![]() |
Re: Accidente
Quote:
eu cred ca cel lovit a facut asta intentionat sa ii repari masina. Neaparat sa studiati casetele video, ca doar de aceea este supravegheata parcarea |
normal ca asa voi face. i-am zis politistului: eu am masina lovita putin la stopu dreapta..al lovit-o eu mai demult si nu am reparat-o inca...daca mergem pe strada si tu esti in stanga mea, nici nu semnalizez nici nimic, ma bag pe banda ta, tu normal ca nu mai ai timp sa franezi, ma busesti, si imi platesti reparatia si uite asa ma scot eu...la care politistul a dat-o in balbaiala...
eu pana acum am auzit doar de prostia politistilor, dar azi m-am lamurit pe deplin cat ii duce bibilica... |
1 Attachment(s)
Quote:
Regulamentar Taxi-ul nu are ce cauta acolo....nu e sens unic din cate stiu acolo....Ramane de vazut ce zice garcea :x Oricum nasol.... :rolleyes2 |
Accidente
2 Attachment(s)
Azi 16.02.2010 pe la ora 12 si ceva....
Manastur , Calea Floresti...Taxi-ul a intors neregulamentar dar si VW avea viteza mmmmaaaaaaaaaaaaare......... si buummmmmmmmmmm......... |
YESS!!!! :X inca un taximetrist curentat:X
|
vai cum arata vw... pacat de masina.
|
Metro azi dimineata catre Oradea...nasol...s-a stat mult la cozi
|
Quote:
|
2 ore si jumatate am stat blocat! Oameni idioti, tzara de cacao...
|
|
Quote:
Asa ca.... i-am dat la ala 50 de lei sa isi ia un stop si gata... dar, sincer, eu am fost de vina ? |
da koko, dar la tine inca se poate spune ca nu ai repectat dinstanta sau alte minuni, deoarece era ala pe banda ta...la mine ala nici nu era pe banda mea, fara semnalizarea a virat catre mine...trea sa fiu mama omida sa simt ca berbecu face stanga? de asta nu pot fi considerat vinovat. si daca cumva prin absurd se va constata vinovatia mea, doar pe baza "expertizei" putaiului, vom lua camerele de supraveghere si cu asta basta.
deoarece, si daca ar fi semnalizat dobitocul, tot nu eram eu de vina: 1. daca acolo este sens unic, si sunt 2 benzi, ala trebuia sa se asigure ca vine unu din spate, iar eu poate nu aveam chef sa il las...ca o paranteza: i-am zis politistului ca acolo poate e sens unic, la care ala face nu este sens unic cu 2 benzi, si l-am intrebat, dar dorobanti cum e? sunt mai multe sensuri acolo asa e? si sunt 3 benzi parca..a tacut nu a mai zis nimic. 2. daca este dublu sens, eu am tot dreptul sa fac depasire, iar ala trebuia la fel sa se asigure ca nu este depasit. daca pentru asta trebuie multa gandire a cui e vina, e clar cata logica au politistii in ei. am luat toate variantele, nu ies vinovat eu in nicio situatie. |
cc-u avea b-92-pev la numar?
|
Quote:
mai vreau si eu sa te intreb ceva: ai semnat procesul verbal? daca da, atunci ia-ti adio de la manevra cu camerele video. daca nu sa nu cumva sa il semnezi. daca il semnezi inseamna ca accepti ceea ce ti s-a constatat |
salut. nu am semnat nimic. inca nu a fost luata o hotarare definitiva. multumesc oricum de sfat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:09. |
- Copyright 2026 4Tuning