Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

AdY9005 17-06-06 20:53

Re: Comentarii lucrari!

bah janta spate e un pic stramba :!:

Gabi 17-06-06 21:43

2 Attachment(s)
BMW seria 5 - masina pentru challenge.

ra2 17-06-06 22:28

cam putin tuning...jentile trebuiau un pic mai inchise...si ai vopsit grila aia...sau asta ai vrut?oricum a iesit frumos...bv

Gabi 17-06-06 22:33

Am dat peste tot backgroundu' cu putin rosu. Asa mi s-a pus pata :lol:

Cat despre "putin tuning", ai dreptate, da' decat s-o fac precum alti maestrii ai VTului, prefer putin si bine :wink:

ra2 17-06-06 22:37

;)oricum felicitari...si e bine ca ai facut putin tuning...vb ta...putin si bine decat mult si f.prost:)...bafta

pufy 18-06-06 02:46

4 Attachment(s)
am si eu doua...sunt primele mele lucrari ....

Lukian_XXX 18-06-06 08:02

2 Attachment(s)
am si eu una pt comentat!!!:lol:

patriotu90 18-06-06 08:11

*Gabi - frumos ... dar jantele alea sunt alb-negru ... park ar fi mers o reflexie cva ....
*pufy - la mustang ... selectii strambe la buza ... parti din ea sunt blurry ... stickerele sunt cam opace ... janta spate plata ... au vrut sa faci carbon pe eleron da nu ti-a iesit ... la alfa romeo ... gura de aer neclara ... la fel eleronu ... jante plate si fara disc ... sub prag ai niste pete albe ... pt un incepator e bine ... bv ... keep going ...
*Lukian_XXX - janta spate neclara ... aerisirea de pe capota e stramba ... oglinda departata nu e vopsita ... spoileru in apropiere se duce in jos si in departare urca ...

Gabi 18-06-06 11:00

2 Attachment(s)
Se numeste VW Passat VR6 :)

patriotu90 18-06-06 11:43

Quote:

Originally Posted by Gabi
Se numeste VW Passat VR6 :)

bv arata bene ... dar unde ai scos dungile de la sipci ... unde se vedeau prin parbriz si geamurile laterale sunt o gramada de pete ... intercoleru e ciudat ... vezi k emblema APEX da afara din el ...

Reme 18-06-06 13:03

mie imi place masina dar nu imi prea plac ploapele farurilor! scuze man dar sincer e misto masina!

Reme 18-06-06 13:06

2 Attachment(s)
am facut si yo aceasta lucrare! ce ziceti despre! Un singur lucru va zic! Trebuie sa schimba culoarea masinii preparate!

Gabi 18-06-06 13:19

AdY9005: uita-te mai bine data viitoare :wink: Cat despre "cam putin tuning", asa e, dar am spus-o si la BMWul postat anterior, prefer putin si bine, decat mult si prost; mie-mi place sa lucrez cat mai curat (chiar daca de multe ori o mai zbarcesc). In plus, pe unele masini chiar nu stau bine spoilerele "bengoase" si eleroanele gigant (if you catch my point of view!!!).

Reme: fiecare cu gusturile lui. Referitor la masina ta, scoate-i flacarile alea si pune-i un vynil de genu' jap style. Alt defect ar fi jantele neclare (mai ales cea de pe fata).

Reme 18-06-06 13:27

Quote:

Originally Posted by Gabi
AdY9005: uita-te mai bine data viitoare :wink: Cat despre "cam putin tuning", asa e, dar am spus-o si la BMWul postat anterior, prefer putin si bine, decat mult si prost; mie-mi place sa lucrez cat mai curat (chiar daca de multe ori o mai zbarcesc). In plus, pe unele masini chiar nu stau bine spoilerele "bengoase" si eleroanele gigant (if you catch my point of view!!!).

Reme: fiecare cu gusturile lui. Referitor la masina ta, scoate-i flacarile alea si pune-i un vynil de genu' jap style. Alt defect ar fi jantele neclare (mai ales cea de pe fata).

ms pt sfat! apreciez! ;)

pufy 18-06-06 13:39

nu mai zice nimeni nimic de mine?
ce ar trebui sa le fac la stickere sa nu mai arate asa?
o sa refaca carbonu p eleron si o sa ii pun alta buza oricum....va arat rez diseara
cat despre alfa,aia e prima mea lucrare...jentile sunt chiar alea standard....

All times are GMT +2. The time now is 12:28.

- Copyright 2026 4Tuning