Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti.html)
-   -   Cafeneaua oneştenilor (https://forum.4tuning.ro/438-onesti/22686-cafeneaua-onestenilor.html)

Sl1V3R 18-08-08 19:55

Re: Cafeneaua onestenilor

1 Attachment(s)
E vorba de Raliul International Carpati Retro, care va avea loc intre 29-31 august. Raliul va avea mai multe etape: Bucuresti – Urziceni – Focsani – Adjud – Onesti – Slanic Moldova. Cred ca pe 30 vor ajunge in Slanic, urmand sa plece pe 31 inapoi in Bucuresti, repet, este doar o banuiala.

Vor fi prezente niste masini foarte, foarte tari. Am atasat lista cu participantii.

Andrey_FL 18-08-08 19:59

Quote:

Originally Posted by Sl1V3R (Post 1702614)
E vorba de Raliul International Carpati Retro, care va avea loc intre 29-31 august. Raliul va avea mai multe etape: Bucuresti – Urziceni – Focsani – Adjud – Onesti – Slanic Moldova. Cred ca pe 30 vor ajunge in Slanic, urmand sa plece pe 31 inapoi in Bucuresti, repet, este doar o banuiala.

Vor fi prezente niste masini foarte, foarte tari. Am atasat lista cu participantii.

un program ceva?nu stii cand vor fi si unde?

dexter_20 18-08-08 22:45

Bucharest City Challenge pentru mine pica, iar cand incepe acel raliu retro eu am sa incep sesiunea de restante. Asa ca,din pacate, zic un mare PASS.

TheFasterMan 18-08-08 22:55

eu am sa merg la raliul retro....

Sl1V3R 19-08-08 09:28

Quote:

Originally Posted by Andrey_FL (Post 1702621)
un program ceva?nu stii cand vor fi si unde?

Sosirea echipajelor in zona parcului din Slanic este in jur de ora 17:00. Probabil ca echipajele vor trece prin Onesti incepand cu orele 14-15.

dexter_20 22-08-08 03:33

In urma cu 30 min a avut loc un accident destul de urat. Un Clio Symbol alb a ajuns pe malul Casinului dupa ce a agatat un tir. Dupa urmele de franare Clio avea ceva viteza. Mi s-a parut aiurea sa fac poze dar daca treceti dinspre Dalas spre Mal(sau invers) si va uitati pe malul Casinului poate mai e masina acolo.

Andrey_FL 22-08-08 18:38

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 1708958)
In urma cu 30 min a avut un accident destul de urat. Un Clio Symbol alb a ajuns pe malul Casinului dupa ce a agatat un tir. Dupa urmele de franare Clio avea ceva viteza. Mi s-a parut aiurea sa fac poze dar daca treceti dinspre Dalas spre Mal(sau invers) si va uitati pe malul Casinului poate mai e masina acolo.

masina nu mai e acolo...e undeva pe langa stadion...apartine unui vecin de-al meu..student la brasov ....avea in jur de 150 de km/h..cand a vazut tirul s-a speriat, a franat vreo 40 de metri,a agatat tirul...a intrat cu rotile din dreapta in bordura care l-a aruncat la 0.50 m de malul casinului.....alcoolemie 0.73%...agent prezent la locul accidentului Macau...

TheFasterMan 22-08-08 23:14

cand am citit post`ul lui Dex,si am vazut Symbol alb...chiar m`am gandit la Mihai,dar....

dexter_20 23-08-08 01:31

Destul de aiurea. Eu am mai auzit si alte "legende" pe care ma abtin sa le zic aici. Eu unul m-am convins ca alcoolul si volanul nu se impaca....

CiprianGTG 28-08-08 22:02

cine merge la Slanic?am 3 locuri libere

Bmw_Rulllzzz 29-08-08 01:02

mai mai mai...cate lucruri s-au intamplat cat am lipsit :lol:

Andrey_FL 29-08-08 14:08

Quote:

Originally Posted by CiprianGTG (Post 1720670)
cine merge la Slanic?am 3 locuri libere

stie cineva daca o sa mai fie sigur la Slanic ceva?ca eu nu am mai auzit nimic...

Sl1V3R 29-08-08 16:02

Da, nu-ti face griji ca evenimentul inca va avea loc, la orele care le-am amintit mai sus. Daca nu ma crezi, intra pe site-ul celor de la Retromobil si convinge-te :-P.

Va fi un eveniment foarte frumos si sunteti asteptati in numar cat mai mare si pe traseu, dar si la sosire. Distractie placuta !

Andrey_FL 29-08-08 16:28

1 Attachment(s)
pai stati asa.acolo scrie ca azi vor ajunge in Slanic.la 17.si la 18:30 vor fi expuse...
cand mergem????
pai hai care se mai anunta?din cate vad merge Ciprian . a zis si Dudu ca merge .merge si Ady baiatul cu astra G cu WIN la numar...si Laurentiu a zis ca merge....si Chinez cu Leonul a zis ca se baga daca ajunge de la Bucuresti...MI se pare ca si COx
dar cei de sus au zis ca merg maine...

p.s.:aveti afisat programul

TheFasterMan 29-08-08 16:51

in drum spre casa...am vazut si eu un numar de 7 masini venind dinspre adjud....morgan,fiat,mercedes,mg iar restul nu le mai stiu....foarte frumoase masinile...

All times are GMT +2. The time now is 23:20.

- Copyright 2026 4Tuning