Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Fear 06-10-12 21:44

Re: Comentarii lucrari!

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ChrisX (Post 5199876)
sunt foarte dur cu tine , iti spun sincer ! imi place ! nota 10 ! cumva ala e un motor de R8 sau lambo ?

asta iti va raspunde la intrebare :D

Manson 06-10-12 23:40

Quote:

Originally Posted by Fear (Post 5199816)
Porsche Boxster S...
Fiti duri! :))

genial spatele ala....felicitari

ChrisX 07-10-12 01:44

2 Attachment(s)
dupa mine e cea mai buna lucrare a mea. am un - totus , cred ca background-ul ales nu e chiar ok... dar nu stiu cum sa caut background pentru asa ceva, daca ma poate ajuta cineva cu niste wallpapere .. raman dator.. totusi .. astept o parere :D accept si criticile !

AGamerPedobear 07-10-12 12:56

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ChrisX (Post 5200210)
dupa mine e cea mai buna lucrare a mea. am un - totus , cred ca background-ul ales nu e chiar ok... dar nu stiu cum sa caut background pentru asa ceva, daca ma poate ajuta cineva cu niste wallpapere .. raman dator.. totusi .. astept o parere :D accept si criticile !

uite.

ChrisX 07-10-12 15:47

2 Attachment(s)
Da, sunt cateva greseli la labo.. am incercat inca ceva...la asta reflexia nu a iesit prea bine, pentru ca e prima pe care o fac.

Manson 07-10-12 17:33

Quote:

Originally Posted by ChrisX (Post 5200737)
Da, sunt cateva greseli la labo.. am incercat inca ceva...la asta reflexia nu a iesit prea bine, pentru ca e prima pe care o fac.

pune si mie te rog donnoru la jante

dany2good4u 07-10-12 18:25

Quote:

Originally Posted by ChrisX (Post 5200737)

botul e stramb(bara si grila) aerisirea aia laterala apare aiurea...lafel si cele de pe capota,care sunt si cam strambe,linia aia dintre usi e blurata...lucreaza mai atent

ChrisX 07-10-12 18:56

Jantele pt Manson Click

ms dany2good4u pt atentionari

cipskate69 07-10-12 21:58

deci..domnule chrisics. era odata ca niciodata o regula bine stiuta. nu ai voie sa postezi mai mult de 1 masina pe zi.daca ma uit la tine sunt cam 2 pe ultima pagina din aceiasi zi.. pe langa asta..faci niste masini de mai bine nu le faci. ireale.prost facute.neatent lucrate. daca tu chiar vrei sa faci VT ( ca pana acu nu prea pot zice ca faci) ,acorda mai multa vreme unei singure masini si lucrarii in sine...altfel,nu prea imi mai vine sa comentez la ce faci tu acolo in paintu' tau. sanatate !
PS: pana cand sa tot atat?!?!?!?!

AGamerPedobear 10-10-12 16:45

2 Attachment(s)
Un mic brush,are cateva greseli care nu le-am putut rezolva,asa ca,ce greseli am? si pareri?

AGamerPedobear 10-10-12 16:50

Quote:

Originally Posted by s0r1n (Post 5192643)
Sper sa nu fi tot cel care cred eu ...:evil:

despre cine vorbesti? :confused:
scz pt dublu-post

dany2good4u 10-10-12 18:31

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by AGamerPedobear (Post 5204500)
Un mic brush,are cateva greseli care nu le-am putut rezolva,asa ca,ce greseli am? si pareri?

imbinarile nu sunt facute corect,curburile la aripipi nu sunt ok,masina nu e lasata din suspensii ci din bari,ceea ce nu e ok s apare urat,plus ca sunt prea jos,nu au umbre si lasa impresia ca masina pur si simplu sta pe bari nu pe roti.lasa brush-ul si bazeazate pe copy-paste...aranjeaza totul ok si potriveste la culoare...

AGamerPedobear 10-10-12 19:04

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dany2good4u (Post 5204595)
imbinarile nu sunt facute corect,curburile la aripipi nu sunt ok,masina nu e lasata din suspensii ci din bari,ceea ce nu e ok s apare urat,plus ca sunt prea jos,nu au umbre si lasa impresia ca masina pur si simplu sta pe bari nu pe roti.lasa brush-ul si bazeazate pe copy-paste...aranjeaza totul ok si potriveste la culoare...

SI ACUM? SI INCA CEVA IN PLUS:FUCK GREENPEACE!

dany2good4u 11-10-12 00:22

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by AGamerPedobear (Post 5204646)
SI ACUM? SI INCA CEVA IN PLUS:FUCK GREENPEACE!

nu...cam asa...e ceva facut rapid si sub influenta berii...dar ceva de genu,sa nu se cunoasca imbinarile pragului si la bara spate,si masina coborata din suspensii...si umbre sub ea calumea nu doar putin sub bara fata...bara fata si la mine e facuta de mai bine ramanea normala,dar e un fel de a spune...

AGamerPedobear 11-10-12 20:42

2 Attachment(s)
UN ALFA IN FATA

All times are GMT +2. The time now is 06:15.

- Copyright 2026 4Tuning