Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

patriotu90 31-12-06 12:37

Re: Comentarii lucrari!

mey L33L00 ... cum ajungi tu de la o rez de 1024x768 la o rez de 1600x1200 ... pt ca ai marit masina se vad rezultatele (pe la muchii se vede calitatea proasta) ... pragu mi se pare ca are alta culoare ... selectii colturoase pe la aripa spate ... selectii strambe prin juru eleronului ... reflexia dp parbriz e ciudata ...

L33L00 31-12-06 12:48

am redimensionat-o gata

Reme 31-12-06 13:19

@N1ghtG3o - Rx-8 - jante strambe, ploape ireale
@stiker_vali - q7 - Carbon prea mare, tuning simplut
@Gabi - polo - simplu si frumos
@frost - z350 - ca de obicei mie imi scoti ochii din orbite cu designul tau! super msito, ala e fum acolo pe la tobe?
@l33loo - frumos rau, nu am ce zice, poate la eleron dar nu cred ca vad eu bine acum
@vlad_4tuning - scion - super marfa, mie unu imi place :) :) :)

Ace Axel 31-12-06 13:34

@leeloo - spoiler descentrat

LA MULTI ANI TUTUROR :D

Manson 31-12-06 14:33

la multi ani....si bafta pt cei kre au sesiuni:))) de pe 7:))

N1ghtG3o 31-12-06 15:52

reme selecteaza'mi si mie unde ai vazut jantele strambe ms ;)

Reme 31-12-06 16:17

Quote:

Originally Posted by N1ghtG3o (Post 679796)
si de la mine un rx-8, comment:???: :???:

mie unu asa mi se par

Barum 31-12-06 18:57

2 Attachment(s)
km simpla ....da n-am avut ce face :( comment care cum putetzi

yamahaua 31-12-06 19:47

2 Attachment(s)
nu mi permit sa comentez ca s mai nou ca oricare de aici ...comentati voi mai bine 8)

*-_Speed_-* 31-12-06 22:13

2 Attachment(s)
O Honda asa de sfarsit de an;) ...... si La Multi Anii , fie ca anul 2007 sa fie mai bun pt noi toti;)

Leul 31-12-06 22:33

Yamahaua : ai multe greseli la spoiler si praguri si incearca ceva mai usor adik niste jante , o alta culoare nu te baga direct la modificari masive , masina arata misto in mare ... fii mai atent la calitate nu cantiate ...
Speed : jantele mi se par putin blurry si plasa nu e reala ... imi place culoarea ....

*-_Speed_-* 31-12-06 23:55

Quote:

Originally Posted by *-_Speed_-* (Post 681107)
O Honda asa de sfarsit de an;) ...... si La Multi Anii , fie ca anul 2007 sa fie mai bun pt noi toti;)

Si am uitat sas spun ca spoileru fatza este propria mea creatie:-P

Raresh 01-01-07 21:23

Nu am mai postat de mult aici dar navigand prin forum am observat la pagina 306 o masina tunata de best geoo . Problema e ca pragul de la rx-8 lui este identic cu unul de pe-o masinatunata de mine .As dori sa-i vad si eu donatoru' daca nu se supara .

george GMN 01-01-07 21:55

2 Attachment(s)
brush...
CONCEPT CAR

frost_dani 01-01-07 21:56

raresh cred ca e de pe honda aia de pe digimods...cea rosie din tunel;)

best_geoo 01-01-07 22:09

@Frost dani: Ai dreptate, Honda d p digimods a fost sursa pt prag
@Raresh: Dak stiai k si tu ai folosit tot Honda d p Digimods pt C/P, nu trebuia sa presupui k esti singurul care face asta.
P.S. : nu am gasit poza cu masina ta de care vb. Dak ai putea sa mi-o arati k sunt curios d ceva...;)

patriotu90 01-01-07 22:15

Quote:

Originally Posted by george GMN (Post 681619)
brush...
CONCEPT CAR

ca de obicei :D ... incredibil design ... incredibil brush ... cam mult blur in anumite locuri ...

Nubyan 01-01-07 22:31

2 Attachment(s)
Niste pareri pentru lucrare . :D

Ace Axel 01-01-07 22:43

parerea mea ... e incredibil.... de najpa... comentarii pe scurt: spoiler de alta culoare si descentrat, capota descentrata, geamuri urate

Manson 01-01-07 23:02

gmn knd pune kte o lucrare park iti vine sa te lasi :D

Trickz 01-01-07 23:04

nubyan....vrei sa ma simt jignit ca merg in fiecare zi cu un clio??:(( asta pe langa greselili spuse de ace axel si bluryness....si chestiile care nu se potrivesc..gen fatza de bmw....jante de la nismo....

Leul 02-01-07 08:53

2 Attachment(s)
Opel Vectra II ! :D :rolleyes2

Ace Axel 02-01-07 11:18

@leul - blurr general unde ai lucrat, plasa prea mare, sticker-ul ala mai bine nu il puneai, jante d p imagine d afara puse p imagine de studio

mariusika 02-01-07 11:45

6 Attachment(s)
cateva lucrari

patriotu90 02-01-07 16:20

prima ... punctele alea dp toata masina ce vor sa fie??? ... carbon ireal ... vynil ireal ... jantele cu prea multe reflexii ... nu ai plasa in masca si spiler ... ai acoperit geamy din spate dar cel dp partea cealalta nu ...
a doua ... jantele au contrastu prea mic ... carbon ireal ... aerisirea laterala ireala ... ai acoperit geamu din spate da aerisirea dp el e ireala ... geamu dp partea celalta nu l-ai acoperit ...
a treia ... carbon ireal ...spoiler descentrat ... spoileru spate de proasta calitate ... unde ai scos usa spate se vad urme (reflexia nu e continua) ... se vad diferente de culoare intre partile de caroserie adaugate si caroseria initiala ...

big_ballz 02-01-07 21:21

2 Attachment(s)
golful de dinainte...putin modificat...

Barum 02-01-07 22:27

big_ballz

Pleoape ireale
Plasa din bara fata nu are umbre + selectzi strambe
Sigla de Viper? :rolleyes2
In fata si in spate ai pus aceeasi janta
Si vinilu` asta care l-ai pus in spate la stop iasa din cadru` masini :!: :!:

Be more carefull ;)

ra2 02-01-07 22:40

Quote:

Originally Posted by big_ballz (Post 682534)
golful de dinainte...putin modificat...

Quote:

Originally Posted by Barum (Post 682612)
big_ballz

Pleoape ireale
Plasa din bara fata nu are umbre + selectzi strambe
Sigla de Viper? :rolleyes2
In fata si in spate ai pus aceeasi janta
Si vinilu` asta care l-ai pus in spate la stop iasa din cadru` masini :!: :!:

Be more carefull ;)

+ jante nepotrivite

big_ballz 02-01-07 22:50

cum adica plasa nu are umbre???mi-a mai zs cnv...dar nu am intzeles...plzzz...tell me:D

Ace Axel 03-01-07 00:13

pai de obicei plasa e bagata un pic inauntru ... si tre sa aibe un pic de umbra in partea de unde bate lumina si este acoperita... ai inteles?

big_ballz 03-01-07 14:22

4 Attachment(s)
Astept comentarii la grew...am stat toata noaptea sa le fac...

Ace Axel 03-01-07 14:47

c plasa dragutza de gard ai folosit :lol: ... sry ... nu m-am putut abtine ...
la fata ai vopsit pana peste masina, pleoapele sunt un pic blurry, geamuri prea intunecate; la spate ... la fel .. geamurile

Gabi 03-01-07 14:52

Haideti sa schimbam putin topicul asta! Haideti sa nu mai facem comentarii de genu' "plasa naspa, umbre deloc, etc.", ci sa-i indrumam pe cei care cer o parere catre perfectionare, sa dam un sfat practic. Daca X greseste cu ceva, haideti sa-l ajutam sa-si indrepte greseala, nu sa facem caterinca. Noi am luat totul in gluma si... la stadiul de gluma am ramas, pe cand altii lucreaza, isi dau sfaturi, isi indreapta greselile si... se ridica, din punct de vedere calitativ.

Ganditi-va ca... greseli MARI am facut cu totii la inceput!

So... incepand de azi, comentariile aiurea vor fi sterse, iar la 3 comentarii aiurea, userul in cauza va primi o infractiune (si stiti cu totii ca la 3 infractiuni in decurs de 10 zile se primeste ban o saptamana).

Reme 03-01-07 17:37

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 683212)
Haideti sa schimbam putin topicul asta! Haideti sa nu mai facem comentarii de genu' "plasa naspa, umbre deloc, etc.", ci sa-i indrumam pe cei care cer o parere catre perfectionare, sa dam un sfat practic. Daca X greseste cu ceva, haideti sa-l ajutam sa-si indrepte greseala, nu sa facem caterinca. Noi am luat totul in gluma si... la stadiul de gluma am ramas, pe cand altii lucreaza, isi dau sfaturi, isi indreapta greselile si... se ridica, din punct de vedere calitativ.

So... incepand de azi, comentariile aiurea vor fi sterse, iar la 3 comentarii aiurea, userul in cauza va primi o infractiune (si stiti cu totii ca la 3 infractiuni in decurs de 10 zile se primeste ban o saptamana).

soory de offtopic! gabi cum ar arata un comentariu d-ala bun? vreau sa vad si eu ca sa n ugresesc da-ne tu exemplu ;)...pls...fara suparare ;)

big_ballz 03-01-07 18:17

2 Attachment(s)
stiw ca la plafon am depasit caroseria cu vopseaua...dar asa se intampla mai merew cu photoimpact...altfel se vad pixelii...restul astept de la voi:D

Manson 03-01-07 18:33

big ballz--->sunt unele lucruri care imi plac si altele nu. Jantele le-ai pus bine felicitari, la plasa ai folosit cat de cat si umbre ceea ce e bine dar..pleoapele sunt putin ireale....incearca la contactul cu faru la pleoape sa pui o dunga subtire neagra...si rozu ala de pe bara fatza e km aiurea dak ai putea sa il aduci la un maro mai deschis ar fi bine....si aia cu ac tuning...nu mi se pare potrivita ar fi mai misto fara...km atat ...bafta in continuare

Ace Axel 03-01-07 22:13

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 683212)

prin faptul k le arati cu c au gresit nu ii indrumi ? mie unu mi se par spuse in gluma comentariile ...

vlad_VSV 03-01-07 22:34

pai le areti ce au gresit....si le spui ce sa faca sa nu mai greseasaca...ca dejaba le spui ai gresit..asta,asta si asta.....la urmatoarea masina gresesc iara...ca tot nu stiu cum sa faca corect;)

Gabi 04-01-07 10:55

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 683493)
big ballz--->sunt unele lucruri care imi plac si altele nu. Jantele le-ai pus bine felicitari, la plasa ai folosit cat de cat si umbre ceea ce e bine dar..pleoapele sunt putin ireale....incearca la contactul cu faru la pleoape sa pui o dunga subtire neagra...si rozu ala de pe bara fatza e km aiurea dak ai putea sa il aduci la un maro mai deschis ar fi bine....si aia cu ac tuning...nu mi se pare potrivita ar fi mai misto fara...km atat ...bafta in continuare

Un comentariu cat se poate de bun (parerea mea) ! I-a spus omului ce-a gresit si cum sa indrepte greselile facute.

Under VT 04-01-07 13:38

2 Attachment(s)
un ursulet cam simplu facut...greselile va rog sa mi le spuneti sa le pot corecta...inca is incepator si nu le am asa de bine cu vt-ul

All times are GMT +2. The time now is 15:56.

- Copyright 2026 4Tuning