![]() |
Re: Need for Speed: Pro Street
Quote:
Nu e cine stie ce jocul.. imi merge bine dar nu imi place :???: nimic special .. control prea usor .. castigi tot .. unde mai e satisfactia daca nu te chinui si tu macar putin .. |
:)) Presupun k nici carbon nu tia placut :))
|
astia cu erori multe...care ati piratat jocul si nu va merge...de curiozitate, cati aveti windows original? pariez ca nici unul....
|
EU.....................
|
jocul aproape gata cu urmatoarele masini drift-mazda rx-7,drag-toyota supra,speed porsche 911 turbo,grip-mitsubishi lancer evo9
|
Quote:
|
Doamne... cat tam-tam ... pt grip 4WD, drag RWD, drift RWD, Speed RWD / 4WD.
|
|
Quote:
|
am un muscle .. 650cp.. si ma fac tampenii de 300-400 cp ! :| si schimb perfect... am si setari zic eu ok ! sub 10 sec nu scoate neam..ar scoate dar se duce pe rosu pe final mai sa bubuie si tre sa nu mia accelerez :( ! la drift ma cam chinui e aiurea --- se aseaza masian cum vrea ea numai cum vreau eu nu :P pzda masii :))
|
Eugen la muscle dai la TUNE dai la transmision si dai treptele de viteza mai lungi ...
|
Re: Best Score Need For Speed Pro Street
fara poza am facut si eu 10045 dar fara poza cine ma crede?
|
1 Attachment(s)
cel mai bun timp al meu la drag pe sfert de mila,cu o toyota supra
|
1 Attachment(s)
iar aici cel mai bun timp pe jumatea de mila,aceasi toyota supra
|
In legatura cu codurile... era un program pe respectivul forum cu care schimbai niste coduri din joc ( din .ink ). Tot nu-l bag pentru cateva masini la loc
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning