Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

Aadryan 22-03-07 07:59

Re: Diverse discutii

Mare dreptate ai Bogdan in privinta cumpararii pe aici................am postat si eu un anunt de vanzare a unui auto mai demult si nici macar nu au comentat ceva despre ea dar sa mai si cumpere.:D

Aadryan 22-03-07 08:02

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 811387)
i`m baaack!!:D:D:D...adriane...am inteles k ati ramas fara masa de ping-pong pe la fac...:)...kt despre mashina pusa de tng...coaja e dragutza.....

Uite alt spion:D Da mah, momentan nu mai avem masa de Tenis ca a rupt o gagica fileul daca nu ma insel. Din cate am vazut eu ieri masa era intacta cand au incercat aia sa o instaleze. Vedem saptamana viitoare ce mai este;)

Skma 22-03-07 08:42

Quote:

kama, lasa man fiecare sa isi vanda marfa... nu e prost cel care cere, ci ala care da...
omu' a zis, a pus anuntul si gata. pacat sa fie date gresit in el... dar daca el asa stie, si nu il poti contrazice exact... atunci e cam nevinovat... in fine, poate orice posta anunturi aici.... dar ma indoiesc ca o va lua cineva de pe aici.
Si valabil si pentru don-u si pentru tng-u ! Bai fratilor voi nu a-ti inteles un lucru ! Bine poate o fii asa dar in primu rand nu inteleg de ce masina nu este la bazar si de ce mi-o tot ridica atata in slavi ! Prea multa reclama pentru ce ! Ati inteles ? La asta se referea postu meu ! Mult zgomot pentru nik tng-ule zici ca e masina ta ! No offence !:x

bogdan_wrc 22-03-07 09:25

da, skama, aici ai dreptate..
dar el pierde ca paginile de aici trec repede...

klaw 22-03-07 11:38

fratilor vreu si io niste pleoape de solenza ! unde gasesc si io ? va salut !

bogdan_wrc 22-03-07 13:17

buey paltoane..ce facusi mah...ti-ai dat singur id mah?

https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/29633-id-uri-haioase-idioate-etc/page-4.html

pe topicul de id funny si idioate??

PH86MIN 22-03-07 15:07

https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/34904-dacia-logan-pro-tuning-exclusive-baia.html priviti aici,bomba pe roti ce sa mai,uite k se poate face ceva si din "dulapul nostru romanesc" asa cum ii zic unii,masina are un kitt superb,si cica tre sa ii monteze si un motor de clio rs (park e ala de 200 cp) dar nu se stie dak o sa aibe timp pana la 4 tuning day,cred k o sa dea fum si la bmw-uri :D

shantzu 22-03-07 17:29

mie imi place cam cum arata chiar daca e logan ... fum la bmw-uri nu cred ca o sa dea cu motoru ala si loganu ! 2.5 12v(171cp) dupa urs cred ca il da gramada :mrgreen:

kraven_4_all 22-03-07 17:54

bon`uleee......pls...da`mi si mie pozele alea...dupa tel:D

DONU' 22-03-07 18:03

PLM, mi-e sila sa deschid laptopu acum. Mai pe seara. Adica la noapte... ;)

PH86MIN 22-03-07 18:08

shantzule,sa nu uitam k loganul e ushor fata d bmw,deci are un avantaj,si dak omul ala o sa si monteze motorul ala eu cred k nu o sa il lase stock deci eu cred k se dea la tranta cu bmw si sa vad atunci fata celui care conduce bmw:twisted:

kraven_4_all 22-03-07 18:09

bine men....la noapte...nu conteaza...dar sa mi le dai si mie plsss:D

shantzu 22-03-07 18:12

Quote:

Originally Posted by PH86MIN (Post 812239)
shantzule,sa nu uitam k loganul e ushor fata d bmw,deci are un avantaj,si dak omul ala o sa si monteze motorul ala eu cred k nu o sa il lase stock deci eu cred k se dea la tranta cu bmw si sa vad atunci fata celui care conduce bmw:twisted:

pai cate kile are ma loganu ? eu vb sa lase motorul stock...

Skma 22-03-07 18:44

Se pare ca dragii nostrii moderatori si-au facut din nou treaba si au sters ceea ce nu le-a PLACUT ! RUSINE !;) Forumu p/zd// cu l/bertatea p/z/d//!:lol:

shantzu 22-03-07 18:49

Quote:

Originally Posted by Skma (Post 812289)
Se pare ca dragii nostrii moderatori si-au facut din nou treaba si au sters ceea ce nu le-a PLACUT ! RUSINE !;) Forumu p/zd// cu l/bertatea p/z/d//!:lol:

daca nu iti convine , nu mai intra ;)

Skma 22-03-07 18:49

Deci chiar mi-au fost sterse toate posturile de pe ziua de azi !

VA SALUT PE TOTI SI DE DATA ASTA CHIAR NU O SA MAI INTRU ! ;)

BUCURATI-VA CA A-TI SCAPAT DE MINE !

MACAR ULTIMU POST AS DORI SA NU FIE STERS ! O SA CER SA FIU BANAT !
;)

E alegerea ta !!! nu cred ca ti-au fost sterse toate posturile.... - shantzu

Pitu 22-03-07 19:26

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 812302)
daca nu iti convine , nu mai intra ;)

Nu se pune problema asa ,ca daca nu iti convine nu mai intra .asta rezulta ca faceti dupa cum aveti voi chefu , aveti si voi putin respect fata de membrii mai vechi

shantzu 22-03-07 20:20

am sters cearta care incepuse de la anuntul lui TNG-u dintre donu si skama ;)
donu dc nu a comentat nimic ? daca era chiar asha cum ziceti voi ca ma sters degeaba posturile cred ca comenta si el ;)
si nu mai incepeti iarasi cu afirmatii de genu : shantzule ti-ai luat impresii de cand esti moderator....

DONU' 22-03-07 21:45

Discutia chiar nu-si avea rostul.
Intr-adevar postul lui TNG a fost poate prost pus in locul respectiv. Am avut o discutie cu Skama si atat. Asta nu inseamna ca ne uram si ne vrem moarte unul celuilalt.
Skama, nu trebuie sa nu mai postezi acum din cauza acestei discutii.
Au fost discutii mult mai aprinse pe acest forum din alte considerente si n-ai renuntat sa mai postezi. N-are rost sa te superi.
De cate ori nu au iesit discutii si ne-am injurat pe forumul asta o gramada de useri, au fost reprosuri si jigniri... o gramada, iar cand ne-am intalnit ne-am salutat si am discutat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Am impresia ca pe forumul asta fiecare posteaza in functie de starea lui de spirit din momentul respectiv. Sunt zile cand intram, discutam fara sa ne batem joc in primul rand de noi, si zile cand suntem nervosi pe cu totul alte lucruri si ne razbunam prin cuvinte adresate aiurea aici.
Si inca o chestie. Asa cum postul facut de TNG cu acea masina v-a disparea pentru ca in fiecare zi se scriu pagini intregi peste acel anunt, asa si discutia noastra va fi uitata, deci... important este pe acel moment sa vada omul ce i se raspunde ca apoi vin alte subiecte peste el. De multe ori forumul are functie de chat la noi. Nu mi se pare un lucru normal.
Atat am avut de spus. Imi pare rau ca s-a ajuns aici, sper sa inteleaga si Skama si sa intre inapoi pe forum.

tre 22-03-07 21:54

iar ati inceput ma?

tng 22-03-07 22:04

Aualeuuu... n -am avut timp sa intru azi.Vorbe`n vant !!!

In primul rand Pozele si anuntu e incadrat f bine aici.Nu am vrut sa se faca tam tam .. asa ca nu l-am pus la bazar, am vrut sa fie mai discrect... dar m-am gasit si eu cu cine sa vorbesc despre discretie ! Skama ...
Nu am facut treaba asta ... ptr ca sa primesc o plimbare asa cum ai zis tu Skama !

Cat de mult te-a schimbat skama,ce te-au sucit banii ... ai uitat cand vindeai cartofi la ... :evil:
Te-ai ajuns acuma... ai Vectra, ce plt ... ai uitat de unde ai plecat.

Sincer ... m-am saturat de jignirile si reprosurile tale.Chiar ma bucur ca parasesti zona asta.Chiar te rog ....

tre 22-03-07 22:18

ma aia din avatar de la tine nu-i oglinda mea?

T@zMania 22-03-07 22:23

Quote:

Originally Posted by tre (Post 812837)
ma aia din avatar de la tine nu-i oglinda mea?

ai stat tu si te-ai gandit mai bine....;)

tng 22-03-07 22:27

da .. este oglinda ta.o port de ceva vreme ptr ca imi place cum a iesit.
te deranjaza? o dau jos?

T@zMania 22-03-07 22:35

Quote:

Originally Posted by tng (Post 812854)
da .. este oglinda ta.o port de ceva vreme ptr ca imi place cum a iesit.
te deranjaza? o dau jos?

esti pe ciclu de esti asa nervoasa fha?;)

tng 22-03-07 22:48

eram ... scuze. :oops:

ce mai faci tazule? bine sanatos?

tre 22-03-07 23:42

ti-a raspuns taz. :D

tng 23-03-07 00:03

unde ? :???:

tre 23-03-07 01:05

mai sus. :D

eko_X_cite_069 23-03-07 01:33

am gasit ceva mijto.....si m-am gandit sa pun si pe aci....
http://www.cstrik3.ro <-- dai 6 sms moka pe zi...sau dak ai ip rutabil il schimbi si mai dai 6 si tot asa.......bft.. ;) e super simplu

bogdan_wrc 23-03-07 07:39

tre..frate are avatarul ala de ceva timp..tu acum te-ai trezit? sau ai agsit-o julita in parcare si vrei sa o pui pe asta la masina....

am ras...pe bune... :))

vecine..hai diseara la noi jos la o bila...ceva...hai ca poti veni in pijama!!
https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/32462-bila-diverse-week-end/page-28.html
sau vrei sa te sun sa te invit special?
si dupa aia mergem un pic sa vorbesc ceva cu tine.... intre 4 faruri...

Skma 23-03-07 08:24

Quote:

Aualeuuu... n -am avut timp sa intru azi.Vorbe`n vant !!!

In primul rand Pozele si anuntu e incadrat f bine aici.Nu am vrut sa se faca tam tam .. asa ca nu l-am pus la bazar, am vrut sa fie mai discrect... dar m-am gasit si eu cu cine sa vorbesc despre discretie ! Skama ...
Nu am facut treaba asta ... ptr ca sa primesc o plimbare asa cum ai zis tu Skama !

Cat de mult te-a schimbat skama,ce te-au sucit banii ... ai uitat cand vindeai cartofi la ...
Te-ai ajuns acuma... ai Vectra, ce plt ... ai uitat de unde ai plecat.

Sincer ... m-am saturat de jignirile si reprosurile tale.Chiar ma bucur ca parasesti zona asta.Chiar te rog ....

Deci cu postu asta si promit ca e ultimu iti promit ca vom avea o discutie face to face foarte aprinsa ! Cine a zis ca m-am ajuns mah ! Da mah am vandut cartofi la Selgros care e problema nu stateam acasa pe banii lu mamica si a lu taticu ! E vreo problema in asta nu cred si daca mai ai iesiri dinastea te astept fata in fata bai macho man ! Nu cred ca ti-am vb in halu asta pana acuma !

Merci ! Un adevarat moderator !;)

kraven_4_all 23-03-07 08:40

k de obicei faceti din tzantzar armasar....frate n`am nimic cu nimeni...tng ...poate nu era bine sa zici pe forum ce ai zis...si skma ...fara suparare...intr`un fel are si tng`u dreptate....te-ai schimbat de knd cu permisu` si mai ales cu mashina...te iei prea mult de oameni k vezi doamne esti tu mai presus...apreciaza ce ai tu men si nu te uita doar la aparente!!!...dak tu ai permis si mashina asta nu inseamna k esti shefu nostru...mai lasa si u de la tine drq k nu se intampla nik....pe bune...

nu inteleg dc mereu tre` sa se ajunga la astfel de disctii in contradictoriu(putin spus) pe forum dar face2face...nu prea se discuta aceste probleme...

bogdan_wrc 23-03-07 08:46

da si mie niste Ariel color va rog...ca vad ca folositi prea mult la rufe...

bogdan_wrc 23-03-07 08:54

frate,.....deci va rog eu...eu sunt pe sub masa de ras....deci pe bune..tre sa bva arat asta...
https://forum.4tuning.ro/61-provocari/35982-clio-1-6-16v-vs.html
https://forum.4tuning.ro/61-provocari/36368-renault-5-bucuresti.html

omu' are logan 1.4 stock... da? si inca nu am gasit toate posturile lui....
deci ma jur....suppper tare....asta, ala cu dacia cu motor de m3 si ULY, ma fac sa revin pe 4t dupa certuri :)))

PH86MIN 23-03-07 09:44

=))........ala e dus cu capul rauuuuuuu,cred k a trecut si el d la LADA 1500 din 80 la Logan si i se pare fantastic,e la fel d penal k ala cu M3 =))......poate gaseste vreunul mai jmecherash sa ii ia cheile d la masina dak e asa de fraier pe cat pare :))

kraven_4_all 23-03-07 09:46

deci ...stai asha bogdane...k logan de 1.4 vrea sa`si ia si tata...sa vezi ce ma dau yo cu vr6`le=))

PH86MIN 23-03-07 09:51

pai si pe mn ma excluzi Kraven???ma bag si euuuuuuuu:)))))

bogdan_wrc 23-03-07 10:01

kraven..las amasina parintilor in pace...

plus de alta..esti constient ca R5 alea ii dau lui don bon tiruri, da? >200 de cai si 850 de kg.... da?

Aadryan 23-03-07 10:14

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 813340)
deci ...stai asha bogdane...k logan de 1.4 vrea sa`si ia si tata...sa vezi ce ma dau yo cu vr6`le=))

Tu ia-ti permis intai mah si dupa aia sa de dai:D

All times are GMT +2. The time now is 09:46.

- Copyright 2026 4Tuning