![]() |
|
Re: Kitch Tuning .... part 2
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nu e chiar tuning dar mi s-a parut interesant :) Mai ales ca deasupra siglei de la Logan scrie ADI :lol:
|
numa de-al dreq l-as stresa:))
|
logan adi :lol:
|
Chestia aia cu punctele am vazut-o prima data pe o masina de femeie, si era o foaie alba scoasa pe imprimanta cu "Am deja 14 puncte, nu ma stresa" lipita pe luneta (si probabil era pe bune), insa acum toti papitoii au adoptat stilul.
|
1 Attachment(s)
Si o dacie roz, nu stiu daca Cox e bune si n-are cumva 150 cai sub capota, dar oricum...e ROZ si...are sigla ///M ;)
|
criminala...mai ales ROZ!:lol:..si.......sigla ///M face toti banii ! :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
pe la mine prin town se invarte un logan taxiu`(mashina profului de educatzie fizik la mn la liceu .... de fapt unul din ei k eu nu fac cu el)pe care scrie catalin+rodica(cu litere de astea in relief) .......... tot liceu rade knd apare el cu loganu ... as hi plus k a dat jos intermediara de la toba k sa se auda asha motoru` k lumea ...... poate am sa ii fac nishte foto ... tare rau
|
1 Attachment(s)
Azi am pozat un evo .... cu multe coditze ... bleah . sa ai evo si sa ii pui asa ceva..... aiurea ...la dacie mai ziceam ....
|
Quote:
Tocmai te-ai facut de cacao ! :peace: |
1 Attachment(s)
chiar ca =)))))
ps: (necunostiinta):evil: |
Quote:
|