![]() |
|
Re: Diverse (topic de offtopic)
Quote:
|
@ALL : V-AS FI PROFUN RECUNOSCATOR DACA ATI TERMINA CU INJECTIILE SI CU TOATA CEARTA ASTA. NU FACE BINE DELOC!!!!!!!!!
@bogdy: frate de ce nu vii intr-o seara sa le spui pe toate pe fata cine a zis, ce a zis ....ce a facut...e.t.c. dar fata in fata. sa stim si noi cu cine ne vedem si poate aflam fiecare ce-i poate pielea altuia. ASA CA PENTRU TOTI CEI CARE AU CEVA DE SPUS, CEVA DE OBIECTAT, DE INJURAT PE CINEVA, DE BAGAT O BARFA SAU INDIFERENT CE ORICE ALTCEVA SUNTETI BINEVENITI LA INTILNIRILE NOASTRE. LASATI ACEST FORUM PENTRU DIVERSE NU PENTRU CERTURI. @DAFFY: te rog cand incepe o cearta de orice gen sa stergi post-urile respectivului indiferent ce va zice. daca doriti mai facem un thread cu titlul: barfe, certuri si injectii. multumesc tuturor celor care inteleg acest post! |
nu mai vorbeste nimeni de Cluj??? nu e nimeni interesat??? care vrea sa mai mearga sa ma anunte cel tarziu maine pe la ora 12 ca sa facem rezervare pt cazare (e asigurata din partea organizatorilor). in caz ca nu stiti pana maine daca mergeti si se intampla totusi sa va rezolvati problemele pana Vineri si sa va alaturati noua, adik eu, Galis si posibil Catalin (Opel Astra cu nr. SIZ) + Street4Cras Pitesti, cazarea pe noapte costa 25 RON in acelasi complex unde o sa fim cazati si noi.
|
sa se hotarasca cine pleaca din bucuresti si cu ce masina se pleaca. Eu personal vin daca am cu cine, am prezentat ieri situatia mea:)
|
Avem reprezentant la iasi ?ca am vazut la cineva aici pe forum...spunea ca are o dacie sport....
|
nu avem din cate stiu eu...
@ cristy....io vin soto...la fel si sorin |
@Tataie o sa vin cand nu am ce face si o sa le zic persoanelor ce am de zis ca nu ma ascund chiar ieri cand ne-am int in trafic m-am dus sa ma int baieti de la voi din club pe care ii respect si au fost baietasi nu doar atunci cand au avut nevoie poate sa-mi steaga cine vrea toate posturile
|
Am cautat pana acum dsar nu am gsait unde a postat ultima oara respectivul...*****ie sub nume inferno si localitatea iasi...
dar de ce out si bogdan ? |
Quote:
|
Quote:
|
salut baietzi ... de bine ce am vrut sa dau msk`u ... azi am dat cu el de o mare bordura ... caut fusta de 90 buna ... ++++ nush dc o sa mai dau maine cand ma apuc de desfacut ...
@tataie = daca sti pe cine`va cu vro fusta de 90 buna anunta`ma si pe mine te rog ... merci ;) |
[QUOTE=Fr33`e30;2451676]salut baietzi ... de bine ce am vrut sa dau msk`u ... azi am dat cu el de o mare bordura ... caut fusta de 90 buna ... ++++ nush dc o sa mai dau maine cand ma apuc de desfacut ... QUOTE]
:sad: cand apuc si eu sa vad MSK gata???:???: |
Quote:
dami un telefon maine si zimi exact |
nu cred k o sa apuci sa o vezi la mine ... nu mai suport masina asta ... o fac si tre sa se mai intample ceva ... e imposibil
[QUOTE=Kinghost69;2451796] Quote:
|
ma ce drift??ce se intampla?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning