![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Pai o sa caut una cat mai buna, fara rugina, sa vad poate gasesc eventual un mosnegutz ceva ca astia au grija de masini :) . Cum o gasesc si ma apuc de treaba fac si eu un post si va tin la curent :) Pana atunci , am si eu o intrebare...la toata lumea....daca faci o dacie 1300 stil gordini fara bara fata-spate....ai probleme? se poate lua politia de tine? precizez ca daca e sa le dau jos, pe aripi spatiile alea unde vine prinsa bara, vor fi inchise si rotunjite. Este voie sa umbli asa? ca am mai vazut alte dacioare fara bare, si sunt curios daca nu se ia politia de tine, daca nu iti pot retine certificatul pana le montezi la loc...astept un raspuns. mersi. si felicitari inca odata Bogdane. Si fii sigur ca o sa te bombardez cu intrebari dupa ce ma apuc de treaba ;)
|
Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
1 Attachment(s)
Cam asa vrei sa faci pasajele la rotile din spate?
|
[QUOTE=Adams;1822142]daca faci o dacie 1300 stil gordini fara bara fata-spate....ai probleme? se poate lua politia de tine? precizez ca daca e sa le dau jos, pe aripi spatiile alea unde vine prinsa bara, vor fi inchise si rotunjite. Este voie sa umbli asa? ca am mai vazut alte dacioare fara bare, si sunt curios daca nu se ia politia de tine, daca nu iti pot retine certificatul pana le montezi la loc...astept un raspuns.
bineinteles ca o sa te ia la intrebari acum depinde de orasul vostru aici in braila ramai fara talon si iei amenda [eu asa am patit]:cry: |
[QUOTE=negrey1300;1822200]
Quote:
|
1 Attachment(s)
cam asa ceva:
daca vrei sa umbli fara bari, le tii dupa tine in portbagaj iar daca esti oprit, remediezi defectiunea pe loc si scapi. |
Nu cred ca iti omologheaza nimeni asa ceva..doar daca gasesti un R12 Gordini cu acte la el,ceea ce nu prea cred..:rolleyes2
Eu inainte de a-mi face masina,cand era inca Alb 40 am umblat o perioada fara bare si am avut numai probleme cu Militia.. Cand am facut-o,am luat in calcul varianta de a o lasa fara bare,de a-i elimina lampile de mars-arriere,dar mi-am dat seama ca voi avea iar probleme si am renuntat:rolleyes2 Popasan,pasajele vor fi tot de Golf,lafel cum sunt acum,numai ca le voi ridica mai sus,ca sa pot cobora masina.Cu cat va cobora masina tot cu atat voi ridica pasajele;) |
eu cred că se poate deschide un topic la sectiunea "alte discutii" ... hai să nu stricăm frumusete de topic ... multumesc
|
la mine in oras se dezmembreaza un reno 12 ...daca va pot ajuta cu ceva pe
pe btl sau pe nig spuneti-mi si o sa ma uit ce mai are tipu` |
9 Attachment(s)
Dane,ti-a dat stres maxim Iulica aseara..nu mai inceta cu apropourile..:lol:
Zilele astea, la Braila se desfasoara Raliul Prieteniei Braila-Dobrici, cu pariciparea atat a echipajelor romanesti cat si a celor bulgaresti. Organizatorii au insistat,ca daca nu particip la raliu macar sa expun masina in cadrul acestui evenimet:-) Curiosi si pasionati s-au gasit destui,si impreuna cu prietenul Iulica,venit ulterior langa mine, le-am facut si un "concert" de acceleratie8) Cateva poze de asera:-) |
1 Attachment(s)
Frumasa intalnire Bogdane,e bine ca va mai adunati.:DTi-am pus si eu o poza,cred ca ai vazut-o si u dar poate iti va fi de ajutor.;)
Villy sincer nici nu stiu ce as vrea:rolleyes2,deoarece c-am am; dar sa ne deie gagiu niste poze cu interiorul masini si exterior sa vedem de ce avem nevoie,multumim ca te gandesti la noi:D |
Quote:
|
Am fost si eu,am fost chiar in dreptul masinilor :D
|
Quote:
|
Domnu', nu va sucariti,dar eu am caucioace noi si nu-mi permit iesiri d-astea:-)
Va multumesc pentru aprecieri si lui BTL in plus pt poza:-) Villy,eu am nevoie de inimi de chedere fata si spate in stare cat mai buna,daca ma poti ajuta:rolleyes2 Multumesc anticipat:-) |
Super masina felicitari si bafta in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:26. |
|
- Copyright 2026 4Tuning