![]() |
Re: Accidente Baia Mare
Quote:
http://www.emaramures.ro/Video-Maram...a-in-Baia-Mare |
a murit cel din dreapta pana la urma din cate stiu :(
|
ACTUALIZARE:
In jurul dupa-amiezii, bebelusul de cateva luni a murit la spital. De asemenea, tanarul a intrat in coma, sansele de supravietuire, dupa afirmatiile medicilor, fiind minime. Sursa:www.emaramures.ro |
naspa rau.
adevarul e ca nici nu am vazut scaun special de bebe in masina.... |
Quote:
|
se gasesc si la second. asa nu mai au nici masina dar nici copil...
e mai ieftin????:sad::sad::sad: |
Quote:
|
din cate observ eu se inmultesc accidentele... ziua si accidentul de ceva vreme incoace. pacat. :(
|
Am vazut dimineata masina, pe marginea drumului, pe cand am ajuns acasa am aflat defapt ce s`a intamplat.. din cate am inteles erau din Nistru, altceva nu am aflat..
|
ma mira faptul ca la viteza aia ( din spusele martorilor ) a fost accidentat atat de grav cel din dreapta. am avut si eu accident la 60 km/h fara centura dar nu am avut mare lucru....:???:
|
Quote:
|
E foarte aiurea cu pietonii la noi in oras, eu de mai multe ori era sa pocnesc niste pietoni de gen sinucigas, si masinile sunt parcate in fata trecerilor, pe langa ca ai o vizibilitate destul de redusa, ei se arunca avand o mentalitate de.. lasa frate, opreste el, doar e trecere. Mai sunt si alte scenarii in care masiniile pe o banda formeaza coloana, desii mergi incet ~30-40km/h pe celalt sens sunt altii care se arunca printre masinii sa treaca de parca s`ar termina painea calda.. si tot ei incep sa faca gura mare de genu "Ce vrei ma? Sa ma omori? Nu te uiti?" sau alte comentarii mai grave cu multe stelute.. :lol:
|
accident urat aseara in intersectie lamarinex,o dubita fiat nu a acordat prioritate la o dacie,cica din dacie in timp ce se invartea,a cazut o femeie la care dupa 10 min a venit si ambulanta,politia cam in 15 min,
dacia ii praf,remat scrie pe ea |
dimineata la 7:15 am trecut prin intersectia de la Marinex, am vazut cioburi insa nici o masina, culmea cum de nu a aparut nici pe emm.ro :-?
|
nu toate apuca asa apara si pe emm.ro.
au fost o gramada in ultimile 2 saptamini si poate vreo 25% din ele au ajuns si pe site. de exemplu, cu honda crv sau asa ceva care pe republicii mai jos putin (aprox. 30m) era pe contrasens infipta in bordura sau stilp? super rapid a aparut o platforma si a luat-o de acolo ... |
| All times are GMT +2. The time now is 04:31. |
- Copyright 2026 4Tuning