![]() |
|
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
k-m scurt..
|
.....mda......
|
.......multi imi ziceau k nu tre`sa fie diferente, k figurantii nu`si au locul acolo, mai bine sa nu vina, kestii d`astea.....k toti sunt egali.......e prima data knd am venit, dar.......nu mai calc la asemenea avenimente......
|
13 Attachment(s)
le pun decat pe astea...deoarece sunt cam multe si dureaza cam mult sa faca upload'ul .:D
|
Quote:
iesi la un suc maine seara ? |
ne`auzim la tel
|
jmeker...la cine te referi...
|
jm3k3rd3mik .... tu ce motor ai ? daca iesiti la suc trafy ... dati un telefon si la ceaska
|
care au fost figuranti intre cei ce au venit la intalnire ? in primul rand, eu nici nu am habar care cine e, ca nu ati zis "eu sunt Xulescu de pe forum" sau plm. am auzit nume si atat. si chiar sunt curios cine a fost figurant la intalnirea asta :)
|
ceaska esti in vl ? jmeker, azi a plouat, maine facem ceva?:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
in fine, eu nu stiu care dintre cei ce au fost acolo ai fost tu, nu stiu pe cine acuzi dar eu personal nu am vazut oameni figuranti acolo :)
daca ai facut parte din vreunul din grupurile care au stat deoparte...e problema ta, sincer...mereu au fost bisericute, si mereu a vorbit lumea dup-aia ca X si Y nu au stat cu ei si bla bla si de fapt ei erau singurii 3 oameni care nu stateau cu grupul. anyways, comunitatea asta nu mai exista de mult timp...nici macar grupuri nu suntem...eu unul chiar astept MR la valcea si de atunci va fi ca lumea cu adevarat :) bye |
mr la valcea?:)))))))) de cand e vorba asta? se zice ca se face si nimic...:D eu de la un timp ma duc la intalniri club opel si sunt super de treaba oamenii, chiar ai ce vb cu ei, masini, pasionati, oameni care vror sa te ajute nu ca la intalnirile astea de aici unde se vb de suc, jocuri, seminte si mama ce i`am dat`o aluia la 3 masini etc.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning