![]() |
Re: VW Vento - Proprietari
kre stie krei treaba ku resoftatu asta la masina?
in ce const ael?k am tot vazut k fac toti pe aci ??ce face el mai exact??? |
Salut. Cine stie de unde se alimenteaza lampa de la torpedo + ma intereseaza. Am masurat si nu imi vine curent? Mersi.
|
din kate imi aduk eu aminte se alimenteaza direct din tablou sau dak nu de sus de la lampa din plafon..nu mai stiu sigur..am impresia k are si siguranta verifik dak mai e buna...o sa ma uit mai bine si o sati zik sigur...bafta.
|
9 Attachment(s)
am revopsit jentile k sa nu mai fie asa intunekate ...mie imi place kum a iesit...sper sa va plaka si voua...
|
foarte frumos, au iesit super si dau foarte bine pe masina
ai folosit sprei sau la pistol?? |
merci ..am folosit sprei.. nu la pistol...e vopsita de mine :D
|
NOUL VENTO ADICA VW POLO SEDAN, ARE CAREVA DINTRE VOI SI IMAGINI CU VIITORUL VENTO CE SE PRECONIZEAZA SA APARA IN 2012 ?
|
gresesti...vento(jetta mk3) se trage din jetta mk2...iar dupa vento a fost Bora(Jetta mk4), apoi Jetta 5 (le vedeti pe strazi des)....:D
|
nu gresesc au scris si ziarele dar este si pe net dar nu am reusit sa gasesc fotografii, au auzit ca exista si un prototip
|
1 Attachment(s)
asta am gasit pe net...o fi asa???
|
5 Attachment(s)
:twisted:am mai gasit altele....
|
fiderzen are dreptate, din seria Jetta face parte Vento,
din ce poze ai gasit tu, este noul polo sedan, cea ce ai zis si tu, care sunt modele si din 98 daca cauti ai sa gasesti, iar daca acest noul model din 2012 o sa se denumeasca vento ar fi o treaba sa il renasca :D cu toate ca as vrea sa vad un model nou pe platforma de corado, ca la ce a iesit de la sirocco e bestial |
Baieti am bagat vento-ul la vanzare. Plec din tara pe 2 iulie si vreau sa il vand ca nu plec in vacanta. Daca vrea cineva un vento glx tdi 110 cai,motor AFN, an 97 cu multe optiuni la pret negociabil bla bla bla... sau pret fix 3200 E.NU se negociaza sub suma asta. Masina este intretinuta, si merge f bine. Ca defecte , are amortizoarele de schimbat, o bucsa pe spate, si bucsile stabilizatoare pe fata.
|
Salut din nou..ieri am observat ca daca las masina la ralanti si apas scurt acceleratia pana in capat scoate fum negru si gros de numa' chestia e ca pana acum nu a facut asa ....nu demult am schimbat uleiul (castrol)....aveti idee de la ce scoate asa mult fum......a si era sa uit ..in mers nu scoate fum
meci |
poate sa influenteze si carburantul
si eu am patit dar la mine cand apasam brusc parca ineca |
| All times are GMT +2. The time now is 09:15. |
- Copyright 2026 4Tuning