![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
Totusi... nou? :)
Intreb si eu... |
|
Am vazut ca tot mergeti la karting. Am auzit de acea "pista" din baia mare care este intro hala acoperita. Parca era 25lei 5 minute. Nush daca ati auzit de acea pista de kartind din Borlesti unde e 13lei 5 minute si este pista calumea. Este lunga si are curbe bune. Este beton fin si poti derapa controlat foarte bine. Am fost si azi si este super. Langa este si bar cu terasa. Este pista si de offroad unde va puteti da cu atv sau cu buggy. Singura problema este ca nu sunt asa ingrijite kartig-urile dar merg bine de tot. Din baia mare nush cat e pana acolo dar eu din Seini trec podul peste somes si merg spre baia mare si ajung in Borlesti.
|
e 25 ron 10 min aici in baia mare.....si e ok....in 10 min faci peste 20 d ture
|
ii 25 de lei 10 min in bm si e sooper ok,stiu si de aia dar inca nu am fost,eu zic ca ii mai ok in bm ca iti da casca manusi de toate..se pune mare pret si pe protectie,iar la final iti da timpii care i-ai facut:D,este un clasament pe site-ul lor...www.demikart.ro
|
Quote:
|
:) bine, eu am reusit mai mult de 20 :D
|
cand facem o intalnire a membrilor 4 tuning sa mergem sa ne dam cu carturile, ce spuneti ar fi o idee buna? Dar sa fie la sfarsit de saptamana sa fim cati mai multi.
|
Quote:
|
Care se`anunta pentru Satu Mare?Ne`adunam duminica dim. si mergem impreuna sau fiecare de capul lui?:-)
|
Quote:
|
Quote:
pe penultima tura am scos cel mai bun timp |
Si atunci de ce nu esti pe lista de recorduri??
|
nush....am mai zis...anu trecut m-am dat, poate mai am foaia cu timpi, daca o gasesc o pun pe forum
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning