![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nu am mai lucrat in PS de ceva vreme, am incercat aseara sa fac ceva. Daca are cineva niste turoriale bune pt tehnica full brush (parca asa se chema), in engleza sau romana, nu conteaza. Multumesc :-)
|
@ Cipskate69 - Maserati - ai lucrat bine, nu vad greseli. Doar, doar ca mie nu imi place ideea ta. Masina aduce acum a Peugeot, care concureaza la cea mai urata masina din lume.
@Maris - BMW M3 - vedere din fata - idei frumoase de tuning deprinzi. Imi plac unele, nu toate. De exemplu la Lamborghini nu imi place sau spatele la M3, dar din fata arata foarte bine @Cannonball - Masrati - Ai lucrat f bine. Imi place ideea de tuning. Poate ca greseli sunt, dar mici, de genu gurile de aerisire nu au aceasi dimensiune. Imi place lucrarea ta! |
Quote:
|
lovenady,nu cred ca are rost sa'ti postezi dorintele ucigase p'aici :rolleyes2 , si nici atat sa vorbesti astfel. Omu' si'a zis parerea..daca tu esti posesor de Peugeot,asta nu inseamna ca are ceva cu tine.Fiecare cu masina lui.
si.....nu mi se pare ca seamana masina mea cu un Peugeot...:lol: si cum voteaza lumea o masina lucrata urat si disproportionata ("Poate ca greseli sunt, dar mici, de genu gurile de aerisire nu au aceasi dimensiune") |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Infiniti EX30 O masina facuta relativ ..repede,de plictiseala..dar sper ca a iesit bine,adica a iesit,parerea mea :lol: parerea voastra ? ! ? ! |
Quote:
Arata bine Infiniti doar ca nu cred ca se preteaza EX30 ca pick-up.Bafta |
Quote:
1. te-ai cam grabit la umbra de sub masina 2. potrivit BG-ului, pe tavan sunt niste becuri/neoane,care nu prea se reflecta pe cupola masinii daca intelegi ce vreau sa zic,se vede o tenta de lumina ce-i drept,dar trebuie mai accentuata :D -Fear- |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am inceput de ieri deci nu fiti rai !
Attachment 2629289 |
ai inceput foarte bine, continua sa faci asta pe mai multe masini, urmareste sa ai niste selectii mai putin "taioase" cu cat mai putine muchii, si ai putea incerca sa schimbi si jantele luandu-le de pe o masina din acelasi unghi...foloseste tot timpul imagini de rezolutie mare :D pentru inceput e bine! bafta in continuare!
|
2 Attachment(s)
As vrea o parere care credeti ca e mai reusita dintre aceste doua.
Attachment 2634198 Attachment 2634199 |
| All times are GMT +2. The time now is 05:47. |
|
- Copyright 2026 4Tuning