![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
1 Attachment(s)
Logan RS. Simplu. Se cunoaste baza,asa ca...
|
Quote:
1 niciodata nu folosii aceasi janta si pe fata si pe spate,pt ca cea de pe spate e plata... 2 cand pui o janta noua uita-te si tu cum o pui, foloseste-te de conturul originalului, roata ta e stramba rau.Un mic advice: daca vrei o calitate buna, copie de pe donor roata cu tot cu cauciuc,ai mai multe sanse de reusita. Succes in continuare! |
2 Attachment(s)
vw scirocco de la vtl
|
da..super sirocco !
|
2 Attachment(s)
Nu am mai postat de mult..am gasit si eu un ford mustang de prin 70 si am zis sa il public...masina este full brush
|
tia iesit cat de cat ,dar backgroundu e urat de tot pe bune ,ai grija la selectii ,si vezi ca linia de deaspra stopurile se strange prea mult pe partea dreapta
|
ma poti ajuta te rog cu donor de la jante?
|
3 Attachment(s)
Un X5 si un Corvette...nu am pus baza prea mult pe brush pt ca am vrut sa aduc in vedere doar kiturile. Pareri? Kiturile sunt freehand.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
audiu' tigrutzu ..masina mea de la VTL...nu's prea incantat..dar merge :rolleyes2
|
6 Attachment(s)
vin si eu cu un cadou..5 seturi de poze cu jante,si 1 cu eleroane..sper ca vor fi de folos:D:oops:
|
1 Attachment(s)
Alta lucrare. O parere? Vad ca aici nu prea mai e activa treaba.
-> S Klasse |
Foarte interesante lucrari Maris ...Imi place BMW-ul foarte mult ...e foarte "Bad"..
|
Quote:
|
interesant audiul cip, imi place, dar parca e un pic cam agresiv...mie unu imi place lucrarea si e lucrata curat si corect
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
|
- Copyright 2026 4Tuning