Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

AudioClass 28-03-11 10:14

Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning

Exista ruta ocolitoare, chiar foarte bine realizata, Dobreni-Girov-Izvoare-P.Neamt.
E ceva mai lunga dar merita.
Eu personal, nu am mai mers pe la Ocol de multisor.

ReLLaXX 28-03-11 10:19

Quote:

Originally Posted by AudioClass (Post 4206007)
Exista ruta ocolitoare, chiar foarte bine realizata, Dobreni-Girov-Izvoare-P.Neamt.

Pe Dobreni-Girov au aparut niste cratere de toata frumusetea. Cel putin ultima data cand am fost.... erau acolo (acum aprox.3 saptamani). Dar sigur e mai bine decat pe la Ocol.

SisQuo 28-03-11 12:31

Quote:

Originally Posted by AudioClass (Post 4206007)

Ma usuca naveta saptamanala (120km zilnic) deja pe ruta moarta. Daca o iau prin Roznov e mai bine dar mai luuuuuuung drumul. Daca e sa ma iau doar dupa peisaj si nu dupa km, ar fi si Tg. Neamt-Roman-Bacau-Piatra Neamt :D.

AddY.AVI 28-03-11 15:49

Am si eu o simpla intrebare ,referitor la punctul de plecare la tot scandalul din ultimele 48 de ore de aici de pe forum,"Moderatorul nostru de ce nu si-a facut simtita prezenta sa zica si el ceva acolo ? :paper: Pana la urma care e treaba unui moderator ?Trebuie sa ai nik gen " Moderator .... " :blahblah:? si gata asta e toata treaba ? pentru ca eu nu am vazut sa fi facut nimic dragul nostru moderator.:rolleyes2

Intreb si eu ca omu, din curiozitate,ca de la conflictul cu moderatorul sa plecat , si sa ajuns undeva departee in "ceruri" ,(probabil de asta a nins afara ) :lol:

Noi sa fim sanatosi !! :drunk:

ReLLaXX 28-03-11 16:07

Quote:

Originally Posted by AddY.AVI (Post 4206809)
Am si eu o simpla intrebare ,referitor la punctul de plecare la tot scandalul din ultimele 48 de ore de aici de pe forum,"Moderatorul nostru de ce nu si-a facut simtita prezenta sa zica si el ceva acolo ? :paper: Pana la urma care e treaba unui moderator ?Trebuie sa ai nik gen " Moderator .... " :blahblah:? si gata asta e toata treaba ? pentru ca eu nu am vazut sa fi facut nimic dragul nostru moderator.:rolleyes2

Intreb si eu ca omu, din curiozitate,ca de la conflictul cu moderatorul sa plecat , si sa ajuns undeva departee in "ceruri" ,(probabil de asta a nins afara ) :lol:

Noi sa fim sanatosi !! :drunk:

Moderatorul si-a facut simtita prezenta inca din primele momente si a moderat, chestie pe care nu mai aveti cum sa o vedeti acum.

Moderatorul nu avea ce sa discute cu Cartman fiindca acesta nu avea nici o problema legata de comunitate, nici ceva de rezolvat pentru aceasta si nici vreun interes sa faca ceva bun pentru aceasta. Ca dovada ca discursul lui a ajuns....acolo unde a ajuns. Motive pentru care moderatorul acestei sectiuni chiar nu avea de ce sa intervina aici. Pot sa te asigur insa ca a intervenit Live. ;)

Pana la urma se intampla multe lucruri si nu simtiti prezenta celor care le pun in miscare. Important e ca ele se intampla. ;)

ady_lkw 28-03-11 18:05

romanii au talent!!!

moderatorul sunt eu.daca tot va agitati atat.am dat mi.a si am devenit moderator.mai dau cva spa.a si devin ...... presedinte ::: ce naiba ;;;;;ca intre interlopi:shock::shock::shock::shock::shock::shock ::shock::shock::shock::shock::shock::))))

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 4207453)
=)))))),ma faci sa rad:lol::lol:

PS: E grele limba romana!!

vine el sa ma critice
e grele maa ca eu sunt tigan.,P.S. e greu pentru mime sa vorbesc limba romana pentru ca sunt tigan.P.S. STII CA M AI DISCRIMINAT? pot sa te dau in udecata pentru asta schimb 2 3 chestii la profil si gata.Apropo mi e dor de ali_ump el intotdeauna a stiut sa i a o decizie corecta si inainte sa mi de a u ban ma contactat pe mail si m a AVERTIZAT.iN SEARA ASTA BANUIESC C A O SA L IAU FARa avertisment ca vad ca noul moderator aplica legile ,,recuperatorilor,,.in fine .....,,romanii au talent,,

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 4207493)
1.Nu te-am criticat,ti-am zis adevarul
2.Unde vezi tu discriminare?
3.Da-ma in judecata
4.E grele romana:lol::lol:
5.Am glumit si nu te supara pe mine:lol:

GLUMESC SI EU.... STAI LINISTIT .ASTEPT UN BAN SI NU STIU CUM SA L IAU,DAR BANUIESC CA MODERATORUL E LA CLUB IN SEARA ASTA

CAUT MODERATOR SI NU GASESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MODERATORUL DE GHIATRA SA APELEZE LA MINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!E ORA 21 20B SI NU GASESC UN MODERATOR......................................

AddY.AVI 28-03-11 18:43

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 4206848)
Moderatorul si-a facut simtita prezenta inca din primele momente si a moderat, chestie pe care nu mai aveti cum sa o vedeti acum.

Moderatorul nu avea ce sa discute cu Cartman fiindca acesta nu avea nici o problema legata de comunitate, nici ceva de rezolvat pentru aceasta si nici vreun interes sa faca ceva bun pentru aceasta. Ca dovada ca discursul lui a ajuns....acolo unde a ajuns. Motive pentru care moderatorul acestei sectiuni chiar nu avea de ce sa intervina aici. Pot sa te asigur insa ca a intervenit Live. ;)

Pana la urma se intampla multe lucruri si nu simtiti prezenta celor care le pun in miscare. Important e ca ele se intampla. ;)

Oki Relaxx, era o curiozitate ,am sa astept sa-l cunosc :drunk::D
Dupa cum am mai zis : Noi sa fim sanatosi ! drunk:

43_ILA 28-03-11 18:51

:paper:

AnDrEiCa 28-03-11 19:58

Quote:

Originally Posted by ady_lkw (Post 4207441)
moderatorul sunt eu.daca tot va agitati atat.am dat mi.a si am devenit moderator.mai dau cva spa.a si devin ...... presedinte ::: ce naiba ;;;;;ca intre interlopi:shock::shock::shock::shock::shock::shock ::shock::shock::shock::shock::shock::))))

=)))))),ma faci sa rad:lol::lol:

PS: E grele limba romana!!

AnDrEiCa 28-03-11 20:10

1.Nu te-am criticat,ti-am zis adevarul
2.Unde vezi tu discriminare?
3.Da-ma in judecata
4.E grele romana:lol::lol:
5.Deacord la faza cu Alin
6.Am glumit si nu te supara pe mine:lol:

VaLeX 28-03-11 20:12

Quote:

Originally Posted by ady_lkw (Post 4207483)
vine el sa ma critice
e grele maa ca eu sunt tigan.,P.S. e greu pentru mime sa vorbesc limba romana pentru ca sunt tigan.P.S. STII CA M AI DISCRIMINAT? pot sa te dau in udecata pentru asta schimb 2 3 chestii la profil si gata.Apropo mi e dor de ali_ump el intotdeauna a stiut sa i a o decizie corecta si inainte sa mi de a u ban ma contactat pe mail si m a AVERTIZAT.iN SEARA ASTA BANUIESC C A O SA L IAU FARa avertisment ca vad ca noul moderator aplica legile ,,recuperatorilor,,.in fine .....,,romanii au talent,,

true true trueee :)

ReLLaXX 28-03-11 23:58

Quote:

Originally Posted by ady_lkw (Post 4207535)
CAUT MODERATOR SI NU GASESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MODERATORUL DE GHIATRA SA APELEZE LA MINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!E ORA 21 20B SI NU GASESC UN MODERATOR......................................

Pot sa-ti vad si posturile editate. Pot sa le si pun la loc. 8)

In seara asta nu meriti serviciul unui ban sau atentia moderatorului care trebuie sa faca o gramada de chestii, dar in nici un caz sa tina loc de educatoare de gradinita pentru cei care au chiulit in acei ani. ;)

Daca era sa primesti un ban il primeai cand ti-am banat si clona. In nici un caz cand consideri tu ca pe motiv de caterinca o sa-l primesti. Daca insisti si il ceri in mod special... presupun ca se poate. :-)

ReLLaXX 29-03-11 00:00

Quote:

Originally Posted by 43_ILA (Post 4207217)
:paper:

Mai trebuie unu' cu popcorn! :lol:

Quote:

Originally Posted by AddY.AVI (Post 4207196)
Dupa cum am mai zis : Noi sa fim sanatosi !

Cel mai important. :) Asa sa fie!

morpheusmaster 29-03-11 00:16

Ba da voi de atunci n'ati mai terminat fratilor?

AudioClass 29-03-11 00:57

Sunt sigur ca lucrurile s-au calmat dupa seara asta, adica, eu asa sper.

stefan_88 29-03-11 01:04

Quote:

Originally Posted by AudioClass (Post 4208343)
Sunt sigur ca lucrurile s-au calmat dupa seara asta, adica, eu asa sper.

Sa speram :D .

Ali_ump 29-03-11 01:43

Deci Vineri facem intalnire ca pe vremuri:oops::?: Hai sa incercam sa ne adunam toti acum ca s-a ingropat oarecum securea razboiului!
Inca se pot face lucruri frumoase! Ne vedem la stadion si mai apoi la o cafea la Open Mind cu totii ca este destul loc de parcare si e liber mai tot timpu!
Sunt sigur ca majoritatea sunt calare pe forum pe cafenea:P de asta am si postat aici :)

AddY.AVI 29-03-11 08:28

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 4208375)
Deci Vineri facem intalnire ca pe vremuri:oops::?: Hai sa incercam sa ne adunam toti acum ca s-a ingropat oarecum securea razboiului!
Inca se pot face lucruri frumoase! Ne vedem la stadion si mai apoi la o cafea la Open Mind cu totii ca este destul loc de parcare si e liber mai tot timpu!
Sunt sigur ca majoritatea sunt calare pe forum pe cafenea:P de asta am si postat aici :)

Eu sunt deacord,ne mobilizam putin :?::?::workout::boxing::

AddY.AVI 29-03-11 08:51

Am si eu o rugaminte la cei kre mai vizitat cafeneaua , dat-i si voi un VOT (e verisoara mea,mare cantacioasa :D:D)

Va Multumesc :!: :help:

http://www.piatraneamt.sindcultura.ro/sava-teodora-379

ReLLaXX 29-03-11 10:34

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 4208292)
Ba da voi de atunci n'ati mai terminat fratilor?

Mda... E ca la gradinita.

Apropo, ca tot am discutat cu ceva lume din comunitatea Piatra in ultima vreme. Azi, asa, de la distanta, pot sa trag doua concluzii mari si late.

1) Aveti foarte mult timp sau puneti pret foarte mic pe el daca il pierdeti ascultand oratori publici ca cei aparuti in ultima vreme (nu mai dau nume ca se stiu). Din mainile lor nu a iesit niciodata nimic bun, nu iese nici acum si nici nu o sa iasa vreodata. Oameni care pot sa faca, stiu, vor si au cu ce SUNT in Piatra. Putina organizare va trebuie, si nu o sa va vina sa credeti cum merg lucrurile. Toate acestea trebuie sa se intample Live, si din ce se vede.... se poate. Sa speram ca intalnirea asta o sa functioneze ca si pastilele pentru limbrici. Situatia e similara. ;)

2) In orice moment de tensiune pe forum se trezesc cativa importanti care sa discute NIMIC sau CATERINCA despre comunitate, despre moderator, despre situatie, despre moderare, despre chestii cu care ei nu au legatura nici macar putin. Eh, daca tot exista gargara despre faimoasa cenzura si banurile pe banda rulanta, va anunt ca pentru asa ceva o sa primiti ban fara avertisment. Nu-s multi comentatorii astia inutili. Cred ca scapam repede de ei, si pierdere va garantez ca nu o sa fie. Regula valabila inclusiv la Cafenea. Pentru cei vizati: Fie respectati punctele de interes a MAJORITATII care intra pe acest forum, fie va faceti singuri bagajele.

buddy_lexx 29-03-11 10:36

care mergeti la meci in seara asta?

VaLeX 29-03-11 11:38

Am pe cineva care are 2 bilete in plus la tribuna I ...
0742264221 Andrei

buddy_lexx 29-03-11 11:48

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 4209101)
Am pe cineva care are 2 bilete in plus la tribuna I ...
0742264221 Andrei

tu mergi???

AnDrEiCa 29-03-11 13:35

1 Attachment(s)
Daca il cunoaste cineva pe tipul cu fordu asta sa ii transmita multa sanatate,si sa ii zica ca prin fata la Liciu nu se arde racer.

Mult noroc ai avut ca s-au ferit oamenii de pe trotuar in incercarea ta de a ma evita.
App,sa stii ca nu ma face pe mine o urma de vopsea albastra pe bara fatza......sunt baiatul cu Mcv-ul negru de dimineata.

Totusi ,cred ca era frumos sa opresti si sa vorbim,dar tu ai preferat sa pleci.Asta este,data viitoare sa ai mai multa grija in trafic,si nu uita ca lumea e mica.

VaLeX 29-03-11 13:41

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 4209132)
tu mergi???

Nu merg ...

ReLLaXX 29-03-11 14:15

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 4209409)
Daca il cunoaste cineva pe tipul cu fordu asta sa ii transmita multa sanatate,si sa ii zica ca prin fata la Liciu nu se arde racer.

Mult noroc ai avut ca s-au ferit oamenii de pe trotuar in incercarea ta de a ma evita.
App,sa stii ca nu ma face pe mine o urma de vopsea albastra pe bara fatza......sunt baiatul cu Mcv-ul negru de dimineata.

Totusi ,cred ca era frumos sa opresti si sa vorbim,dar tu ai preferat sa pleci.Asta este,data viitoare sa ai mai multa grija in trafic,si nu uita ca lumea e mica.

Cred ca Alin (by) o sa stie sa-ti spuna cine e "cursantul".

De la jante fuge mai tare. ;)

26WRC 29-03-11 14:46

Quote:

la politie cu astfel de reclamatii, aici nu te ajuta cu nimic..

AnDrEiCa 29-03-11 15:58

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 4209528)
Cred ca Alin (by) o sa stie sa-ti spuna cine e "cursantul".

De la jante fuge mai tare. ;)

Posibil si asta,de pe threadul lui Alin am luat poza doar....

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 4209601)
la politie cu astfel de reclamatii, aici nu te ajuta cu nimic..

Nu am de ce sa ma duc la politie,eu doar vroiam sa ii bat obrazul,pentru ca nu sunt nervos pe felul cum mergea ,ci pe faptul ca nu a fost in stare sa opreasca sa vorbim civilizat sau mai putin civilizat:lol:

buddy_lexx 29-03-11 22:58

Quote:

daca`l vezi ...da`i o palma din partea mea si zii cand mai trece de pe dacie pe o masina "mai buna" sa invete butoanele din bord si sa inchida stopurile de ceata(ambele ..ca el are 2 oo deci tre sa aiba si 2 becuri).
opreste`l in trafic si da`i 2 peste cap sa`si revina la realitate sau daca nu jea la politie nu fi prost.
Eu unu m-am saturat de putoi din astia raceri ...

Dooku 30-03-11 08:56

salutare! A folosit cineva vrodata Fix it Pro? produsul ala care face reclama la tv? E bun de ceva?

marian_sro 30-03-11 10:12

e un copil. a avut ascona inainte. neagra cu toba zgomotoasa. cred ca a venit si pe la intalniri.

e pe principiul toate becurile aprinse sa vada lumea ce smecher is.

buddy_lexx 30-03-11 10:59

Quote:

Originally Posted by Dooku (Post 4211970)
salutare! A folosit cineva vrodata Fix it Pro? produsul ala care face reclama la tv? E bun de ceva?

intreaba-l pe johnson ...el comercializa asa ceva

Quote:

Originally Posted by marian_sro (Post 4212155)
e un copil. a avut ascona inainte. neagra cu toba zgomotoasa. cred ca a venit si pe la intalniri.

ii clar... daca e ala.... e caz pierdut
CASE CLOSED !

AnDrEiCa 30-03-11 11:08

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 4211379)
daca`l vezi ...da`i o palma din partea mea si zii cand mai trece de pe dacie pe o masina "mai buna" sa invete butoanele din bord si sa inchida stopurile de ceata(ambele ..ca el are 2 oo deci tre sa aiba si 2 becuri).
opreste`l in trafic si da`i 2 peste cap sa`si revina la realitate sau daca nu jea la politie nu fi prost.
Eu unu m-am saturat de putoi din astia raceri ...

Nu ma mai duc la garda,da-l incolo.TE-AM SUNAT IERI IMEDIAT DUPA FAZA SA TE INTREB DACA STII DAR NU AI RASPUNS:d

Quote:

Originally Posted by marian_sro (Post 4212155)

Aaaaaaaaaaaaa,gata il stiu.....

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 4212260)
intreaba-l pe johnson ...el comercializa asa ceva

ii clar... daca e ala.... e caz pierdut
CASE CLOSED !

:D:D

danny124 30-03-11 13:18

Quote:

te rog sa ma ierti colegul cu mcv-ul dar nu am fost eu la volan era unchimiu si mia zis ce s intamplat dak vrei ne intalnim sati dau asigurarea si sati faci bara eu eram la tara atunci am avut o problema in familie cu bunica mea si iam dat masina unchiului meu sa vina in oras...dami un reply urgent te rog si ink odata imi cer scz sincer chiar nu vreau sa ne certam sau sa fii suparat pe mine...pt k stiu k orasul e mic si am foarte multe probleme nu vreau sa am si cu alti participanti la trafic.astept un mesaj sau poti sa ma suni iti las un privat

danny124 30-03-11 13:19

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 4209132)
tu mergi???

scz ai cumva numarul lui andreica vreau sa vb urgent cu el sunt baiatul cu fordul

26WRC 30-03-11 13:37

Quote:

Originally Posted by danny124 (Post 4212599)
scz ai cumva numarul lui andreica vreau sa vb urgent cu el sunt baiatul cu fordul

aha, daca s a dus la politie si tu nu te prezinti in 48h, ala esti, permis suspendat amenda pt accident+amenda pt nedeclararea accidentului, multa bafta!!

morpheusmaster 30-03-11 13:39

Presimt o noua telenovela aici :))

buddy_lexx 30-03-11 13:40

Quote:

Originally Posted by danny124 (Post 4212599)

verifica in mesajele private ...

am o rugaminte la tine sau sfat ..pe calea asta... inchide frate stopurile de ceata... orbesti lumea-n trafic... in mintea ta..ai dreptate arata bine dar INCHIDELEEEEEEEEE!!!!!! Daca nu stii de unde ne intalnim intr`o zi si te ajut eu nu`i problema...

AnDrEiCa 30-03-11 14:56

Quote:

Originally Posted by danny124 (Post 4212595)
te rog sa ma ierti colegul cu mcv-ul dar nu am fost eu la volan era unchimiu si mia zis ce s intamplat dak vrei ne intalnim sati dau asigurarea si sati faci bara eu eram la tara atunci am avut o problema in familie cu bunica mea si iam dat masina unchiului meu sa vina in oras...dami un reply urgent te rog si ink odata imi cer scz sincer chiar nu vreau sa ne certam sau sa fii suparat pe mine...pt k stiu k orasul e mic si am foarte multe probleme nu vreau sa am si cu alti participanti la trafic.astept un mesaj sau poti sa ma suni iti las un privat

Stai linistit prietene ,nu am nimic cu tine,nu am fost suparat pentru ca m-a atins putin,eram nervos ca nu a avut bunul simt sa opreasca,nu ii lua nimeni capul ,chestia asta se intampla.Ar trebui sa multumeasca lui Dumnezeu ca s-ar ferit copchii de pe trotuar ca altfel ala era .

Nu are rost sa iau asigurarea,masina imi trebuie zilnic nu ma pot lipsii de ea si nu are rost sa umblu prin service cu ea pentru cateva urme de vopsea.:-)
App,unchiul tau e asa tanar? Parea sa aiba pana in 25 de ani!

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 4212665)
Presimt o noua telenovela aici :))

Care e rostul postului tau?Tie ti-ar fii convenit sa patesti la fel?

buddy_lexx 30-03-11 15:01

nr tau e cu 846 in coada ma?? cat am mai cautat nr tau de tel intr`o zi cand am fost la asachi...
da tu te duci cu masina la scoala?:D

All times are GMT +2. The time now is 07:01.

- Copyright 2026 4Tuning