Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   A.C.S Inferno MotorSport (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport.html)
-   -   Diverse (topic de offtopic) (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/86738-diverse-topic-offtopic.html)

daffy duck™ 01-07-09 10:54

Re: Diverse (topic de offtopic)

pe 4-5 iulie e expo si drift la cluj...si cativa dintre noi mergem acolo

BGY_Bogdy 01-07-09 12:50

@Florin cand anumite persoane au spus ca masina nu va ajunge bine nu ai vrut sa le asculti ....chiar te-ai suparat pe ele ...o masina nu stie doar talpa si benzina si aia pe fundu rezervorului plina de mizerie masina iti mananca foarte multi bani si daca nu ii bagi in ea cand trebuie se tot umple de bube...in loc sa iesi in fiecare seara sa o invatzi si sa spargi gume ar fii cazu sa stai in casa pe net si sa cauti piese pt ea daca chiar iti doresti o masina care sa te bazezi pe ea...un singur exemplu am sa-ti dau TATAIE(sorin) tot respectu pentru el si pt masina lui stie cum sa aibe grija si uite ca niciodata nu l-am vazut cu capota ridicata

DRK*DeSiGn 01-07-09 16:32

are dreptate bogdy...o masina trebuie ingrijita,cu atat mai mult una veche!

Fr33`e30 01-07-09 19:05

ce treaba are o bordura cu intretinutul masini??? asta e 1 la mana si 2 la mana vezi k am km bagat bani in ea ... interior recaro , 2.5 24v , rotile care tre sa le fac , ++++ multe altele ... sincer aici tai trezit foarte aiurea sa vb ... masina are garda la sol de maxim 3 4 cm ... chiar nu aveam ce sa fac ... si cu faza cu invartitul si asa mai departe nu are treaba sincer ...

Quote:

Originally Posted by BGY_Bogdy (Post 2453047)
@Florin cand anumite persoane au spus ca masina nu va ajunge bine nu ai vrut sa le asculti ....chiar te-ai suparat pe ele ...o masina nu stie doar talpa si benzina si aia pe fundu rezervorului plina de mizerie masina iti mananca foarte multi bani si daca nu ii bagi in ea cand trebuie se tot umple de bube...in loc sa iesi in fiecare seara sa o invatzi si sa spargi gume ar fii cazu sa stai in casa pe net si sa cauti piese pt ea daca chiar iti doresti o masina care sa te bazezi pe ea...un singur exemplu am sa-ti dau TATAIE(sorin) tot respectu pentru el si pt masina lui stie cum sa aibe grija si uite ca niciodata nu l-am vazut cu capota ridicata

BGY_Bogdy 01-07-09 20:58

asta asa e am vazut ce bani ai bagat in ea :)) te-ai acrit degeaba hai sa punem o poza cand era la Maroo si una cand e la tine sa vedem care e diferenta ? inafara de jante ea trebuia sa fie intacta ....hai ca numai postez la voi ca deja va acriti si va supara adevaru

daffy duck™ 01-07-09 21:49

lasa frate adevarul.....asta e...alti vad partea goala a paharului, iar proprietarii partea plina...da nah...nu ai ce face....toti suntem turci

BGY_Bogdy 01-07-09 22:14

da ma gata am zis ca numai postez sa mor!

daffy duck™ 01-07-09 22:35

te superi aiurea ca deobicei...

noapte buna tuturor!

johnny325 01-07-09 23:07

eu cred k bogdy si-a spus punctul de vedere si a incercat sa-i dea un sfat lui florin dar vad ca sa inteles gresit(cel putin eu asta am inteles)haideti sa nu ne mai purtam ca niste copii k doar suntem oameni mari(zic eu))
o seara buna tuturor

Fr33`e30 02-07-09 00:19

ca sa nu mai o dam in dastea ... nu ma intereseaza de ce spun alti ,pana la urma e tabla mea pot sa o duc si la remat "nu mai are mult 8)" ... bafta cu masina in continuare bogdy ...

Quote:

Originally Posted by BGY_Bogdy (Post 2454457)
da ma gata am zis ca numai postez sa mor!

Tweety_rzw 02-07-09 00:39

Gata mă cu înţepăturile astea,asta e ce a fost a fost,până la urmă este tabla lui,aşa e cu orice maşină care o vinzi puţin te mai interesează pe tine ce va face cu ea următorul proprietar...se mai întâmplă şi la case mai mari cu borduri,ronduri şamd.Baftă tuturor şi ţie Florine cu msk ai grijă de el şi ia-ţi gândul de la remat că mănânci bătăiţă;) e prea frumos :P

Hyena 02-07-09 11:28

aolooo vai de capu vostru.

Daniel_DRV 02-07-09 13:15

care are cap :)))?

RoByNeT 02-07-09 13:39

Quote:

Originally Posted by Hyena (Post 2455479)
aolooo vai de capu vostru.

mda ma rog ... daca am ajuns in stadiul asta mai bine luciane inchide de tot si diverse off topic si ce avem de vorbit vorbim live ca nu se poate aici. deci pentru o perioada eu zic ca un close ar fi cel mai bun.

kimi 02-07-09 14:31

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 2455869)
mda ma rog ... daca am ajuns in stadiul asta mai bine luciane inchide de tot si diverse off topic si ce avem de vorbit vorbim live ca nu se poate aici. deci pentru o perioada eu zic ca un close ar fi cel mai bun.

D c sa inchizi topicul cand poti sa i stergi postul lu Hyena ?

Lasa ca de Hyena am eu grija:lol:...Stii tu ce te asteapta gHyena :lol:

All times are GMT +2. The time now is 05:24.

- Copyright 2026 4Tuning