![]() |
Re: Divertisment
Quote:
|
Quote:
E |
E un S defapt.
|
1 Attachment(s)
jucarii pentru copii :lol:
|
Quote:
De ce trage fata? |
|
Quote:
|
ce mai spun copii !
CE SUNT DROGURILE? >> > DROGURILE SUNT NISTE PLANTE PE CARE LE USUCA >> > GANGSTERII SI LE IAU CA PE >> > NISTE MEDICAMENTE, CARE II AMORTIZEAZA, SA NU-SI MAI >> > RECUNOASCA >> > FAPTELE. (14 ANI) >> > CE ESTE RASCOALA? >> > RASCOALA INSEAMNA, CAND PARINTII NOSTRI NU GASESC >> > BANI SI ATUNCI >> > RASCOLESC CA SA GASEASCA. (8 ANI) >> > CE ESTE ECONOMIA? >> > ECONOMIE INSEAMNA SA NU MAI CHELTUIM DIN SALARIU , CA >> > SA-L PUNEM >> > LA BANCA. CHELTUIM NUMAI DIN CIUBUCUL, CARE NI-L DA >> > SEFUL. (7 ANI) >> > CE SUNT AMPRENTELE? >> > >AMPRENTELE E CAND PUNEM MANA PE O CLANTA SI RAMAN >> > DEGETELE ACOLO SI LE >> > >GASESTE POLITIA. (8 ANI) >> > >CE ESTE RESPECTUL? >> > >RESPECT INSEAMNA SA TE SCOLI SI SA STEA BABELE PE >> > SCAUN.(9 ANI) >> > >CE INSEAMNA CUVANTUL "MODERN"? >> > >MODERN E CAND VEZI CEVA FRUMOS SI E SCUMP SI N-AI >> > BANI. (7 ANI) >> > |
Quote:
|
baiatu avea buzunaru intors si fata ii zicea "dece nu ai nimic in buzunar?" :lol:
|
|
Moş Crăciun intră pe horn īntr-o casă şi nimereşte īn dormitorul unei tinere superbe, care dormea goală īn pat. Nehotărīt, īncepe să se plimbe de colo-colo prin īncăpere, zicīnd:
- Dacă o fac, nu voi mai fi primit īn cer, dar, dacă nu o fac, nu o să mai pot ieşi pe coş... |
|
|
Se spune că s-a petrecut la Politehnica din Bucureşti.. Studenţii aveau examen, dar, nemergānd la cursuri nici măcar nu-şi
cunoşteau profa. Un grup de studenţi aşteptau şi ei... Vine o tipă faină cu un şal īn jurul gātului, iar unul din studenţi zice : - Iată vine un sol de pace c-o năframă-n vārf de băţ. Şi toţi se prăpădesc de rās. Se uită tipa atent la ei şi intră īn sală. Studentul īn faptă : - Waw ! Am pus-o ! E profa. Sigur mă pică. Dar īşi īncearcă totuşi norocul şi intră īn sală. Cānd să tragă biletu’ cu subiectu’, profa īntreabă : - Tu eşti Mircea ? - Eu sunt doamnă. Dau acum sau vin la toamnă ?! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
- Copyright 2026 4Tuning