![]() |
|
Re: My KYS !!
Quote:
@KYS: pe la motor ai vreun gand? |
Re: My KYS !! comment by AGENTUL NYT
Sprituitorile vor fi montate in alta parte, nu pe stergatoare iar de semnalizari laterale pot spune ca au picat definitiv. Voi incerca sa fac un mangialic separat ,sa vedem ce iese.
La motor nu voi umbla deloc, cel putin in viitorul apropiat! Intelegeti , ca nu-s "reiser", nu sufar dupa liniute , nu-mi place sa ma dau , nu merg tare cu masina, iar dintr-un motor de logan prea putini au reusit sa scoata ceva, astfel incat sa impresioneze. |
si frumoasa si puternica nu se poate :lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
a batut vantul mai tare si mi-au dat jos manerele de pe spate :((
@32 TYC - mare vorba ai spus : rar se intalneste ca o masina puternica , sa arate extraordinar la exterior si sa castige si concursuri de SPL.... Inc az ca vreau putere , imi iau o Supra "da" Anglia si s-a terminat cu smecheria ( zic si eu - nu ma pricep in acest domeniu ) |
Nici un element de caroserie n-a scapat neatins de fibra..,cu exceptia plafonului :)):crazy:
|
Frumoasa emochida!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock:
Din ce stiu eu plafonul nu mai are antena(probabil a pus Mihai mana si acolo) |
Foarte posibil :))
|
Vantu asta bate tot mai des la multa lume la manerele de usi :lol::lol:
|
A curatat tot vantu asta:lol:
|
:lol::lol:Io vreau sa vad cand deschizi toate usile si bate vantu` ce o sa se intample:lol::lol:, acum la itp ce faci?(fara manere)
|
Ce sa faca...bine sanatos se duce pun baietii stampila de zici ca se duce la taiat ce naiba va e asa frica de I.T.P
|
Ce bine ca bate vantu pe la tine..pe la altii nu bate..:(
E Maxim cu noul "badbot"..si celelalte locuri unde s`a umblat cu fibra :>:twisted: |
3 Attachment(s)
au disparut si manerele de pe fatza si incuietorile..........................
|
Quote:
Pragurile le-ai schimbat? |
| All times are GMT +2. The time now is 02:06. |
|
- Copyright 2026 4Tuning