![]() |
|
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
Quote:
http://www.untrr.ro/userfiles1/Invit...CARESCU_60.pdf Au redat acest comunicat din partea noastra http://www.untrr.ro/index.php?page=b...12011_ora_1700 Pe langa acestea de mai sus au intervenit la toate institutiile abilitate: Presedentia,Primul Ministru,Minsterul de Finante,Ministerul Transporturilor http://www.untrr.ro/index.php?menu=i...rr_la_autoriti |
sa speram ca ce se va discuta maine sa fie in favoarea noastra sa faca ceea ce trebuiau sa faca demult...
|
Quote:
orasele MICI ? nu suntem in stare sa ne strangem CEL PUTIN 50 de masini ??? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
si eu sper sa fim peste 100 in bucuresti pe 14... doar pe facebook ne apropiem de 800 parca...
|
800 cu vorba, sa vedem vineri cati au vorbit serios
Quote:
|
Quote:
Numai am de mult timp incredere in cifrele alea!Multi dau "Particip" dar nu auzi nimic de la ei!Vor si ei sa fie "la moda" dar sunt pietoni inraiti!!!Sunt satul de cei care dau comm-uri pe pagina aia doar ca sa se afle in treaba. Multi dau dalea: e super dar nu pot sa vin,interesant dar am treaba!!! Cred ca am sters la comm-uri dastea pe acolo de ma "doare" capul si mana!!! |
Quote:
parerea mea sa ne strangem 100 de insi inseamna ca FIECARE sa vina cu cate ceva de acasa si ABEA atunci o sa ne strangem 100 de insi !!! sa anuntam o MASA !!! |
ANUNT DE ULTIMA ORA !!!
AZI la IASI la ora 19:00 un coleg de-al notru va fi prezent la o EMISIE in direct pe un post de televiziune din localitate !!! TOT azi la BRASOV la ora 19:10 un coleg de-al nostru va fi in direct la o emisiune pe REALITATEA BRASOV !!! TOT azi in Bucuresti la ORA 20:30 un coleg de-al nostru va fi prezent la o emisiune in DIRECT pe postul REALITATEA TV !!! |
yo ma intreb ce o sa faca ultimul de la coada ??? joaca table, sah, trage un pui de somn :)) ? pana ii vine si lui randu pleaca ceilalti acasa.
|
Quote:
|
ANUNT DE ULTIMA ORA !!!
AZI la IASI la ora 19:00 un coleg de-al notru va fi prezent la o EMISIE in direct pe un post de televiziune din localitate !!! TOT azi la BRASOV la ora 19:10 un coleg de-al nostru va fi in direct la o emisiune pe REALITATEA BRASOV !!! TOT azi in Bucuresti la ORA 20:30 un coleg de-al nostru va fi prezent la o emisiune in DIRECT pe postul REALITATEA TV !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning