![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
Ceea ce se remarca din prima , este ca , culoarea masinii e prea saturata pentru fundalul cel nou, si da un aspect de "cartoon" imbinat cu un peisaj Western. Puteai sa alegi ceva mai putin "rosu-orange-galben" , pentru ca aceste culori (zic eu din mintea mea) , se apropie de culoarea inversa albastrului (galben / albastru)...iar puse amandoua in imaginea prezentata de tine , se cam resping.. Cred ca poti mai mult. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am terminat si eu in sfarsit "chitrelor" :lol::evil:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
UN 911. :)
Modificari: -Jante noi -Scos emblema si priza de aer -Adaugat noua priza de aer -Pe lateral rosu inchis. |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Perspectiva e ok bro'....ma refeream ca unul e ascutit unul e rotund
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
@ cipprik: foarte tare skoda! Suparata!
Si de la mine un CL full brush( fara jante, faruri si geamuri) Pareri? |
@ cipprik : Mda ai dreptate numai ca la prima vedere nu-ti dai seama ca partea paralela cu solul se termina mai in spate decat partea perpendiculara
@ cipskate : Nu vazusem ca ai puso si aici oricum imi place stilul abordat.GJ :) @ Maris : In primul rand ai salvat img. la calitate mica(vezi coltul dreapta jos).Ideea imi place dar mai demult pe un alt site dedicat vt genul asta de vt pe care il faci tu avea o rubrica speciala numita toony cars. |
1 Attachment(s)
SPER CA SE POT PUNE AICI SI CONCEPTELE..MAM CHINUIT SI EU SA FAC O DACIA CARBON..SPER SA VA PLACA!!
|
2 Attachment(s)
BMW.
Modificari: -Noi jante -Scos emblema |
2 Attachment(s)
Quote:
In fine am vazut ca vineva a postat un audi am incercat si eu ceva.. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
|
- Copyright 2026 4Tuning