![]() |
|
Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)
pai acolo pe stefan cel mare era si normal sa puna la cate accidente au fost
si tot exista asa zisi smecheri care nu asteapta sa se faca verde adik 0 ci trec cand mai sunt 5 6 sec oricum multa lume numai intra pe galben acolo si parca e altfel |
Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)
sunt ei greoi k au lasat galbenul
dak are cronometru trebuia sa stea rosu pana la 0 si sa intre direct verde, cum sunt semafoarele prin alte orase... |
Re: masinile modificate din bacau
Quote:
ADik .... eu nu sunt calm, sunt nebun sau cum ca nu inteleg? :twisted: :lol: :lol: :lol: |
Adik esti nebun :D
|
Quote:
:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 nu cred ..... :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug |
:D :D nu esti nebun!! esti grabit!!:D :lol:
|
Quote:
Acum fara gluma ... nu sunt chiar asa grabit ... m-am mai linistit :shock: :D |
mamaaa, iar off-topic !
poze ceva cu masini modificate de prin urbea lui bacovia? :D:D |
numai cand vad numarul.... il stiu pe proprietar...
|
RaZv, alte masini am vazut, dar a ta???
|
Quote:
cunoastem .. cunoastem ... bah da nu a mai facut nici o achizitie ,cred ca e plecat din tara |
Andr3i, masina mea e stock. Desi si eu am o masina "tunabila" o prefer asa ;) .Nu cred ca ma voi apuca vreodata sa-mi tunez masina.De multe ori o masina in starea ei originala(plus niste jante adevarate, mari, daca vrei sa-i mai imbanatatesti aspectul) arata mai finutz decat una "tunarita" pe aici "dupa ureche".Dupa mine,500 SL cu "NKS" arata f fin.Oricat ai "tuna" un 206, daca il tragi langa 500 SL-ul ala negru, impunator, nici macar nu-l mai vezi.Stiu ca masina aia e din 1994 dar stiti ce se zice...La Mercedes nu conteaza anii...si in cazul 500 SL-ului e perfect adevarat.;)
Ciprian ala are acuma un Golf.Am poza si cu Golf-ul...e si ala putin modificat.Pun poza ceva mai tarziu. |
Quote:
|
chiar sunt curios sa vad cine e razv ?
si cunoaste multe din masinile ....de prin bacau stie la ce ma refer nu cumva ai bmw ul ala negru cu raz ? |
nu cred frate... ca are la avatar stapanul inelelor si cu vw... nu cred frate... oricum daca era razvan... il cunosteam de mai demult... cred
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning