![]() |
|
Re: Club ESPERO
nu ma bag ca nu stiu.. :(
|
Schimbati fratilor termostatul si asta e....si la a mea tot probl asta am avut-o se blocase pe deschis si nu mai baga deloc, l-am schimbat si gata, e 40 ron unul. asta acum un an, acum nu mai am probleme cu caldura, in 5 min deja este destul de caliu aerul cu motorul mergand la relanti.
|
salutare,care ati avut probleme cu alarma-inchiderea ca de dimineata usa din dreapta fata nu s a mai descuiat la esperache...de incuiat se incuie si cand o descui doar se misca butonul ala nu se si ridica...
|
schimba actuatorul ;)
|
Da-i cu ulei, wd-40, sau alte chestii de genul,iar dupa vaselina la greu pe mecanismul ala de la incuietoare (dai fatza de usa jos pt asta), dupa dai si pe broasca ce se vede afara la fel si va merge. Asta daca nu e actuatorul stricat, dar nu cred. La fel imi facea si mie...
|
La fel si mie... e de la frig, ingheata daca prinde umezeala inainte. Vaselina siliconica.
|
Si la mine la fel, i-am dat fata de usa jos, degripant la greu pe tot mecanismul...le-am inchis si deschis de cateva ori pana si-a refacut mersul apoi vaselina si nu mai am probleme.
|
ce-i ala actuator ? ca la mine nu mai merge inchiderea deloc......merge alarma dar inchiderea deloc :(
|
Motorasul care actioneaza mecanismul de inchidere a usii.
Daca nu mai merge deloc s-ar putea sa fie de la unitatea centrala care este pusa prin portbagaj din cate stiu...(sper sa nu vb prostii dar acolo se aude cand deschid masina.) |
tocmai ca la mine nu se mai aude nimic ca si cum ar actiona inchiderea.....daca stie careva despre ce e vorba va rog dati -va o parere pls.
|
stie cineva un service de montare parbrize prin bucuresti ? ca imi intra apa in spate pe la luneta si vreau sa rezolv problema :|
|
Erau unii pe fundeni, langa Vulcanizarea aia de camioane...Olimpia parca se numea, de la spitalul Fundeni mai in fata pe partea stg spre colentina.Si mai sunt cei de la Ager dar nu cunosc o locatie, cauta-i si tu pe net.
|
Quote:
Da-i si tu cu niste silicon daca e o fisura in vechea lipitura.... Numai sa nu fie desprins. :D vezi naiba sa nu o pierzi! :) |
Quote:
|
aaa, la tine e si jos si sus dezlipit... Mergi la baietii cu parbrizele...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning