![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete - BR 98 NIG
Quote:
|
Multumirii pentru raspuns.! Ma intrebam si eu pentru ce e tabla ala..
|
2 Attachment(s)
Poze si dimensiuni.Am reusit sa ajung:D
|
De unde ai suport de numar pe spate,Bogdan?
|
L-a facut ! :)
|
E frumos.
|
E frumoos, si masina e frumoasa, si Bogdan e frumos....
Comentariul tau amice Iti spun fara ocol A umplut un loc pe forum Ce putea sa stea si gol... |
Munca adevarata a facut Bogdan Nastase la D1300, acum sta afara ca e ursulache in garaj,poze este dela un prieten,posibil sa modifice ceva la motor.
https://i.imgur.com/3MrKTbQ.jpg |
1 Attachment(s)
Paparazzi:lol: Sper sa nu se supere proprietaru...:-)
|
Cea mai frumoasa copye Gordini.
Felicitari PS: acum serios capota de BMW :???: |
Quote:
|
Roti de Bmw vad ca deja are... o sa dea bine cu aripile alea :D
|
Bogdaneee, hai repede ca imediat iti pun colegi si ceva 2.5 24v sau un v8 4.4 sub capota :))) :lol:
|
Wow, dar ce de paparazzi..:-)
Dacioara sta de vreo 2 saptamani la bordura, adica de cand am scos ursul de la hibernat in probe ca sa vad cum se comporta cu noile modificari aduse la motor peste iarna:rolleyes2 Ar fi intrat ea mai repede la garaj, dar am tot intampinat probleme de reglaje la urs si a trebuit sa mai mesteresc la el in garaj..si cu vremea asta de 2 lei..:rolleyes2..dar in acest week-end intra la garaj pentru a incepe o noua etapa de demontari8) Pai, are elemente(mai nasoale) imprumutate de la urs ca doar nu o lasam in strada cu piesele bune pe ea;) Suportul de numar spate mi l-am facut singur, luand cotele celui original de pe net si aducandu-i cateva modificari de dimensiuni pentru a se potrivi pe modelul nostru de numere "patrate". Multumesc Dani BTL pentru poze:-) |
10 Attachment(s)
Precum spuneam..:rolleyes2;)
|
iti dau eu un bon de remat pe ea daca vrei ca sa nu te mai chinui sa muncesti atat la ea
|
Quote:
Pacat:lol: Baga mare Bogdan! |
am glumit frate am vazut ca omu are de gand sa vina cu ceva frumos fata de alti cioflingari care vin cu dacii dalea cu nike pe luneta si cu guta pe capota
bv bogdane bafta cu baba si ursu este fortza ala adevarata piesa rara |
Quote:
Dati voi masinile cu adevarat valoroase la Remat ca o sa vedeti ce o sa plangeti dupa ele, cu toate rahaturile astea de masini ce se fac in ziua de azi...de stai cu ele toata ziua in service si dai bani cu sacosa sa le repari..:idea: |
Quote:
|
Cum mai e cu ursulache?
|
Quote:
|
Astept sa vad ce iese si cu NIG.
|
Frumos proiect...
Asteptam poze !! :-) |
Salut, Bogdan! Felicitari pt realizare! Am fost colegi, la AR, la BV, Rares de la Tulcea sunt. Nu am stiut pana acum un an si jumatate ca te ocupi cu asa ceva, am aflat de la Roman Catalin vorbind cu el nostalgic despre Dacii modificate ca el a folosit una cand participa la concursuri. Eu am luat o Nova '97 prin 2005 cu gandul la masina lui Turbatu si la ce mai vedeam ca urca pe Poiana, la raliu, dar nu am reusit sa o imbunatatesc nici cat sa fie ca noua. Sunt plecat de ceva ani in strainatate si ai mei vor sa o duca la remat, iar eu incerc sa evit asta. Ii conving ca vin acasa si am nevoie de ea, sa nu o mai dea :) Prima Nova tare s-a nascut la tulcea, FLYul, asa ca e o blasfemie sa ii las pe ai mei sa o faca balot de fiare..
Ti-am urmarit masina pe imagini, dar numai acum intru pe topic ca nu prea am avut timp. Oricum, e un roman in 2 volume la 300 si de pagini cat are deja. Felicitari din nou! |
Quote:
Succes si tie cu viitorul proiect. De pe Dacioara se mai demonteaza cate una alta, incet asa, bugetul ma tine pe loc pentru a demara serios lucrarile la ea...incerc prima data sa strang piesele necesare:rolleyes2 |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Salut Bogdane.! Imi spui si mie putin ce ai modificat la sistemul de suspensie al masinii tale? Ma refer strict la arcuri/amortizoare.Nu pot trimite Pm.De aia iti scriu aici.! As fii recunoscator pentru raspunsurii.
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
Amortizoare fata - spate scurtate(atat din corp cat si din tija) si intarite..la nea Mitica din Brasov;) |
Cum mai evoluează proiectul?s-a mai realizat cv in privința mașinii? Tot respectul pt munca ta!
|
Salut Bogdan. Am si eu o intrebare la tine daca poti sa ma ajuti :) imi poti spune te rog unde pot gasi si eu Culoarea pe care o ai tu pe masina ? (imi cer scuze daca mai era scrisa undeva intrebarea si daca ma repet) Multumesc anticipat.
|
Quote:
Poate postez cateva poze deseara, daca nu ploua iar.. Silviu, culoarea am facut-o eu, amestecand o nuanta de albastru cu una de alb..este creatie proprie deci nu ai de unde lua aceasta culoare exact lafel...;) Am vazut PM-ul tau dar nu am avut timp sa-ti raspund. |
10 Attachment(s)
In seara asta am lucrat numai la Dacioara:D
|
Lasa-ma sa ghicesc porcul de guinea s-a ocupa de instalatia electrica =)))
|
Quote:
porcusorul ala isi cauta fratii de aluminiu :lol: spor la treaba |
Mersii frumos de raspuns am vopsit pana la urma masina am gasit o alta culoare sper sa iasa ceva dragut :D si am sa revin cu ceva poze.
|
Salut , tot respectu pentru masina ta , este uimitor cata atentie la detalii si grija ai de ea , spor in continuare :D
|
Quote:
|
Ai mai facut ceva la Regina?
|
Salut !
Acele jante late cu buza sunt pe 4x100 ? si daca da, te rog spune-mi si mie de unde le-ai luat si cat te-au costat ! Frumoasa masina, imi place cand vad un pasionat de "old school" chiar imi place ce vad, multa bafta cu masina si astept un raspuns ! |
Quote:
E desfacuta toata, dar pentru continuare am nevoie de timp si bani...cand ma apuc se vor inlantui toate si trebuie sa le fac ca sa nu tin garajul blocat. Razvan, da, jantele sunt 4x100, pe 14'', le-am luat din Bucuresti, 2000 lei cu tot cu cauciucuri. Multumesc si bafta si tie. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:30. |
- Copyright 2026 4Tuning