![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
1 Attachment(s)
Lol am uitat s-o pun si aici , deci.....what about this one? :doh:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Si in sfarsit e gata :D
|
Quote:
|
Ms bro':D pacat ca nu a fost gata la timp.Nu mai zice nimeni nimic? :rolleyes2
|
Mai zic eu:lol:
Lucrarea imi place mult! Singura chestie care ma deranjeaza e ca masina pare sa nu fie asezata bine in bg. Si altceva..pe prag e prea multa lumina tinand cont ca soarele e pe partea cealalta. |
3 Attachment(s)
Si in sfarsit am terminat si ultima masina care mi-a mancat ochii si mi-a dat dureri de cap fooooarte mari... Tot fullbrush fara roti si far:lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
@ canonball - excelenta lucrare, WOW! E super masina, dar si asezarea in bg e bine facuta, bg e superb. Din partea mea e este o lucrarea grava rau! Grozava lucratura, dar la stergator, parca nu imi place asa tare!
@maris - vad ca lucrezi mult brush, vad ca ai lucrat binisor, brushul e greu, dar vad ca faci lucrari din ce in ce mai bune. Frumos! Bravo! Bafta multa si spor mult! ...si acum...Smart (TV) pardon Fortwo... |
Multumesc Reme! Spor tuturor! Lucrarea ta imi place mult, parca mai mult ca a mea:lol: Sa vedem ce iese la battle!
|
am si eu o mica problema,am observat ca in stanga,sub numele meu de user,apare o bulinuta verde <aprinsa> ,la ceilalti useri nu este asa,cu exceptia lui canonball,imi poate explica si mie cineva ce inseamna aia?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Mai era ceva de lucrat la ea dar se apropie termenul si m-am plictisit de ea.Pareri?
|
2 Attachment(s)
cam dificila,idei slabe pt ea (au venit dupa ce am postat deja masina ,dar cam tarziu..) deci...pareri?
@canon: fa selectiile mai finute fratioare :-P overall...draguta masina si culorile..merg bine ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning