![]() |
|
Re: Club Cielo
si sa pui poze cu tine si masina :D (din cate imi aduc eu aminte)
|
Quote:
|
Multumesc de primire.
Poze inca nu am facute, promit sa fac si sa pun. In legatura cu semnatura, am vazut ca fiecare le aveti "personalizate". Imi da si mie cineva un sfat cum sa fac treaba asta? |
1 Attachment(s)
Quote:
|
legat de intalnirea de duminica
intalnirile se tin in parcare la polivalenta (in bucuresti) in fiecare duminica (teoretic) la ora 16.00 numa bine si sa ne vedem pakolo :D |
akm ma pregatesc sa ma duc sa conduc....nush de ce dar simteam nevoia s ava spun...psihologicul il luai si ma suna instructorul sa ma pregatesc sa ma duc sa conduc...e noapte e super:))
scuze de ofttopic:( |
Am gasit motor pentru D O N N, dar e de Executive, cu 2 axe, iti convine? Daca iti convine sa imi spui sa il intreb si pe baiatul ala ce si cum, adica pretul si altele
|
Quote:
ca ma tenteaza si pi mini :D BTW: cate iepe are motoru |
intrebare: se da jos greu motorasu de la geamurile electrice?
|
2 suruburi
|
Quote:
|
se poate desface usor dar tre o surubelnita super fiindca sunt destul de intepenite
|
Quote:
|
Eu zic ca mai intai sa dai fatza la usa jos si sa te uiti mai intai la sina de glisare, sau mai e o chestie, posibil sa se fi miscat din loc, partea aceea a macaralei care ghideaza geamul pe orizontala,acea parte care tine geamul sa nu pice jos, e simpla are doar 2 suruburi, apoi sa umbli la motorash
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:03. |
|
- Copyright 2026 4Tuning