Rob3rt_espero 15-01-10 12:13

Quote:

Originally Posted by senatel (Post 2978890)
sper sa va placa si espero al meu

Parca era de vanzare, te-ai razgandit ?

johnsonxxl 15-01-10 12:13

frumoasa masina..dar parca era de vanzare...

rogbrici 15-01-10 15:08

Vand supape pentru espero 1.5 16 V

4 supape admisie
4 evacuare

Sunt NOI , le dau ieftin , ptr ce-i interesati : [email protected]

gogufifa 15-01-10 22:58

inger ceai facut ma cu masina tiau facuto aia ,ca si pe mn ma tin de 1 luna ba ca imi da bani ba ca mi-o repara si uite asa ma tot amana .

ing3r 16-01-10 04:18

Gogule...maine ma duc sa imi iau masina din service, insa trebuie sa platesc 1060 ron culpa comuna de pe accept de plata. Decat sa ma chinui sa ii dau in judecata si sa imi recuperez banii ( pe care oricum nu prea ii am acum) in 1,5-2 ani...Pana la urma platesc eu si m-am invatat minte data viitoare sa nu ma mai incurc cu constatare amiabila si sa cer p.v de la politie, ca nu mai au ce comenta aia de la asiFURAri pe urma.
Asta e, am iesit gaura cel putin 10 mil insa traim in Romania...restul il stiti...
Vroiam ieri sa cumpar un BMW 318 is , de 143 cai, insa cand am vazut masina , era praf!!! M-am razgandit si raman cu a mea...
Acum e foarte posibil sa isi ia si fratele meu ori un Cielo ori Espero...Sa vedem...;)
Si o sa revin si pe topicul la masina mea ...

sex99 16-01-10 15:47

fratilor am si eu o problema :( nu s ce are mi se aprinde becul check pe bord cu catalizatorul masina abia pleaca dupa loc :( , plus ca cand o ii dau sprit da sa se inece :( am cutie automata pe ea :( si cand o calc in blana aceleratia nu se mai schimba in treapta inferioara :( de la ce sa fie :(

Geo_ZGA 16-01-10 22:36

Pt problema cu retinerea userului si a parolei, stergeti cookies si o sa mearga dupa aceea.
Pt sex99: are catalizator? Daca ti se aprinde becul in bord, nu e obligatoriu de la catalizator, e becul de check engine, pot fi alte probleme... pune-o pe tester, numai asa o sa afli ce are.

All times are GMT +2. The time now is 03:20.

- Copyright 2026 4Tuning