Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

brummy 01-11-10 09:46

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

o gamada... :)

GbO69 01-11-10 15:58

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:

Originally Posted by rangerxtr (Post 3774243)
mai 8 zile!!!! in data de 10, deci martea viitoare!!!

cine e interesat de 2 cauciucuri de iarna sava eskimo 2!!! ca nou pe 17'??? pret bun
si mai am capacele alea pe 15 de bmw.....

Capacele la ce pret?:D

rangerxtr 02-11-10 08:09

60lei

NorbyHPF 02-11-10 08:58

Quote:

Originally Posted by brummy (Post 3774653)
o gamada... :)

acuma o sa ai vedem pe aia care au masini in arad...nu numai numa gura ai de ei....8)8)8)

rangerxtr 02-11-10 08:59

scuzati de mesaj dar oricum scapati de mine in curand......deci trebuie sa ma suportati...mai un pic.... CINE ESTE INTERESAT SI ARE CAM MARIMEA MEA (+-) AM O GRAMADA DE "TOALE" SAU HAINE CUM PREFERATI LA SUPER PRETURI...VINIT PE LA MINE 0728099189,
AM DE LA HAINE ELEGANTE COSTUME-SMOKING-HAINE DE ZI CU ZI -SPORT-GECI-TRICORUI (FARA NUMAR)... DECI TRECETI PE LA MINE SI O SA MERITE....10-80 LEI PRET DE UNICEF MAI 7 ZILE!!!!
SI MAI AM : Home Cinema -Samsung 1000w 5+1(model cu DVD in picioare) 450e(NOU 1000E) SI UN LAPTOP HP Intelceleron m cpu, 1.73ghz,1015mb de RAM,32 bit 350euro(ca nou) 150gb,geanta samsonite cu gel
VB NEGOCIAM SI DIN NOU SORRY FOR THIS MES!!!

brummy 02-11-10 09:38

Quote:

Originally Posted by NorbyHPF (Post 3777660)
acuma o sa ai vedem pe aia care au masini in arad...nu numai numa gura ai de ei....8)8)8)

din pacate stiu unii care au masini foarte bune care un au interesul sa se deie :(

realmode 02-11-10 12:10

Quote:

Originally Posted by brummy (Post 3777789)
din pacate stiu unii care au masini foarte bune care un au interesul sa se deie :(

...e cam aiurea pista.

rangerxtr 02-11-10 13:28

o sa va arat eu masina tare in cam 1 an......big block!!!hemi....si stati linistiti ca nu o sa ma duc la relantiu.....si o sa ma asez pe capota!!!....live life....don't sleep because it may be too late...
sunt inca shocat ca am scos ceva fum din peugote...ala...1.6hdi

sergiuarad 02-11-10 16:14

Quote:

ai dreptate norby... oricum succes pe 7 noiembrie!!! oricum masina ta e de vis participi??

ar75gti 02-11-10 17:42

Quote:

bebe esti..(aproape) provocat!!...;)..sa nu pui botu'!..:))

NEo007 02-11-10 18:08

Da, nu cred.
Eu n-am zis niciodata nimic, n-am provocat pe nimeni si nici n-am chemat pe nimeni la | |, asa ca nu cred ca ma incadrez in categoria descrisa, cu "doar gura ii de ei". Cand am fost chemat de unii, altii m-am mai si dus, dar "liniutele nu ie viata mea" si daca imi rup masina, o sa o fac doar pt mine, nu pt altii, pt ca nu am nimic de demonstrat. :lol: Va astept cu drag pe Nurburgring sau pe Hungaroring unde am fost deja, si unde sunt senzatile care ma incanta pe mine.
Bafta baieti si o sa va aplaud de pe margine :)

Evoluti0n 02-11-10 20:52

esti un egoist sti nu ?:lol:

vectra a 02-11-10 21:01

Quote:

Originally Posted by rangerxtr (Post 3777664)
scuzati de mesaj dar oricum scapati de mine in curand......deci trebuie sa ma suportati...mai un pic.... CINE ESTE INTERESAT SI ARE CAM MARIMEA MEA (+-) AM O GRAMADA DE "TOALE" SAU HAINE CUM PREFERATI LA SUPER PRETURI...VINIT PE LA MINE 0728099189,
AM DE LA HAINE ELEGANTE COSTUME-SMOKING-HAINE DE ZI CU ZI -SPORT-GECI-TRICORUI (FARA NUMAR)... DECI TRECETI PE LA MINE SI O SA MERITE....10-80 LEI PRET DE UNICEF MAI 7 ZILE!!!!
SI MAI AM : Home Cinema -Samsung 1000w 5+1(model cu DVD in picioare) 450e(NOU 1000E) SI UN LAPTOP HP Intelceleron m cpu, 1.73ghz,1015mb de RAM,32 bit 350euro(ca nou) 150gb,geanta samsonite cu gel
VB NEGOCIAM SI DIN NOU SORRY FOR THIS MES!!!

ofer 200eur pe laptop.

brummy 02-11-10 21:03

Quote:

Originally Posted by realmode (Post 3778174)
...e cam aiurea pista.

aiurea.. aproape toate pistele de drag din zona sunt din beton.. exceptia fiind la noi, unde e asfalt.. asa ca pista e superba ;)

Alin Puma 02-11-10 22:29

Astept cu nerabdare ziua de dumineca

realmode 03-11-10 01:02

Quote:

Originally Posted by brummy (Post 3779808)
aiurea.. aproape toate pistele de drag din zona sunt din beton.. exceptia fiind la noi, unde e asfalt.. asa ca pista e superba ;)

Vroiai sa spui placi din beton nu? :P

sergiuarad 03-11-10 17:02

Quote:

Originally Posted by Alin Puma (Post 3780098)
Astept cu nerabdare ziua de dumineca

de abea ast si eu ziua de duminica...sper sa fie vremea buna din cate am inteles va fi cu intrare?? 15 lei sau...?

brummy 03-11-10 20:27

intrarea spectatori 15ron, participanti 100ron
@realmode: organizatorul a zis ca e asfalt si NU beton

squid 04-11-10 10:55

Oricum va fi distractie maxima.

Cine se implica in organizare din Arad?

realmode 04-11-10 11:28

Quote:

Originally Posted by squid (Post 3783934)
Oricum va fi distractie maxima.

Cine se implica in organizare din Arad?

Participi?

baderka 04-11-10 13:03

Salut ! Stiu ca acum toata lumea e prinsa cu evenimentul ce va avea loc duminica si nici postul asta nu e prea la locul lui dar... :bunch: ma inte sa cumpar niste jante pe 15'' pt. POLO meu. Am gasit cu 200 euro la cineva destul de faine (BORBET) dar am zis ca na inainte sa arunc cu banu poate aveti careva de vanzare mai ieftin ... (vb aia la pret de criza) :peace:

Feelings 04-11-10 14:44

SQUID,
ziii ca te dai.. PLS.. :-)

Feelings 04-11-10 14:45

Quote:

Originally Posted by baderka (Post 3784241)
Salut ! Stiu ca acum toata lumea e prinsa cu evenimentul ce va avea loc duminica si nici postul asta nu e prea la locul lui dar... :bunch: ma inte sa cumpar niste jante pe 15'' pt. POLO meu. Am gasit cu 200 euro la cineva destul de faine (BORBET) dar am zis ca na inainte sa arunc cu banu poate aveti careva de vanzare mai ieftin ... (vb aia la pret de criza) :peace:

Am eu niste ABT-uri, pe 16", cu prinderea 4x100.. pe la 350 de eur... (vb aia pret de criza):peace:

ar88rol 04-11-10 17:30

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Feelings (Post 3784441)
Am eu niste ABT-uri, pe 16", cu prinderea 4x100.. pe la 350 de eur... (vb aia pret de criza):peace:

la fel niste ATS`uri :))
tot pe 16" 9j et15 cu buza
tot la 350 de europeni

si niste suspensii reglabile daca te intereseaza daci :D

brummy 04-11-10 19:43

roly ai innebunit?? ce faci cu bunatatea aia de masina? vinzi jentile si suspensia?:rolleyes2

ar88rol 04-11-10 20:02

Quote:

Originally Posted by brummy (Post 3785267)
roly ai innebunit?? ce faci cu bunatatea aia de masina? vinzi jentile si suspensia?:rolleyes2

cam da...:P

ar75gti 04-11-10 20:04

Quote:

Originally Posted by Feelings (Post 3784435)
SQUID,
ziii ca te dai.. PLS.. :-)

clar ca se da!..:)..bafta squido!..;)

calinpetco 04-11-10 23:26

Quote:

Originally Posted by NEo007 (Post 3779150)
Da, nu cred.
Eu n-am zis niciodata nimic, n-am provocat pe nimeni si nici n-am chemat pe nimeni la | |, asa ca nu cred ca ma incadrez in categoria descrisa, cu "doar gura ii de ei". Cand am fost chemat de unii, altii m-am mai si dus, dar "liniutele nu ie viata mea" si daca imi rup masina, o sa o fac doar pt mine, nu pt altii, pt ca nu am nimic de demonstrat. :lol: Va astept cu drag pe Nurburgring sau pe Hungaroring unde am fost deja, si unde sunt senzatile care ma incanta pe mine.
Bafta baieti si o sa va aplaud de pe margine :)

nu te supara ca te intreb, fara rautate o spun... dar ai "operat" masina aia la nivel mare... pentru ce? ...nu vrei sa demonstrezi nimic, liniutele nu "ie viata ta", de pe loc nu-ti place, rolling nu se face... deci... nu inteleg de ce ai schingiui o masina astfel, daca o faci fara scop...

eu stiu ca notiunea de RACING e inteleasa pe dos la noi... e un trend, o moda, un look, imi pun suspensie sport chiar daca eu conduc mai incet ca o dacie si n-am nimic in comun cu sportul(ca deh, n-avem dumuri), jante racing, soafte racing... sa fie, evacuari racing etc... toate astea pentru ce? aici nu ma refer la tine personal deloc, masina ta chiar imi place foarte mult, o stiu doar din trafic si din cate am inteles de pe la altii investitiile in masina nu s-au facut deloc dupa ureche si se vede fara s-o studiezi indeaproape.

morghen 05-11-10 00:28

nu vorbesc in numele lui Bebe...sper sa nu zici ca m-am bagat in seama....dar...uite...notiunea de masina sport/grand tourer o stii?
masina sport nu este o masina de curse...este o masina cu performante deosebite...dar este pentru strada si drum normal. Mie imi place cum se misca masina pe curbele de pe muntii din austria/elvetia....cum accelereaza de la 100 la 200 pe autostrada in germania...cum se duce de-a latu' cand ies dintr-un sens giratoriu...etc.
N-am placere sa o conduc la turatii maxime toata ziua la liniute si nici sa o imping ore in sir pe circuite.....e doar...de plimbare...condus sportiv ca sa zic asa :)

la noi e perceputa gresit notiunea de masina sport si se confunda cu masina de curse. Multi incearca sa-si transforme masinile sport in masini de curse. Respect....fiecare cu pasaricile lui :) insa nu e cazul meu...si cred ca nici a lui Bebe.

ar75gti 05-11-10 01:03

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 3786000)
nu vorbesc in numele lui Bebe...sper sa nu zici ca m-am bagat in seama....dar...uite...notiunea de masina sport/grand tourer o stii?
masina sport nu este o masina de curse...este o masina cu performante deosebite...dar este pentru strada si drum normal. Mie imi place cum se misca masina pe curbele de pe muntii din austria/elvetia....cum accelereaza de la 100 la 200 pe autostrada in germania...cum se duce de-a latu' cand ies dintr-un sens giratoriu...etc.
N-am placere sa o conduc la turatii maxime toata ziua la liniute si nici sa o imping ore in sir pe circuite.....e doar...de plimbare...condus sportiv ca sa zic asa :)

la noi e perceputa gresit notiunea de masina sport si se confunda cu masina de curse. Multi incearca sa-si transforme masinile sport in masini de curse. Respect....fiecare cu pasaricile lui :) insa nu e cazul meu...si cred ca nici a lui Bebe.

ezact morghen!..:)...total gresit masina sport=masina de curse...;)...p.s.-bafta participantilor din arad!

squid 05-11-10 08:20

Quote:

Originally Posted by ar75gti (Post 3785344)
clar ca se da!..:)..bafta squido!..;)

clar ca ma dau, la noapte ajung in arad :2gun:

calinpetco 05-11-10 09:32

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 3786000)

dupa parerea mea, sportul nu se face pe strada. Bine, mai sunt cazuri dar cel putin legal nu e. Nu pot sa cred ca cineva isi pune o suspensie sport, de-ti muta pietrele la rinichi... doar de placerea de a te "legana" pe drumurile patriei la limita penibilului, o evacuare "custom" care trezeste Pomenirea etc doar asa...
Nu inteleg cum cineva prefera sa investeasca bani atat de multi in "tuning" cand acei bani ii putea pune diferenta si lua o masina cu valente sportive din start... daca vorbim de placere, nu de a iesi in evidenta.

Morghen, zici ca masina sport e confundata cu masina de curse, dar spune-mi un alt sport care implica masina, inafara de curse, fie ele de orice fel...
Cat despre impinsul toata ziua la liniute si ore in sir pe circuit, nu cred ca s-a pus problema de "toata ziua" sau "ore in sir" undeva... dar eu daca mi-as duce masina "pe culmile sportului" cu atatea modificari, "stage"-uri etc, chiar mi-ar placea sa-i fac un mic test mai... oficial.

Nu e defel cazul lui Bebe si nici al tau, dar sincer si personal, sunt satul de raceri sau "sportivi", cum vrei sa-i denumesti, de-i vad toata ziua prin oras starnind admiratia cu o suspensie, o folie si-un burlan pe post de esapament... sau in alte cazuri pe la stiri populand spitalele...

calinpetco 05-11-10 10:19

sa nu se inteleaga ca arat cu degetul pe cineva!!!
voi avea acelasi respect si consideratie pentru acei care isi "lucreaza" masina cu gust.

morghen 05-11-10 12:00

toata lumea s-a saturat de "sportivii" aia...poate chiar si ei :)

"sportul" nu se face pe strada...dar condusul sportiv NU inseamna competitie. In momentul cand nu este competitie...nu e sport....e condus sportiv ;) nimeni nu precizeaza ca trebuie sa depasesti limita de viteza sau de decibeli...poti sa conduci sportiv si in limitele impuse de lege :)

ar88rol 05-11-10 12:32

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 3786670)
sa nu se inteleaga ca arat cu degetul pe cineva!!!
voi avea acelasi respect si consideratie pentru acei care isi "lucreaza" masina cu gust.

dupa spusele tale nu le "lucreaza" cu gust...:)

calinpetco 05-11-10 13:36

hai rol-ule, ca stii ce-am vrut sa zic! :D exista masini frumoase, masini performante si unele care le imbina pe ambele, sunt de acord cu toate.

concluzie la toata polologhia mea: ma mir si-mi pare rau ca nu participa baiatul cu Cupra (Bebe am inteles ca-l cheama)

sau mai epic: multi vor sa faca din k k t bici, dar cei care au un bici calumea, nu pusca din el :))

exista cateva categorii:

-cei care au o masina simpla, o "tuneaza", dar sunt constienti ca nu se ridica la nivelul unei astfel de competitii, si p-aia ii inteleg ca nu se baga, desi n-ar fi rau sa incerce

-cei care au o masina simpla, o "tuneaza" si se baga la orice competitie si desi n-au rezultate fantastice, persevereaza, ceea ce rau nu e

-cei care au din start o masina foarte buna, o "tuneaza" la modul foarte serios... dar nu fructifica valentele masinii la modul competitiv... ceea ce mie mi se pare un mare pacat...

calinpetco 05-11-10 14:12

hai ca deja m-am bagat prea adanc si nu vreau sa se inteleaga gresit sa se simta cineva jignit, chiar nu am vreo intentie sa jignesc prin vreo exprimare d-ampulea ce lasa loc de interpretari. PUNCT :))

sergiuarad 05-11-10 16:15

ai mare dreptate calinpetco...!!! te sustin:D

rangerxtr 05-11-10 16:16

hahaha caline ai baut prea multe red bull?......chill out....oricum diseara o sa fie chill clar.....dar sunt deacord cu MORNIG desi nu prea ne am inteles niciodata dar si tu ai dreptate dar fiecare om are ideile lui ,placerile lui,(daca am fii la fel toti ar fii nasol)boring....calin conserveazati enegia pt alin(bau) diseara.....seara faina si sper sa ne intalnim cu toti la patinoar....ca e ultima pt mine!!!

ar75gti 05-11-10 17:45

Quote:

Originally Posted by squid (Post 3786295)
clar ca ma dau, la noapte ajung in arad :2gun:

drum bun...si ne vedem duminica..;)

All times are GMT +2. The time now is 20:23.

- Copyright 2026 4Tuning