Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   discutii Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu/14363-discutii-satu.html)

raul_rebelul2005 22-10-08 20:36

Re: discutii Satu Mare

nu v-ati uitat nici unul la meciu cu Steaua,ce meci d-le ce meci,cristosu masii de treaba...

attilaboot 23-10-08 19:53

Ma doare sti unde de STEAUA. :-)

veveve 23-10-08 21:35

Steaua o sa ajunga in Rai... Ea nu bate pe nimeni! :))
atty nu fi rau mai :))

Ovi407 23-10-08 22:45

Quote:

Originally Posted by veveve (Post 1823064)
Steaua o sa ajunga in Rai... Ea nu bate pe nimeni! :))

:lol: bine zis, ei numai mananca bataie :lol:

raul_rebelul2005 23-10-08 23:40

ca si CFR-ul binenteles,daca nu ne bate echipa adversa ne batem noi insine....:)...attila nu inteleg comentariile tale inutile,nu stiu ce te bagi si tu in seama

szambi77 24-10-08 09:48

Quote:

Originally Posted by raul_rebelul2005 (Post 1823391)
...daca nu ne bate...

Cine vrea sa te bata ?!?

raul_rebelul2005 24-10-08 15:26

:)....daca erai mai atent intelegeai,am zis daca nu ne bate echipa adversa la fotbal ne batem noi insine...adica prin autogol

attilaboot 25-10-08 19:31

Quote:

Originally Posted by raul_rebelul2005 (Post 1823391)
ca si CFR-ul binenteles,daca nu ne bate echipa adversa ne batem noi insine....:)...attila nu inteleg comentariile tale inutile,nu stiu ce te bagi si tu in seama

Cred ca daca era un topic de Steaua nici nu aveam de comentat. (dar ce sa cauta aici o asemenea de topic)
Poate daca ar fii un forum cu fotbal.
Asa, daca totus e vorba de Steaua si zic parerea mea (si daca e negativa) deja e inutil...... ?
Mai ales si vorbesti in plural, tot ce ziceam si faceam pina acum era inutil?
Deci reiese ca intre altele si Auto Tuning Show 2 a fost inutil?
Eu zic mai bine sa lasati de footbal si postati de toate ce apartine de domeniu auto, ca in topicuile de acest gen nu prea sunt comenturi.... totus e un forum auto, nu? Acuma stii dece ma bag in seama?

raul_rebelul2005 25-10-08 23:46

vad ca deviezi ca intotdeauna,topicu se numeste discutii satu mare,deci se poate vb despre orice,se pot pune intrebari despre orice,daca nu se scrie nimik pe forum iara ii bai,asa ca am incercat sa mai destind atmosfera cu alte subiecte,da vad ca nu mai poti scrie nimik pe forum......si invata sa scrii

attilaboot 26-10-08 12:37

Quote:

Originally Posted by raul_rebelul2005 (Post 1827137)
vad ca deviezi ca intotdeauna,topicu se numeste discutii satu mare,deci se poate vb despre orice,se pot pune intrebari despre orice,daca nu se scrie nimik pe forum iara ii bai,asa ca am incercat sa mai destind atmosfera cu alte subiecte,da vad ca nu mai poti scrie nimik pe forum......si invata sa scrii

Mai omule, iara postezi aiurea ca de obicei. :???:
Vad ca totusi ai inteles ce vroiam sa zic.
Daca tu ai invatat sa scrii asa de bine nu inteleg de ce nu folosesti chiar si caractere romanesti... :-) (Iar propozitia se incepe cu litera mare si se termina cu punct, etc etc.... asa ar fii frumos)
In al doilea rind daca o sa ajung sa scrii pe limba maghiara sau orce alta limba straina cum scriu eu pe romaneste, atunci poti sa ma critici.
Eu cu asta si am terminat discutia, nu vreau sa am certuri aiurea, eventual daca ai inca ceva probleme personal cu mine te rog sa scri in PM. Scuze daca am "deviat" iara...

PS: Vad ca totus ai reusit (cum ai scris si mai sus) sa ajungi sa mai destind atmosfera pe forum si cu alte subiecte...

veveve 26-10-08 12:56

ma baieti ,tare firg so facut afara .vine iarna ,si din cate so anuntat vine si zapada,o fost anu trecut vorba de un eveniment pe zapada ,numa ca nu tare o tinut vremea cu noi? ce ziceti facem ceva treaba anu asta ?da ceva de genu ,sa avem tot terenu pregatit de dinainte si cand vine zapada sa profitam de ea :D

hai lasati discutiile aste la o parte ,mai povestim si noi si altceva nu se supara nimeni pe nimeni

attilaboot 26-10-08 13:05

Quote:

Originally Posted by veveve (Post 1827696)
ma baieti ,tare firg so facut afara .vine iarna ,si din cate so anuntat vine si zapada,o fost anu trecut vorba de un eveniment pe zapada ,numa ca nu tare o tinut vremea cu noi? ce ziceti facem ceva treaba anu asta ?da ceva de genu ,sa avem tot terenu pregatit de dinainte si cand vine zapada sa profitam de ea :D

hai lasati discutiile aste la o parte ,mai povestim si noi si altceva nu se supara nimeni pe nimeni

Daca vine zapada eu am o idee foarte buna, si stiu un loc perfecta..., o sa discutam personal, si asa o sa am o misiune acolo pe la voi saptamina asta.
Dar eu zic ca mai este pina la zapada... :-P

Spark 26-10-08 13:13

pana la zapada mai este 1-2 luni ...
dar e ok daca se incepe planificarea de pe acum.sa vedem ..

veveve 26-10-08 13:41

Quote:

Originally Posted by attilaboot (Post 1827708)
Daca vine zapada eu am o idee foarte buna, si stiu un loc perfecta..., o sa discutam personal, si asa o sa am o misiune acolo pe la voi saptamina asta.
Dar eu zic ca mai este pina la zapada... :-P

oki,hai la o poveste ,apoi vedem noi ce facem.
in alta ordine de ideei ,stiu ca este inca pana la zapada,zic max o luna .o sa vedem ce si cum pe parcurs.:-)

szambi77 27-10-08 09:23

Si totusi, cine a vrut sa-l bata ?!? :lol::lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 07:58.

- Copyright 2026 4Tuning