Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - taxiul meu (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/104358-e30-taxiul-meu.html)

jakal 27-01-11 07:33

Re: E30 - taxiul meu

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4022662)
Punctat...I Like It :D
p.s : nu se poate asa ceva doar 2 like-uri,jakale trezeste-i pe astia si juleste-i cu linkul ala ,sa ajunga taxiu la 200 de like-uri :O

asta e boss...nu stau sa stresez lumea acum.....:)

din cate intelesem era vb de o masinutza ceva.....pe care vroiam sa o adaug la colectia lui fimiu......:D

@sby............ms

DaNn.ZyX 27-01-11 10:30

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4024869)
asta e boss...nu stau sa stresez lumea acum.....:)

din cate intelesem era vb de o masinutza ceva.....pe care vroiam sa o adaug la colectia lui fimiu......:D

@sby............ms

S-au simtit se pare:lol: de la 2 like-uri ieri la 71 azi e ceva :D

lopezz 27-01-11 10:52

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4020687)
ba esti prost?.....aiurea....credeam ca dai lovitura acolo....:???:
on de sezon...

cred ca in martie mai vede asfaltul.....:)

e pedepsita pana in martie aa?

jakal 27-01-11 13:45

Quote:

Originally Posted by lopezz (Post 4025387)
e pedepsita pana in martie aa?

din cauza combinatiei nisip+sare din belsug pe care o folosesc drumarii da....:)
nu vreau sa fac treaba de dezapezire a strazilor pt ei......

+ soferi de submarine care mai sint pe strazi....nu am chef sa ma loveasca unul....:shock:

fasso 27-01-11 14:55

de unde atata sare jakal:lol: e scump kilu' :)
Daca tot nu bagi getaxu la un garaj, de ce nu-ti iei macar o prelata d-aia ? e eficienta impotriva umezelii ... cred .

KrYpToN 27-01-11 20:05

Like :)

Marian_nebunu 28-01-11 21:34

Daca tot am intrat pe tura de noapte :omfg:dupa zilele( in care am stat banat,multumesc cu aceasta ocazie moderatorului sau adminului respectiv ca m-a banat:bat: pt simplu fapt ca m-am luat de un psihopat:blahblah: care nu stie sa scrie decat un cuvant "chiulasa")...ma rog sa revenim la oile noastre....Defapt la GAINILE NOASTRE JAKALE =))) si sa iti dedic cu toata prietenia mea din suflet , tot respectu meu pentru tine ;) si tot ce meriti tu de la mine ,o melodie de la fratele tau Marean pa Persoana fizica :

Urca-te in masina mea :drunk:,cu nr de Prahova sa vezi ca si un baiat ca mine:joy: stie sa dea cercuri bine !!! :drunk:
Imi place asa cum esti :joy: cu prieteni de la Bucuresti :joy: si ai sa ajungi sa le "BUBUIESTI" de la Bucuresti pana la Ploiesti :drunk: :drunk:

https://www.youtube.com/watch?v=wSRgMuRUnSo

PA SISTEM FRATELE MEEEEEEEEEEU :tetter: :tetter: :tetter: PENTRU TINE SI TOTI BAIETII Din Prahova ;) MAI MULT CA SIGUR TOTI DIN PRAHOVA ITI VIZITEAZA TOPICUL !!!

CaZu 28-01-11 21:38

e pa sistem de TEMERAU .. direct..

DTH 28-01-11 21:41

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4030542)
Daca tot am intrat pe tura de noapte :omfg:dupa zilele( in care am stat banat,multumesc cu aceasta ocazie moderatorului sau adminului respectiv ca m-a banat:bat: pt simplu fapt ca m-am luat de un psihopat:blahblah: care nu stie sa scrie decat un cuvant "chiulasa")...ma rog sa revenim la oile noastre....Defapt la GAINILE NOASTRE JAKALE =))) si sa iti dedic cu toata prietenia mea din suflet , tot respectu meu pentru tine ;) si tot ce meriti tu de la mine ,o melodie de la fratele tau Marean pa Persoana fizica :

Urca-te in masina mea :drunk:,cu nr de Prahova sa vezi ca si un baiat ca mine:joy: stie sa dea cercuri bine !!! :drunk:
Imi place asa cum esti :joy: cu prieteni de la Bucuresti :joy: si ai sa ajungi sa le "BUBUIESTI" de la Bucuresti pana la Ploiesti :drunk: :drunk:

PA SISTEM FRATELE MEEEEEEEEEEU :tetter: :tetter: :tetter: PENTRU TINE SI TOTI BAIETII Din Prahova ;) MAI MULT CA SIGUR TOTI DIN PRAHOVA ITI VIZITEAZA TOPICUL !!!

N-ai toate ţiglele pe casă :lol:

motzu 28-01-11 21:45

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4030542)

cum sa iti dea mah ban pt nimik toata.....doamneeeeeee
bine ai revenit mareane pe sistem turboooooooooooooooooooooo!!!!!
te pupa fratele de la turda city :lol:
ps:jakale scuze de of:P

Marian_nebunu 28-01-11 23:23

JAKALE MAI TII MINTE "SUZETA DE LA MC" ????

https://www.youtube.com/watch?v=9NWP9jthUFo

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MI-AM LUAT SUZETA CADOOOU :)) SI-O VREA MAMAIE CAND FACE BAIE :)))))))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: HAHAHAHA

jakal 28-01-11 23:31

arzatear gazu.....ai venit cu cerbii dupa tine?.....:lol:
merge melodia aia cu nr de PH...dar nu cantata in stilul ala de....kko...:shock:

trebuie un lautar adevarat vere......:D

bmw_motorsport 28-01-11 23:37

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4030847)
arzatear gazu.....ai venit cu cerbii dupa tine?.....:lol:
merge melodia aia cu nr de PH...dar nu cantata in stilul ala de....kko...:shock:

trebuie un lautar adevarat vere......:D

facem rost boss...nu-i problema....la mizil....se stie:lol::lol:

jakal 28-01-11 23:38

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 4030868)
facem rost boss...nu-i problema....la mizil....se stie:lol::lol:

aia da.......meserie
cred ca trebuie sa o comitem si p-acolo..:rolleyes2

live tata....live......asta place la mine...:D

bmw_motorsport 28-01-11 23:44

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4030872)
aia da.......meserie
cred ca trebuie sa o comitem si p-acolo..:rolleyes2

live tata....live......asta place la mine...:D

daca ne luam 4-5 sabii....3-4 pistoale....mergem si pe la mizil...nu-i problema..ahhh....si cu rezervorul plin.....sa ne mai oprim direct la focsani:lol::lol:...temerel...tu te incadrezi bine printre ei....da' io ce plm fac...ca sunt mai blond asa de fel:lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 19:11.

- Copyright 2026 4Tuning