![]() |
|
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Un m20b25 e ceva mai ieftin decat un m50b25, dar cu un chip egalezi diferenta de bani, iar caii ar fi in jur de 180, aprox. M20b25 e bolt on pe e21, pe cand ca sa montezi un m50 pe e21, trebuie sa joci nitel in hora. Punand problema in cazul userului "LIVIUMARIN", care din cate am inteles, ar vrea un m50/m52 sa puna pe masina NU contest faptul ca m50 ar fi un model mai bun de motor fata de m20, generatie mai noua, 12v in plus etc. Dar pur si simplu daca as avea de ales intre un m50 si un m20 de pus pe e21, atata timp cat ambele ar fi indentice ca cmc, as prefera m20, oricand. :) Parerea e impartita, fiecaruia ii place ceea ce cunoaste. |
Salut baietzi! m-ar interesa daca imi putetzi spune de unde pot sa imi cumpar bandouri laterale de la usi si aripi pentru E21. Ale mele sunt cam strambe si la aripa fata stanga imi lipseste unul.Acuma le-am dat jos de pe masina pentru ca vreau oricum sa vopsesc masina si s-au format pete de rugina pe sub ele. Da pe viitor as vrea sa pun sus unele noi. De preferintza as vrea cromate sa gasesc ca si cele originale. In cel mai rau caz o sa incerc sa le reconditionez pe astea care le am si sa caut numa bandou care imi lipseste.
|
Quote:
:arrow:http://www.wallothnesch.com/e/frameparts.htm |
scriu si eu iar in numele acelui prieten care am scris si mai sus .... roaga pe cel care detine un parbriz de e21 sau dezmembreaza un e21 si are parbriz sau mai simplu cine are un parbriz sa il sune la numarul 0722886847 . mutam .
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut baietzi am si eu o intrebare daca ma poate ajuta careva. Vreau sa dau jos aripile. La bara de pe fata ce suruburi trebuie sa desfac?. Am dat jos bandoul de cauciuc de pe bara de altfel nu stiu cum o sa il mai pun inapoi:( si pe lateral sunt 2 suruburi cu contrapiulita patrata da nush exact cu ce cheie ar trebui sa il desafac.
|
Quote:
|
Quote:
|
Mersi f mult de ajutor o sa incerc sa fac ce mi-ai spus. In alta ordine de ideei nu am mai reusit sa gasesc pe Thread-u asta cu pasionatii de E21 ceva post in legatura cu reconditionarea crapaturilor de pe bord. Eventual daca mai puteti ajuta cu un link sau cine si-o facut asa ceva la bord sa ma ajute si pe mine. Mersi mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning