![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Quote:
din cate intelesem era vb de o masinutza ceva.....pe care vroiam sa o adaug la colectia lui fimiu......:D @sby............ms |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu vreau sa fac treaba de dezapezire a strazilor pt ei...... + soferi de submarine care mai sint pe strazi....nu am chef sa ma loveasca unul....:shock: |
de unde atata sare jakal:lol: e scump kilu' :)
Daca tot nu bagi getaxu la un garaj, de ce nu-ti iei macar o prelata d-aia ? e eficienta impotriva umezelii ... cred . |
Like :)
|
Daca tot am intrat pe tura de noapte :omfg:dupa zilele( in care am stat banat,multumesc cu aceasta ocazie moderatorului sau adminului respectiv ca m-a banat:bat: pt simplu fapt ca m-am luat de un psihopat:blahblah: care nu stie sa scrie decat un cuvant "chiulasa")...ma rog sa revenim la oile noastre....Defapt la GAINILE NOASTRE JAKALE =))) si sa iti dedic cu toata prietenia mea din suflet , tot respectu meu pentru tine ;) si tot ce meriti tu de la mine ,o melodie de la fratele tau Marean pa Persoana fizica :
Urca-te in masina mea :drunk:,cu nr de Prahova sa vezi ca si un baiat ca mine:joy: stie sa dea cercuri bine !!! :drunk: Imi place asa cum esti :joy: cu prieteni de la Bucuresti :joy: si ai sa ajungi sa le "BUBUIESTI" de la Bucuresti pana la Ploiesti :drunk: :drunk: https://www.youtube.com/watch?v=wSRgMuRUnSo PA SISTEM FRATELE MEEEEEEEEEEU :tetter: :tetter: :tetter: PENTRU TINE SI TOTI BAIETII Din Prahova ;) MAI MULT CA SIGUR TOTI DIN PRAHOVA ITI VIZITEAZA TOPICUL !!! |
e pa sistem de TEMERAU .. direct..
|
Quote:
N-ai toate ţiglele pe casă :lol: |
Quote:
bine ai revenit mareane pe sistem turboooooooooooooooooooooo!!!!! te pupa fratele de la turda city :lol: ps:jakale scuze de of:P |
JAKALE MAI TII MINTE "SUZETA DE LA MC" ????
https://www.youtube.com/watch?v=9NWP9jthUFo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: MI-AM LUAT SUZETA CADOOOU :)) SI-O VREA MAMAIE CAND FACE BAIE :)))))))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: HAHAHAHA |
arzatear gazu.....ai venit cu cerbii dupa tine?.....:lol:
merge melodia aia cu nr de PH...dar nu cantata in stilul ala de....kko...:shock: trebuie un lautar adevarat vere......:D |
Quote:
|
Quote:
cred ca trebuie sa o comitem si p-acolo..:rolleyes2 live tata....live......asta place la mine...:D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning