![]() |
Re: B 28 N U T
Ia vezi merge acum??
|
politia o sa aiba grija de tine daca le observa :-)
|
O sa am grija ms de sfat;)
|
Fain !Insa..ai grija la garda..ca tare imi e ca o sa primesti si o amenda+pleci fara faruri acasa;))
|
Ai grija cu farurile! CVM ul in ce stare mai e? ca l-am vazut pus la vanzare acum o luna sau 2 si avea bara fata sparta (crapata) Acum este pe maini bune?
|
CVM a ajuns pe maini bune la luat un prieten, intradevar bara este crapata si capota la fel ........... in fine masina necesita reparaty bunee nu mai este cum era odata.....
|
Quote:
|
credeam ca doar eu am parerea asta..
Prima miscare pe care o faceam la masina asta era sa ii finisez pasajele spate +vopsit si revizuit anumite lucruri pe la ea. Dar vad ca tu preferi sa arunci banii pe folii de rahat si blituri de cocalar... fara rautate ti-o zic...vinde-o ca e pacat sa iti bati joc de ea. :rolleyes2 |
Quote:
|
Fiecare face ce vrea cu masina lui...un mare adevar
Dar este pacat de banii pe care fostul "propitar" i-a bagat in masina asta sa o duca la un nivel care nu are absolut NICI o legatura cu bliturile in faruri...astea sunt chestii pe care le pui pe masina cand ea este sticla si nu mai ai in ce baga banii... Ca de obicei....parerea mea....;) |
Quote:
|
Quote:
Eu zic asa:Baga-te pe un clean mai repede ! Lasa briturile si altele. |
pacat ca se vinde iar http://www.tocmai.ro/dacia-1400-an-2...g-6361142.html
|
Quote:
|