![]() |
|
Re: E30 [B 89 EVL] 3 2.5 12v Coupe ( wip )
orice s-ar intampla vreau ca masina mea sa se auda cum se auzea masina ta cand ai luat-o de la haiu ..
dpmdv e sunetul curat si adevarat de 2.5 12v ... sunetul de care m-am indragostit atunci cand am prins boala asta... |
Quote:
|
ma pun pe baut ...
da de rasplatit pot si eu sa te rasplatesc vreodata? ca pana acum numai tu mi-ai facut cadouri :D |
N-a mai venit a2a perche de faruri clare de la tea:) ?
|
felicitari pt munca depusa (si banii cheltuiti)!!! este foarte frumoasa masina!
|
Mersi frumos ...
N-a mai venit a doua pereche de faruri Adica,a venit,dar cu smiley .. Si nu le-am montat .. In schimb am gasit acum unele fara smiley,cu lupa.. Insa sunt sarac :D n-am bani Daca or sa fie de vanzare cand o sa am bani , le iau Asa... asta seara am iesit c-o tipa.. si-am dus-o intr-un loc frumos, ramas fara cd`uri am luat o vechitura... cu michael bolton si alea :lol: Pe herastrau fiind,la 3 m de lac, plouand .. dau muzikia tare, o las pe fata in masina, ii aprind farurile .. si o admir, pe masina , nu pe fata m-am indragostit RAU de tot de ea.. :D era.. aproape.. excitanta :D sunt mort dupa ea.. dup`aia desigur am lasat-o pe fata acasa si .. 1-a, 2-a ... autoblocant avem .. :D fortza :D a fost magic :D in continuare nu inteleg cum rezista cauciucurile astea,ca-s la sarme,am mers la risc .. se sparg se sparg,asta e, raman p`acolo :D a fost tare rau de tot asta seara:D:cry: mai putin ca puneam frana si-mi curgea apa :( din trapa de undeva :(( :lol: |
Esti dus coane!
|
Quote:
|
Quote:
tare rau....nebunule........:)) |
pasionat pur sange:!: felicitari:!:
|
Parca nu iti mai vine sa o vinzi acum nu? :P ... cum ti-a mai spus si altii probabil, cu masinile vechi trebuie sa ai rabdare.. daca ai rabdare destula si pasiune poti face multe..
Bafta in continuare cu ursanu.. |
Quote:
|
Quote:
nu ai multa TIGLA pe CASA :lol::twisted:;), cu PASARICA si TU te uitati la masina , TARE ASTA frate :-P:D |
Quote:
pe unde naiba bag eu mister musculo ? ca mi-e ca daca o deschid .. n-o mai pun la loc .. :( in rest,asta seara am iesit iar in aceiasi formula .... :lol: si stateam si ma uitam la masina si radeam si ea(tipa,nu masina :lol: ) nu intelegea de ce .. :lol: ma gandeam la posturile dp forum :lol: ma indragostesc pe zi ce trece din ce , in ce , in ce , in ce ,in ce mai mult de masina asta ... o ador |
masinofilule=)))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning