![]() |
Re: Recomandari filme si videoclipuri
L-am vazut If only ( si eu il recomand ) ba chiar de 4 x l-am vazut :))
as mai putea adauga asa ...ceva frumos chiar daca multi le stiti dar poate va trezesc sa le mai vedeti odata !!! - A Walk To Remember - A Good Year - Cheri - The Other Boleyn Girl - Love Don`t Cost A Think - Sweet November |
din nou am nevoie de un horror bun... cineva..ceva? :? pretty pls :D
|
|
Quote:
Quote:
Ala de mai sus. Este filmat in genul The Blair Witch Project 1. Destul de interesant zic eu. |
Quote:
Quote:
le-am luat pe amandoua...sa vedem.. Din mai multe comentarii de pe torrent am vazut ca Paranormal Activity e destul de slabut...dar o sa ma uit:) va multumesc la amandoi!!! |
Quote:
|
Ken Block
https://www.youtube.com/watch?v=0b2hM...eature=related Sasha daca ai nevoie de filme horror iti zic cateva...toate de craciun :)) Bad Santa A Christmas Nightmare Badder Santa Black Christmas 1974 Jack Frost 1996 Jack Frost 2 revenge of the mutant killer snowman Santas Slay Psycho Santa Don't open 'till christmas Sper ca iti ajung :)) De asemenea le recomand si celorlati amatori de filme horror |
ticalosi fara glorie cine la vazut? si cum e/>
|
Quote:
p.s. merci Champion pt filme !!! |
Noutati in parodii...ce a mai aparut?
Nu am mai vazut nimic dupa Meet the spartans. |
Quote:
|
am vazut cam acum un an un film, cu un cercetator la o baza prin antarctica care a trebuit sa`si abandoneze cainii acolo la intoarcerea acas, ca veinse iarna si nu au mai putut sa se intoarca dupa ei. si cum au reusit cainii sa supravietuiasca vreo 2 ani singuri acolo
cine`si mai aminteste numele filmului? vreau sa`l mai vad odata ms anticipat |
|
Quote:
|
midnight meet train ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning