Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

bakal 28-02-08 15:28

Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi

vezi ca mai este un tread in legatura cu ceea ce vrei tu....

mihay 28-02-08 16:18

Raz Tata Ce Mai Faci ? Ce Zici Vineri O Sufa Ceva :))

bakal 28-02-08 16:19

da, cum sa nu.......

mihay 28-02-08 16:37

ma cam mananca in spate si pedala :)) nush sa vedem da nuprea mai am stare :twisted:

NT33EXE 02-03-08 19:34

salutare!
va rog, pentru cine stie:
este printre voi un user sau poate nu e in comunitate, e din IASI, posesor al unui VW Golf 4, 2.0, hatchback, gri metalizat, evacuare sport, buza bara fata si fusta bara spate, nr de inmatriculare IS-xx-xxx, nu l-am retinut, se deplasa astazi, 02.03.2008, in jur de ora 16.00 spre bucuresti, l-am depasit aproape de focsani, a incercat sa se tina dupa mine dar nu a reusit.
as dori pm daca are cineva vreo informatie.
multumesc!

EPoX 02-03-08 20:13

pe cand urmatoarea intalnire ?

bakal 02-03-08 20:29

Quote:

Originally Posted by EPoX (Post 1395318)
pe cand urmatoarea intalnire ?

ce fel de intalnire? daca te referi la cele saptamanale, ele au loc in fiecare vineri, orele 21.00 la palat

ZyZ 02-03-08 21:18

As vrea si eu sa aflu daca e cineva care cunoaste proprietarul unui Audi A6 2.5 TDI quattro albastru, cu numere de Republica Moldova...ma jucam cu el pe drumul spre Roman acum 3 saptamani, impreuna cu Andrei si 750i-ul lui si dupa 210 la ora l-am pierdut. Si-a pierdut un set de cuzineti si as vrea sa-i inapoiez. :lol:

L.E.: Epox, te mananca, sau te dai si tu lovit ca altii ? :rolleyes2 Hai, poate incingem de un tenis in expo ;)

corraptor_evo 03-03-08 13:55

Catre toti!
Va rugam sa completati urmatorul formular:

"As vrea si eu sa aflu daca e cineva care cunoaste proprietarul unui .......... de culoare ........., cu numarul de inmatriculare ...........ma jucam cu el pe drumul spre ......... acum ............ zile, si dupa ...... km/h l-am pierdut. Si-a pierdut ............si as vrea sa-i ............."

Dupa ce-l vom citi, vom hotari ce vom face cu el (ori cu formularu', ori cu omu')

Nu pierdeti timpul!

Completati, semnati si incasati!

bakal 03-03-08 14:24

pai si daca nu am retinut nici numar, nici marca masinii, si nici nu avem nimic de returnat...????

buna faza edy....

ZyZ 03-03-08 14:58

Precizez ca pe langa cuzineti cred ca si-a luat adio si de la o buna parte din presiunea de ulei :lol:. Pe aia i-o mai da inapoi Sfantul Duh :lol:

AXEL_SS 03-03-08 21:15

Quote:

Originally Posted by ZyZ (Post 1396824)
Precizez ca pe langa cuzineti cred ca si-a luat adio si de la o buna parte din presiunea de ulei :lol:. Pe aia i-o mai da inapoi Sfantul Duh :lol:

Dovada ca inca Old School-ul OWNS the new cars:D Felicitari ZYZ

bakal 07-03-08 14:23

hai fratilor la intalnire, ca poate aici o sa va gasiti unii pe altii si o sa va dati ce a pirdut unul sau altul...

21.00 parcarea din fata palatului

bakal 08-03-08 13:18

si lumea chiar a venit... si in ca ce surpriza placuta am avut...cand a venit si alex cu pisica lui...si baietii cu calibrele....aseara chiar a fost placut...plimbare prin oras, prin afara orasului...un burn-out, un copou, un suc, o vorba, o alta seara incheiata cu succes... bravo 4t iasi

cristi, parca tu ai facut ceva poze.. baga mare...si vreau si eu alea cu bordu meu

mihay 08-03-08 14:25

:lol:da da frumoasa seara :D intradevar pozele sun acasa eu momentan arestat la servici :( nsaol asta e cand ajung acasa si sper sa nu ajung rupt bag pozele :lol: in rest numa bine si in sfarsit asfalt uscat prietenii stiu de ce :rolleyes2 :peace:

All times are GMT +2. The time now is 00:47.

- Copyright 2026 4Tuning