![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
cam tot ceai facut tu la audi ala arata ca drc
-jentile sunt puse prost ,cea de pe spate pare ca vireaza si ai si blurato pe marignea ei ,cea din fata ai blurat prea mult sub ea -culoarea e prea aprinsa -stopurile au culori diferite la tn cand ele ar trb sa aiba aceasi culoare in backgroundul asta ,la tn unu e negru iar celalalt rosu aprins -iar ce ai vrut sa faci sub esapament e pozitionat prost fiindca acopera esapamentul ,si nu are umbre/lumina mai mult unde trb . cam atat ,sper ca la urmatoarea lucrare sa tii cont de sfaturi .bafta |
Cum iti permiti sa comentezi in halu asta o lucrare care ii mai buna de 10 ori ca si multe din lucrarile care le-ai postat in ultima vreme? Ce-o ajuns forumu asta dom'le...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Vin si eu cu un opel asa de incalzire,mici probleme pe la bg..este prima incercare pentru a imi face propriul bg:D |
da frate dar nam vrut sa par rau ,iam zis doar ce a gresit ,imi pare rau ca ati interpretat voi asa
sfaturi pt masina ta: -incearca sa folosesti pen-tool ,unele selectii ti-au iesit zimtate -si jentile cand le pui incearca sa copiezi cu tot cu cauciuc -si daca vrei poti lucra la rezolutii mai mari . -cat despre background imi place ,mai ales graffitii din spate |
2 Attachment(s)
@ cannonball: Prin toony cars cred ca te-ai referit la cartoon cars care e un stil cam asa: http://www.duck-design.com/images/CA...toon%20car.jpg
Nu cred ca are legatura cu ce am facut eu. Alta lucrare: M3, kit freehand, full brush fara faruri:) Astept pareri si critici. |
se refera la masini toony..adica exact ce faci tu. masini cu forma reala dar nu par reale,reflexii toony..si totul e toony.
|
Am inteles acum. Inca nu sunt avansat la full brush si de-aia.
Oricum incerc sa ma perfectionez in full brush pentru ca toate lucrarile mele au kituri facute in freehand si trebuie brush-uite. Curiozitatea mea era legata de parerile voastre asupra kiturilon nu neaparat asupra lucrarii per total. |
kitu asta...la spoiler fata,seamana cu multe altele ;)
|
2 Attachment(s)
un seat leon pareri,critici:)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
mai vin si eu cu o petarda:D
|
4 Attachment(s)
@ cubteen: selectiile sunt prost facute la roti, stopurile sunt ireale, umbra la fel...ca idee e ok, executia lasa de dorit.
Si de la mine o alta lucrare, tot full brush fara stopuri (un fel de full options fara piele):lol: @ canonball: daca vrei poti aduce imbunatatiri la lucrarea asta sau sa vb pe privat si sa alegem o masina pentru un "team work" |
Quote:
|
2 Attachment(s)
@ canonball: nu ma deranjeaza:lol:
Si inca ceva rapid: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning