![]() |
|
Re: Club TICO
Multumim ! Poate ca anul asta vom fi in stare sa facem o intalnire nationala de Tico-zauri !!!
|
am facut asa si se cunoaste o idee problema aste din becuri ...nu mai sint ce au fost totul e licenta de cacao oricum multumesc pt ajutor si sper ca cine pateste ca mine sa nu se mai chinuie
|
la multi ani tuturor si sanatate ca noroc au toti prostii....ex la tv pe toate canalelle !!!!! sper la o intrunire si prin sudul tarii unde predomina ticuletele si cred ca trupa o sa fie vizibil mai mare avind in vedere ca aici e mama lor.
|
La multi ani
A fost o intalnire anul trecut in centrul tari la Brasov dar nu ati fost "prea prezenti", poate din cauza ca a fost prina intalnire nationala organizata de Club Tico unde a fost invitat si Club Matiz |
n-are nimic.... mai facem una, mai spre vara sa poata veni toata lumea :D
|
Quote:
facem o programare de pe acum?:lol: |
Va asteptam pe Litoral poate prin mai cand nu este prea aglomerat ,ce ziceti ?
|
prea departe :lol: poate dupa ce o sa fie gata autostrada:D
|
Se vinde cunoscutul motor de Daihatsu, reconditionat, la pret de super criza. Detalii pe pm sau pe messenger.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu esti nici macar curios de pret ? Nu de alta, dar esti un foarte bun candidat la el, tinand cont ca iti si pare rau ca se da :wave:
|
Eu? Cu motoru de Daihatsu??? Nu de alta dar nu am ce face cu el :)...ma gandeam sa il ia Antonyo sa'l puna pe tico lui :) dar mia zis ca'l dai undeva la 1000E.
Imi parea rau ca se da crezand ca abandonezi proiectul si vinzi piesele, dar daca ai mai adaugat 1 cilindru ma bucr pt tine :) si in cazul asta e si normal sa'l mariti pe asta...acum intrebarea e CUI? |
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
|
- Copyright 2026 4Tuning